Вівторок, 19.03.2024, 04:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 11

15 липня 2016 року о 16.30 в БК імені Тараса Шевченка відбудуться громадські слухання на тему: «Розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд площею 15.0 га в урочищі «Пасовище» (м.Бурштин). З матеріалами можна ознайомитись на офіційному сайті Бурштинської міської ради а також у приміщенні міської ради (кабінет №22 – Сектор містобудування та архітектури).

Переглядів: 549 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

Галицький РВК проводить набір громадян України на військову службу за контрактом. Грошове забезпечення (оплата праці) 7 000 - 12 000 грн. Кожному хто підпише контракт винагорода:  від Галицької районної влади  - 10 000 грн.; від Бурштинської міської ради Івано-Франківської області - 5 000 грн.»
Крім того на підставі ст. 119 Кодекс Законів про працю та Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» держава гарантує для осіб, які прийняті на військову службу за контрактом у Збройні Сили України збереження місця роботи, посади і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форм власності і у фізичних осіб – підприємців, в яких вони працювали на час призову.  
Військовий комісар 
Галицького районного військового комісаріату 
підполковник К.В. ЯК ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

 Під час засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану соціального партнерства ДТЕК з м. Бурштин на 2016-2020 рр., котре проходило 24 червня,  було затверджено перелік проектів, котрі реалізовуватимуться у рамках Стратегічного плану у 2016 році.
Зокрема компанія ДТЕК у цьому зобов’язалась профінансувати:
- енергоефективність (заходи реформування КП «Житловик» ) – 1млн. 800 тис.грн.
- підтримка футболу – 400,0 тис.грн.
- реконструкція приміщення соціально-психологічного реабілітаційного  Центру «Довір’я» - 200,0 тис.грн.
- підготовка ПКД для будівництва дороги «м.Бурштин-с.Коростовичі-с.Куропатники» - 160,0 тис.грн.
- співфінансування проектів:
1. AgroHUB: розвиток органічного землеробства як джерело сталого економічного зростання громад Івано-Франківської області – 100,0 тис.грн.
2. Переробка твердих відходів Бурштинської ТЕС у вирішенні ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

Відповідно до пункту 7 Порядку виплати грошової компенсації вартості санаторно-курортного лікування деяким категоріям громадян, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2004 року № 785, та пункту 4 Порядку виплати деяким категоріям інвалідів грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2007 року № 150 Міністерством соціальної політики України встановлено середню вартість санаторно-курортної путівки для виплати грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування в межах обсягу бюджетних коштів, виділених відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2016 рік”.
Грошова компенсація виплачується інвалідам війни раз на два роки, іншим інвалідам, якщо вони протягом трьох календарних років не одержували безоплатної путівки до санаторно-куро ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

В рамках Проекту ПРООЕ «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» відбувся навчальний візит представників органів місцевої та регіональної влади, органів місцевого самоврядування з Донецької та Луганської областей до міста Бурштина. 
Метою таких візитів, котрих буде всього 14 до 7 регіонів України (Львів, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Новоград-Волинський, Вінниця, Полтава), є ознайомлення учасників з з успішним практичним досвідом місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій, розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.
Як зазначено у прес-релізі, вивчення успішного досвіду регіонів розвитку дозволить допомогти органам влади з Донецької та Луганської областей ефективніше реалізовувати проекти регіонального розвитку, що сприятиме відновлення економічного і соціального розвитку Донбасу.
Поважних гостей у приміщенні місцевого АМЕРу вітали міський голова Роксолана Джура, котра коротко окреслила в першу чергу економічну ситуацію у міс ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

Депутат Бурштинської міської ради від партії «ВОЛЯ» Василь Бублінський допоміг мешканцям багатоквартирних будинків відновити дахове покриття, що було пошкоджено під час негоди.
Нещодавно Прикарпаттям пройшла негода, яка завдала чималих збитків районам Івано-Франківської області.  Внаслідок поривів вітру та граду пошкоджено покрівлі житлових та господарських будівель, повалені дерева, зірвані лінії електропередач, зокрема постраждали і люди.
«ВОЛЯ» переконана, що не можна залишатись осторень цих проблем, і треба навпаки допомагати людям ліквідувати наслідки стихії. У Бурштині депутат міської ради від партії «ВОЛЯ» Василь Бублінський після негоди виїхав на свій округ ( вул.Стуса буд. 6-8) де зустрівся із мешканцями багатоквартирних будинків. Як виявилось, буря пошкодила дахове покриття  багатоповерхівок, що і занепокоїло мешканців району. 
Волівці оперативно відреагували та закупили шифр, аби відновити пошкоджені дах ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

Як уже неодноразово повідомлялося на сторінках «Бурштинського вісника» у цьому році в рамках Стратегічного плану соціального партнерства ДТЕК з м. Бурштин виділено 400 тисяч гривень на футбол.  Сума, звичайно, не надто велика, проте починати відроджувати футбольну справу у місті з неї можна. 
Саме для цього з ініціативи депутата обласної ради Андрія Іваськіва й була зібрана ініціативна група з питань відродження футболу у Бурштині. На цю зустріч було запрошено представників міської влади, Бурштинської міської федерації футболу, керівника профкому БуТЕС ДТЕК, керівників клубів ФК «Енергетик» та ФСК «Енергія», тренерів та знаних і відомих футбольних людей у місті. 
Під час майже двохгодинної бесіди, котра відбулась у приміщенні міської ради було розглянуто декілька варіантів розвитку подій у Бурштині, обговорено приблизні бюджети нової команди та зміни у системі обласних футбольних змагань.
Усі присутні зійшлися на т ... Читати далі »

Переглядів: 649 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

Що робити при виявленні
 вибухонебезпечних предметів


Галицьким відділенням поліції Тисменицького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області проводиться відповідна роз’яснювальна робота серед населення Галицького району та міста Бурштин щодо небезпеки поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухонебезпечними речовинами.
У зв’язку з окупацією частини території  України та проведенням у результаті цього антитерористичної операції  (АТО) збільшилась кількість випадків незаконного зберігання та застосування зброї і боєприпасів. До територіальних органів поліції  надходить інформація щодо фактів травмування чи загибелі людей, зокрема дітей,  унаслідок незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та іншими вибуховими предметами та речовинами. 
Тому просимо Вас провести бесіди зі своїми дітьми про небезпеку поводження зі зброєю, боєприпасами та іншими вибухо ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)

Фінансові результати підприємств – суб’єктів 
підприємницької діяльності  м.Бурштина у 2015 році


Фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств – суб’єктів підприємницької діяльності міста Бурштина у 2015 році становив 0,7 млн.грн збитку. Збиткове сальдо сформовано (без урахування зміни підприємствами основного виду економічної діяльності у 2015 році), в основному, за рахунок нерентабельної діяльності підприємств промисловості (2,3 млн.грн збитку). Зі збитками спрацювали і підприємства транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (58 тис.грн.) Слід відмітити, що підприємства  решти видів економічної діяльності міста у 2015 році спрацювали прибутково. Значні суми прибутку у підприємств будівництва – 727,6 тис.грн, сфери інформації та телекомунікацій –         360,9 тис.грн, оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних зас ... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: REDAKTOR | Дата: 11.07.2016 | Коментарі(0)