Вівторок, 19.03.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 19

Після невеликої перерви продовжуємо знайомити бурштинців з депутатами міської ради сьомого скликання. 
І сьогодні ми розмовляємо з Любою Ігорівною Петровською, вдруге депутатом, яка відкриє секрети того як встигати всюди і при цьому бути успішною,  а також про те, що чекає на Бурштинську лікарню у 2016 році.
- Доброго дня, Любо Ігорівно, часто можна почути, що депутатами повинні  бути чоловіки, що це не жіноча робота, бо вимагає багато часу та витримки.  Вас обрали уже вдруге. Поділіться своїм рецептом  - як бути успішним депутатом, працювати на відповідальній посаді, бути дружиною, мамою і при цьому завжди залишатися спокійною, усміхненою  та елегантною жінкою?
- Доброго дня Вам! Зважаючи на гендерну політику, я вважаю, що повинна бути одинакова пропорція чоловіків і жінок в депутатському корпусі, і як чоловіки, так і жінки живуть в негараздах теперішнього сьогодення і проблеми ці повинні вирішувати спільно. А що до іншого питання, то ... Читати далі »

Переглядів: 803 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

Депутати та активісти партії «ВОЛЯ» у м. Бурштині організували свято для дітей на Івана Купала. Зокрема, серед молоді провели різноманітні конкурси, а  переможців відзначили заохочувальними призами.
Це вже другий рік поспіль волівці організовують подібне свято для дітей на Івана Купала у м. Бурштин. Цього року, діти особисто звернулись до координатора Бурштинської міської організації  партії «ВОЛЯ» Ольги Король із проханням аби святкування Івана Купала повторилось. 
Ольга Король каже, що після прохань дітей - це свято однозначно потрібно було провести, «у місті для молоді рідко щось організовують, тим більш – на Івана Купала. Адже в цей день є безліч цікавих українських традицій, які колись проводили наші пращури. І для дітей це дуже цікаво».
Більше двох десятків дітей та молоді від 6 до 16 років  долучились до святкування.  Зокрема, участь у заході взяли діти – спортсмени із веслувальної бази ... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

Служба у справах дітей Бурштинської міської ради з метою попередження насильства над дітьми в сім’ї інформує, що на базі Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда -Україна» функціонує Національна дитяча «гаряча» лінія.
Зателефонувавши за нижче вказаними номерами маленькі українці можуть знайти підтримку та пораду стосовно своїх проблем, якими їм ні з ким поділитися, а батьки, вчителі та вихователі мають змогу оперативно отримати індивідуальну консультацію стосовно порушень прав дітей.  Дзвінки на лінію - безкоштовні як зі стаціонарних телефонів на всій території України, так і з мобільних усіх українських операторів.
Національна дитяча «гаряча» лінія» 
(0 800 500 255 або 772 з мобільного) 
працює щоденно, окрім неділі, з 10.00 до 20.00
На Національній дитячій «гарячій лінії» Центру «Ла Страда-Україна» консультують компетентні у дитячих питаннях психологи, ... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

На виконання наказу служби у справах дітей Івано-Франківської ОДА від 16.06.2016р. №10, наказу начальника служби у справах дітей Бурштинської міської ради від 06.07.2016р. №20 працівниками cлужби у справах дітей спільно з працівниками Галицького ВП ГУНП (інспектор  поліції Мельник М.М., інспектор  поліції Ткачівський Р.В.), з метою попередження дитячої бездоглядності і безпритульності, виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах для забезпечення постійного контролю за умовами утримання і виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, організації їх соціального супроводу, 07 липня 2016 року в м.Бурштині проведено повторний профілактичний рейд «Неблагополучна сім’я-2». 
В ході рейду проведено роботу по виявленню дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, здійснено перевірку умов утримання і виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з’ясовано доцільність  організації ї ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

Як відомо, скульптор – це людина, яка створює нові форми, використовуючи глину, віск або ж метал. Проте історія ХХІ століття вносить нові корективи у тлумачення вищезгаданого терміну. Очевидно, скульпторами нашого часу є візажисти, перукарі, косметологи, пластичні хірурги, майстри манікюру і т. д. Натомість, так звані, «нові форми» – це ми з вами. Звучить безглуздо, але без послуг «сучасних скульпторів» зараз не обходиться жодна особа. Людська зовнішність перетворилася на культ. Вражає те, що навіть чоловіки дедалі частіше звертаються до косметологів і працівників салону краси. Виникає логічне запитання: « Яка вона, краса, очима сучасних людей?» Відповідь доволі проста. Безперечно, гелеве нарощування нігтів, татуаж брів, імпланти в зоні декольте. Таким чином, прагнення бути привабливою трансформувалося у фанатичне захоплення власною зовнішністю. Пропоную розглянути дану проблему з точки зору медицини. Наприклад, поширена сьогодні проце ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

Відповідно до розпорядження міського голови від 11.07.2016 року № 203 “Про скликання п’ятнадцятої сесії Бурштинської міської ради сьомого скликання”, 22 липня року о 10:00 год. в актовому залі будинку культури ім. Т. Шевченка відбудеться засідання чергової сесії міської ради.
Депутати планують розглянути 29 питань, найважливішим із яких є, безперечно, питання «Про встановлення тарифів на постачання теплової енергії та послуги централізованого опалення і гарячого водопостачання»

Переглядів: 445 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

 Однією з головних причин, які призводять до вживання алкоголю та тютюну у дитячому віці є наслідування дітьми способу життя батьків та звичок оточуючих людей, хибне бажання таким чином виглядати доросліше. При цьому, неповнолітня дитина уявляє собі куріння та вживання алкоголю не як згубні звички, а як буденність будь-якої людини! А тому, кожна доросла людина, беручи до рук цигарку або склянку з алкоголем, повинна насамперед замислитися над тим, який особистий приклад вона подає власним дітям, а також, чи може усвідомити дитина, що пияцтво та паління є зло, коли вона щодня бачить дорослих саме такими?!
         Ще однією причиною дитячого пияцтва та тютюнокуріння є безвідповідальне та легковажне ставлення дорослих до недопустимості продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам, а також їх прагнення збагатитися будь якою ціною!
На виконання наказу служби у справах дітей Івано-Франківської ОДА від 16.06.2016р. №10, нака ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)

До відома громадськості! 

Про зміни  у порядку надання житлових субсидій  інформує відділ соціального захисту населення Бурштинської міської ради.
  Стосовно   обрахування доходу для призначення субсидії:
 Збільшено розміри доходів які враховуються до сукупного доходу для фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування та є платниками єдиного податку, до: -двох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб – для платників єдиного податку першої групи; -трьох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб -для платників єдиного податку другої групи; -чотирьох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб – для платників єдиного податку третьої групи.
Для працездатних осіб, які не працюють (крім учнів і студентів, які проживають з батьками чи іншими членами  родини, військовослужбовців строкової слу ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: REDAKTOR | Дата: 19.07.2016 | Коментарі(0)