П`ятниця, 19.04.2024, 23:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів


Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров'ю людей, а також системам життєзабезпечення населення.

Здебільшого причиною вибухів є порушення вимог безпеки під час поводження із легкозаймистими та вибуховими речовинами на об'єктах підвищеної небезпеки, в місцях з масовим перебуванням людей, адміністративних та житлових будинках тощо. У той же час існують загрози вибухів, спричинених терористичною діяльністю.

Також причиною багатьох вибухів на території України є боєприпаси, що залишилися з часів Великої Вітчизняної війни та сучасні боєприпаси (далі — вибухонебезпечні предмети).

У разі виявлення, боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно:

- негайно припинити всі роботи в районі виявлення вибухонебезпечного предмета;

- по можливості попередити про підозрілий предмет осіб, які знаходяться поряд;

- вивести (відвести) на максимальну відста ... Читати далі »

Переглядів: 681 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

Розпочався новий навчальний рік і багато учнів та студентів міста думають про те, як можна з користю провести свій вільний час. Проте не всі знають, що протягом багатьох років у Бурштині  на базі ПК «Прометей» та за підтримки Бурштинської міської ради існує і успішно функціонує авіамодельний гурток, у якому створено всі умови для творчого та інтелектуального розвитку дітей. Керівництвом гуртка займається Олександр Позняков, який розповів багато цікавого про гурток та його діяльність:
- Пане Олександре, як виникла ідея заснувати у Бурштині авіамодельний гурток?
- Взагалі, гурток було засновано ще в 1973 році. Перший керівник його був Прохоров Вячеслав Сергійович, а з 1985 року завідувати гуртком обрали мене. Створили гурток всі ті, хто не міг уявити свого життя без авіамоделізму та хотіли передати свої знання і навички молодому поколінню.
- Хто Вам допомагає навчати вихованців гуртка?
- На жаль, у нас невеликий колектив, оскільки, практично, м ... Читати далі »

Переглядів: 828 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

У День Знань  уже традиційно працівники
Бурштинської міської ради вирушили до місцевих шкіл, щоб привітати школярів та вчителів із початком нового навчального року. Разом із побажаннями успіхів у навчанні усім Бурштинським школам вручили подарунки, придбані в рамках трирічної Стратегії соціального партнерства, яка була підписана у 2013 році між Бурштинською міською
радою та компанією ДТЕК.

 

У цьому році закінчився другий етап реалізації проекту «Створення комп’ютерних та мультимедійних класів у навчальних закладах Бурштина», в межах якого для місцевих шкіл та садочків закупляється сучасне комп’ютерне та мультимедійне обладнання. У 2013 році для кожного дошкільного закладу було придбано ноутбук, мультимедійний проектор з екраном та колонки, а для шкіл – ноутбуки, проектори, маршрутизатори. Більше інформації про реалізацію першого етапу проекту у 2013 році можна прочитати в інформаційному повідомленні.
З ініціа ... Читати далі »

Переглядів: 639 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

Урядом впроваджується нова програма соціальної підтримки найменш захищених верств населення при оплаті житлово-комунальних послуг - компенсація додаткових витрат на оплату комунальних послуг.
З метою посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги Урядом прийнято постанову від 05.04.2014 року №83, якою передбачено запровадження нового виду допомоги на оплату комунальних послуг, тобто компенсації додаткових витрат на оплату послуг з газопостачання, централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води у зв’язку з підвищенням цін і тарифів на ці послуги.
Як отримати компенсацію додаткових витрат на оплату комунальних послуг?
 1. Право на отримання компенсації  матимуть  сім`ї  середньомісячний сукупний дохід яких (за попередні 6 місяців) не перевищує величини прожиткового мінімуму для сім`ї, що визначається як сума прожиткових мінімумів для кожного члена сім`ї (відповідно до йог ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

До нового навчального сезону у цьому році Бурштинська гімназія розпочала готуватися ще у травні, коли ініціативна група активних вчителів подала міні-проект для участі у конкурсі «Місто своїми руками», який реалізовується у Бурштині в рамках Стратегії соціального партнерства між компанією ДТЕК та Бурштинською міською радою.
Вже багато років в гімназії існує проблема відсутності спортивного залу, на заняття фізкультурою учні змушені ходити в спортивний зал ПК «Прометей», що є не дуже зручно, особливо у зимовий період року. Щоб хоч якось вирішити цю проблему, у гімназії було прийнято рішення провести реконструкцію кабінету фізкультури – розширити його з допомогою батьківського комітету та обладнати необхідним інвентарем шляхом участі у конкурсі «Місто своїми руками».
Так, в рамках проекту «Здорова молодь – здорова нація», який став одним із 15 переможців у цьому році, для Бурштинської гімназії було закуплено нові ... Читати далі »

Переглядів: 718 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

                    
Такими словами завершився перший тренінг «Я буду» для усіх учасників проекту «Розвиток бізнес середовища в м. Бурштині», який передбачає створення нових 150 робочих місць завдяки спільній співпраці Агенції місцевого економічного розвитку, Всеукраїнської Асоціації консультантів з управління та компанії ДТЕК.
Успішно триває реалізація проекту «Розвиток бізнес середовища в м. Бурштині», в рамках якого 16 серпня активні, зареєстровані на платформі www.burshtyn.org учасники проекту взяли участь у тренінгу «Я буду», який проходив в новому Бізнес-центрі АМЕР м. Бурштин. Тренінг проводили Наталя Проць та директор АМЕР м. Бурштин Олександр Бабій.
Основною метою тренінгу було допомогти учасникам визначити свою мету – знайти хорошу роботу чи відкрити власну справу. Також вони отримали практичні інструмен ... Читати далі »

Переглядів: 894 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

Забороніть дітям гуляти та гратися у будинку по вулиці Герцена, 2. Це будівля, хоча і викуплена, знаходиться в дуже аварійному стані.
Убезпечте себе і дітей від нещасного випадку.
Виконавчий комітет міської ради

Переглядів: 726 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

На території західного регіону створена аеромобільна десантна бригада для боротьби з терористичними угрупуваннями, яка проходить вишкіл на території Львівської області. Серед військовослужбовців – добровольців бригади є мешканці нашого міста, району та області. Матеріальне забезпечення даного формування здійснюється в основному за рахунок добровільних внесків громадських та волонтерських організацій, жителів нашого регіону. Штаб самооборони м. Бурштин звертається із проханням до мешканців Бурштина та Бурштинської міської ради надати посильну матеріальну та фінансову допомогу в забезпеченні аеромобільної бригади продуктами харчування та військовими обладунками. Продукти та кошти приймаються в штабі міської самооборони за адресою: Вул. Січових Стрільців 4на 1-му поверсі (міська рада) кабінет №1 Телефон – 068 62 67 250
Переглядів: 610 | Додав: vovak | Дата: 09.09.2014 | Коментарі(0)

За доними ВООЗ на сьогодні фіксують найтяжчу за весь період спостережень за хворобою в Західній Африці (Гвінея, Сьєрра-Леоне, Ліберія, Нігерія) яку спричинює вірус Ебола. Станом на 6 серпня 2014 року з початку березня 2014 р. зареєстровано вже 1779 випадків хвороби, зокрема 961 смерть, і епідемія поки що не має тенденції до вщухання. США сповістили, що двоє жителів країни заразилися на гарячку Ебола при наданні волонтерської лікарської допомоги місцевим хворим у Ліберії.
Хвороба, яку спричинює вірус Ебола  (гарячка Ебола, геморагічна гарячка Ебола,) — гостра вірусна висококонтагіозна природно-осередкова хвороба, яка характеризується тяжким перебігом, високою летальністю, вираженою інтоксикацією, зневодненням, ураженням кровоносних судин багатьох органів з розвитком тяжкого геморагічного синдрому.
Вона входить до переліку хвороб, які здатні серйозно впливати на здоров'я населення і можуть швидко поширюватися в міжнародних масштабах. Крім того, гарячка увійш ... Читати далі »

Переглядів: 853 | Додав: vovak | Дата: 28.08.2014 | Коментарі(0)

В цей важкий для України час з великою гордістю за український народ і громаду нашого міста дозвольте привітати Вас з Днем Державного Прапора України, кольори якого століттями утверджували Нас, як народ, і символізували на весь світ Українську державу.
       І саме День Незалежності цієї держави, день Незалежності України ми святкуємо 24 серпня.
       Цей день є для українців найдорожчим і найбажанішими з часів розпаду радянської імперії і став ще актуальнішим і вагомішим в час відвертої, цинічної війни, яку веде проти України Російська Федерація.
       Але я вірю в Україну, дорожу її прапором і державними символами і переконаний, що така позиція – це позиція кожного українця, кожного бурштинця!
      Вірю в нашу силу! Вірю в нашу перемогу!  Вірю у величне майбутнє України!
   Зі святом дорогі бурштинці!   ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: vovak | Дата: 28.08.2014 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 111 112 113 114 115 ... 154 155 »