Четвер, 02.05.2024, 16:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Організаторами велопробігу вже традиційно стали Бурштинський велосипедний клуб «BostonBike» та АМЕР м. Бурштина, а учасниками були 32 людини різної вікової категорії.
Після сорокахвилинної велопрогулянки задоволені учасники, які під час реєстрації отримали лотерейний квиток взяли участь у розіграші різних подарунків. Тенісні, бадмінтонні ракетки, наколінники, компаси, скакалки та багато іншого спортінвентарю, придбаного в рамках реалізації проекту «Створення молодіжного центру розвитку» Стратегії соціального партнерства між м. Бурштин та ДТЕК було розіграно та подаровано велосипедистам. До того ж стали в нагоді і футболки, кепки та чашки з велосипедною символікою, велоправила, які були виготовлені та надруковані завдяки одному з виграних проектів на конкурсі «Місто своїми руками» у 2013 році.
Для того, щоб створити максимально комфортні умови для розвитку велоспорту у Бурштині, встановлено вже 4 велосипедних ... Читати далі »

Переглядів: 665 | Додав: vovak | Дата: 17.07.2014 | Коментарі(0)

У червні минулого року за підтримки компанії ДТЕК та Бурштинської міської ради у Бурштинській міській лікарні створено перший в Івано-Франківській області центр телемедицини. За рік роботи центру не лише проведено 18 консультацій мешканців міста із провідними клініками України серед яких Національний інститут кардіохірургії імені Миколи Амосова, Інститут мікрохірургії ока, а також  здійснено 3 консультації у європейських клініках – Університетська клініка Фрайбурга (Німеччина). Паралельно із розвитком консультативної допомоги Бурштинська міська рада сприяє розвитку медичної науки. Адже за рік роботи центру було проведено 3 великих наукових конференції. Пілотною стала конференція, що відбулась у жовтні 2013 року – Невідкладна допомога новонародженим. Модератором конференції виступив відомий український вчений, лікар-педіатр, професор ДОБРЯНСЬКИЙ Дмитро Олександрович. Участь у конференції взяли лікарі-педіатри із Бурштинської міської, Галицької та Рогатинської районни ... Читати далі »

Переглядів: 872 | Додав: vovak | Дата: 17.07.2014 | Коментарі(0)

Ще зовсім недавно, заходячи в спортивний клуб «Воїн» можна було спостерігати сумну картину – близько 70 дітей займаються улюбленим карате-до у недостатньо пристосованих до цього умовах, зокрема на покритті, яке в будь-який момент могло призвести до травматизму  когось із дітей. Завдяки конкурсу міні-проектів «Місто своїми руками - 2014», який реалізовується за підтримки компанії ДТЕК цю проблему вдалося вирішити.
17 600 грн – ціна того, щоб одночасно зробити щасливими 70 маленьких каратистів Бурштина та всіх тих, хто ще тільки планує почати займатися карате-до у СК «Воїн».  За ці кошти вдалося закупити 64 кв. м покриття для занять карате-до – татамі.
«Татамі – це спеціальне спортивне покриття, яке складається з кількох частин, вони значно зменшують травматизм і дають змогу краще підготуватись до змагань, а також самостійно організовувати такі змагання, показові виступи,  різноманітні спортив ... Читати далі »

Переглядів: 701 | Додав: vovak | Дата: 10.07.2014 | Коментарі(0)

Цьогорічна дощова погода виявилась надзвичайно сприятливою для грибів і звичайно, грибників. Лиш тільки перестає дощити, зблисне сонечко-і вже зранку найзавзятіші грибники вибираються на “ тихе полювання ”.

         В нашому краї, котрий здавна славиться добрими грибами: білими, підосиновиками, підберезовиками, маслюками, сироїжками більшість населення добре обізнанна з грибами, з правилами їхнього збору, приготуванням. Але, на жаль, чи не щороку стаються прикрі випадки, коли споживання грибів приводить до серйозних отруєнь, з госпіталізацією, а часом з смертельними випадками.

Галицький РВ УДСНС України в Івано-Франківській області наголошує, що трапляються випадки отруєння навіть і наперед відомими їстівними грибами. Наприклад, опеньками, якщо споживати їх декілька днів поспіль або коли вони недостатньо проварені.

В лісі збирайте лише добре знайомі вами гриби, ніколи не кладіть гриба, в якому сумніваєтесь, ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: vovak | Дата: 03.07.2014 | Коментарі(1)

Завершилось перше коло першого етапу футбольних змагань у другій обласній лізі. Бурштинська «Енергія» у свій деб’тний сзон склала гідну конкуренцію старожилам турніру і займає на сьогодні друге місце у своїй групі «Північ». Про перебіг сезону та перспективи команди ми говорили з тренером Володимиром Рудницьким.
- Володимире Мечиславовичу, завершилось переше коло змагань. Як ви його оцінюєте для своєї команди?
- Загалом ми виступили непогано. Хоча і з відставанням від Болехівських «Карпат» ми займаємо у своїй групі другу сходинку. Володимир Купчев йде другим у списку бомбардирів, юнаки взагалі усе перше коло йдуть першими. Тому вважаю, що попри все ми на правильному шляху.
- Проте два минулих тури основна команда поступалася?
- У програному матчі з Болеховом все було по ділу. «Карпати» не випадково є лідерами у групі. У них зіграний колект ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: vovak | Дата: 27.06.2014 | Коментарі(0)

Шановні колеги!

Пропонуємо до Вашої уваги можливість розширення Вашого бізнесу у м.Бурштині: комерційне приміщення по вул.Січових Стрільців,18 (кафе «Кристал») в центрі міста.
Приміщення знаходиться на балансі юридичної особи (приватна власність), на даний час тимчасово не функціонує. Можлива оренда готового бізнесу з правом викупу.
За довідками звертатися до виконавчого органу міської ради, каб. №7, приймальня, тел. (03438) 44-936.

 

Переглядів: 639 | Додав: vovak | Дата: 13.06.2014 | Коментарі(0)

З Христиною Сировою ми знайомили читачів у минулому році. Саме тоді у світ вийшла її перша книга - «Біла ворона у чорному». А вже сьогодні молодий літератор запрошує друзів на презентацію свого другого видання - книги «Рибний хребет». Саме про книгу, а також про інші важливі зміни у життті та творчості Христини ми говорили минулого понеділка

- Отож, Христино. Ми вже знайомили наших читачів з тобою. Було це під час виходу у світ твоєї першої книги "Біла ворона у чорному". Сьогодні ж ти запрошуєш на презентацію "Рибного хребта". Розкажи про цю книгу.
- «Рибний Хребет» — це моя друга книгаї, на сторінках якої читач може ознайомитись з найпотаємнішими глибинами поетичних та прозових творів, обравши для себе близьке до душі, серця чи розуму. Адже мала філософська проза може бути цікавим пожитком для роздумування, поезія може торкатись найглибших та найпотаємніших сердечних струн. Я у кожну літеру ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: vovak | Дата: 13.06.2014 | Коментарі(0)

Відповідно до наказу відділу освіти Галицької райдержадміністрації «Про організацію літнього оздоровлення школярів» в школі організовано три пришкільні табори відпочинку загальною кількістю 160 учнів. Табір «Усмішка», в якому відпочивають 65 учнів 1-4 класів очолює практичний психолог школи Скирко Л.М. Табір «Пізнайко», в якому відпочивають 45 учнів 5-6 класів очолює соціальний педагог школи Щепанська С.І. Табір «Ровесник», в якому відпочивають 50 учнів 7-8 класів очолює вчитель фізкультури Товстий М.М. Табори працюють у відповідності з розробленими планами роботи. Зробити життя в пришкільних таборах для дітей цікавішим і різноплановим начальникам таборів допомагають досвідчені вихователі з числа педпрацівників школи. Планами роботи передбачені різноманітні екскурсії, зустрічі з цікавими людьми, конкурси, змагання і т.д. До цього часу учні, що відпочивають в таборі «Пізнайко» здійснили поїздку по маршруту «Замки Львів ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: vovak | Дата: 13.06.2014 | Коментарі(0)

Здоров’я в наш час можна розглядати як показник, соціально-економічного і культурного стану нації. Відповідно чим здоровіша нація, тим більш процвітаюча країна. А на сьогоднішній день нашій Україні – це вкрай як потрібно. Адже, якщо будуть здорові наші діти, наші батьки, наші сім’ї, ми зможемо побудувати могутню та процвітаючу країну. Всім цим очікуванням і намагається відповідати мережа аптек «На здоров’я». Нещодавно у нашому славному місті Бурштин відкрилаcя вже аптека даної мережі. Тому спробуємо ближче познайомитися із мережею аптек «На здоров’я» і глянути, що вона нам пропонує. Основну мету своєї роботи мережа аптек «На здоров’я» вбачає у прагненні бути найкращою компанією, що надає фармацевтичні послуги найвищої якості задля збереження здоров’я нації, яка гідна найвищої довіри. Аптеки мережі «На здоров’я» в першу чергу для тих хто прагне не хворіти. Тому тут можна придбати не тільки ліки, але й товари для здорового способу здоров’я. Зокрема, своїм клієнтам мережа аптек «На ... Читати далі »
Переглядів: 904 | Додав: vovak | Дата: 02.06.2014 | Коментарі(0)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО   ГОЛОВИ

Від  16 травня   2014 року  № 50  м.Бурштин

Про скликання   сорок другої     сесії Бурштинської     міської ради  шостого скликання

Відповідно до п.8 частини  четвертої ст.42, ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

          1.Скликати      42  сесію міської ради шостого скликання   13 червня     2014 року  о 10.00 годині в приміщенні палацу культури «Прометей».

         2.На сесію запросити депутатів обласної ради, депутатів районної ради, голову  Галицької районної ради,  керівників ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: vovak | Дата: 26.05.2014 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 113 114 115 116 117 ... 154 155 »