П`ятниця, 03.05.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров'ю людей, а також системам життєзабезпечення населення. Здебільшого причиною вибухів є порушення вимог безпеки під час поводження із легкозаймистими та вибуховими речовинами на об'єктах підвищеної небезпеки, в місцях з масовим перебуванням людей, адміністративних та житлових будинках тощо. У той же час існують загрози вибухів, спричинених терористичною діяльністю. Також причиною багатьох вибухів на території України є боєприпаси, що залишилися з часів Великої Вітчизняної війни та сучасні боєприпаси (далі — вибухонебезпечні предмети). У разі виявлення, боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно: - негайно припинити всі роботи в районі виявлення вибухонебезпечного предмета; - по можливості попередити про підозрілий предмет осіб, які знаходяться поряд; - вивести (відвести) на максимальну відстань усіх людей (не менше 100 метрів), які знаходились поблизу, нам ... Читати далі »
Переглядів: 628 | Додав: vovak | Дата: 16.05.2014 | Коментарі(0)

Відповідальність за забезпечення пожежної безпеки виборчих дільниць покладається на керівників підприємств, установ та організацій, у приміщеннях котрих вони розміщені, а також на голів виборчих дільниць, голів селищних та сільських рад. Відповідальність за дотримання протипожежного режиму покладається на чергового по виборчій дільниці. Територія подвір’я, горищні та підвальні приміщення де розміщені виборчі дільниці повині постійно утримуватись у чистоті та систематично очищуватись від горючих матеріалів. Горища та підвальні приміщення повинні бути постійно зачинені на замки, ключі від яких необхідно зберігати у встановленому місці із зазначенням місцезнаходження ключа. Приміщення, у яких розміщуються виборчі дільниці, повинні мати не менше двох виходів назовні. У дерев’яних будівлях, а також будівлях із спалимим перекриттям виборчі дільниці повинні розміщуватись на першому поверсі. У будівлях, де розміщуються виборчі дільниці, в усіх без винятку, приміщеннях повинні бути ретельно пер ... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: vovak | Дата: 16.05.2014 | Коментарі(0)

Менше місяця лишилося до виборів Президента України. На сьогодні маємо більше 20-ти кандидатів, проте реальних претендентів на посаду є не багато. Надвечір «провідної неділі» бурштинці зустрічали лідера Всеукраїнської організації «Свобода» Олега Тягнибока.
Незважаючи на достатньо пізній час (Олег Ярославович завітав до Бурштина о 19 годині) у залі Палацу культури «Прометей», як кажуть, і яблуку було ніде впасти. Адже прихильників «Свободи», до котрої належить і міський голова Бурштина Петро Курляк,  у місті чимало.
Представляв кандидата на пост Президента України ще один свободівець Василь Попович - кандидат від Івано-Франківська у депутати до Верховної Ради України.
Свій виступ Олег Тягнибок розпочав з короткого аналізу ситуації на сході України та зазначив, що в жодному разі не можна допустити зриву виборів силами Крем ... Читати далі »

Переглядів: 862 | Додав: vovak | Дата: 05.05.2014 | Коментарі(0)

Бурштинською міською радою розроблено історико – архітектурний план м. Бурштин та затверджено Міністерством культури України.
За розпорядженням міського голови П. Курляка та при безпосередній участі  спеціаліста – архітектора проводяться роботи по відновленні пам’ятника архітектури «Каплиці – усипальниці Скарбеків – Яблоновських» , побудованої в 1813 році на старому міському кладовищі.
На початку ХІХ століття м. Бурштин переходить у власність графа Ігнатія Скарбека. Отримавши у спадок Бурштин, граф Скарбек розгортає активну будівельну діяльність не одразу. Першою будівлею була родинна каплиця – усипальниця на міському цвинтарі, споруджена 1813 р. у стилі неоготики  Після смерті дружини у 1822 р. граф залишається із дочкою та вирішує створити для неї затишне і впорядковане містечко.< ... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: vovak | Дата: 05.05.2014 | Коментарі(0)

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ
ВП Бурштинська ТЕС ПАТ «ДТЕК Західенерго» повідомляє про наміри в переоснащенні системи пневмозоловидалення (другої черги) Бурштинської ТЕС згідно плану капітальних інвестицій БуТЕС по загальному станційному обладнанню. Переоснащення виконується в умо-вах діючої електростанції, допоміжних споруд і інженерних комунікацій з врахуванням особли-ві умови експлуатації обладнання та режим роботи підприємства.
Соціально-економічна необхідність в переоснащенні системи пневмозоловидалення (другої черги) Бурштинської ТЕС включає в себе:
- мобільність та збільшення валового відвантаження (відпуску) товарної сухої золи спожи-вачам в умовах дефіциту вільного об’єму золовідвалу №3 для складування мокрої гідро-транспортованої золової пульпи;
- забезпечення ефективної роботи реконструйованих електрофільтрів енергоблоків №7?12 (в перспективі енергоблок ст. №5) в базово-проектному режимі пневмовідбору сухої золи та стабільної роботи основного ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: vovak | Дата: 05.05.2014 | Коментарі(0)

Скоро літо, наближається час відпусток. Дехто з нас збиратиметься на відпочинок за кордон. А тому хочу нагадати батькам (усиновлювачам), піклувальникам про порядок перетину кордону України  нашими  дітьми.
Цивільний кодекс України (ст. 313) передбачає, що особа, яка досягла шістнадцяти років, має право на вільний самостійний виїзд за межі України. Особа, яка не досягла шістнадцяти років, має право на виїзд за межі України лише за згодою батьків (усиновлювачів), піклувальників та в їхньому супроводі або в супроводі осіб, які уповноважені ними.
Відповідно до ст. 2 «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» неповнолітні громадяни України виїжджають з України за наявності проїзного документа дитини, який видається дітям у віці до 18 років, або якщо вони вписані в закордонний паспорт одного з батьків. При цьому у паспорти батьків з 5-ти річного віку дітей вклеюються фотокартки.
Відповідно до п. 4 Правил перетинання держа ... Читати далі »

Переглядів: 1043 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2014 | Коментарі(0)

27 квітня 2014 року, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода", кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок проведе низку зустрічей із громадами Івано-Франківщини. Зокрема о 19:00 з Олегом Ярославовичем можна буде поспілкуватися у Бурштині, в актовому залі Палацу культури "Прометей" (вул.Міцкевича, 4).

Переглядів: 580 | Додав: vovak | Дата: 26.04.2014 | Коментарі(0)

Вакансия Мерчандайзером
Условия:
-Свободный график работы или частичная зайнятость;
-зарплата 1000-1500грн.;
-при надлежащей работе компания предоставляет Рекомендательные письма, а для студентов может помочь с Практикой,;
-Карьерный рост;

Требования: Наличие Интернета, фотокамеры на телефоне или цифрового фотоаппарата,
Опыт работы приветствуется!!!
Обязанности: выкладка товара, поднятие товара со склада, снятие остатков, составление
отчетов, прием заказов по необходимости.

Конт. Тел. 063-656-70-64
Переглядів: 747 | Додав: персонал2011 | Дата: 23.04.2014 | Коментарі(1)

субота та неділя в 13.00 та 16.00
У БУРШТИНІ ПО ВУЛИЦІ
ШУХЕВИЧА (НАВПРОТИ М’ЯЧА).
Дітям до трьох років вхід безкоштовний. Цирк опалюється.
Тел. 067 688-00-72,
068 77-07-256, 099 66-54-365.
Продаж квитків у касі цирку.

Переглядів: 694 | Додав: vovak | Дата: 12.04.2014 | Коментарі(0)

Шановні мешканці нашого міста!
Минуло 40 днів від дня загибелі Героїв Небесної Сотні. Люди мирних професій, цвіт нації, чиїсь діти, батьки і чоловіки, що без вагань пішли на смерть заради високої мети. Ми знаємо : Герої не вмирають. Їхні мужні серця продовжують битися в наших грудях, їх відчайдушна безстрашність додає нам сил, а висока жертовність завжди стоятиме на варті нашого сумління.
12-13 квітня 2014 року  в нашому місті вперше відбудеться турнір з футболу присвячений «Пам’яті Небесної Сотні». У футбольному турнірі, який буде проводитися щорічно братимуть участь 6 - 10  а то і більше команд.
Знаємо і розуміємо, що живемо в скрутний економічний для нас і держави період. Але життя продовжується. І ми з надією дивимося в майбутнє.
Тому просимо Вас по можливості посприяти в наданні фінансової допомоги на придбання кубка, медалей, грамот та виготовлення альбомів Героїв Небесної Сотні.
Просимо Вас посприяти є ... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: vovak | Дата: 12.04.2014 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 154 155 »