Середа, 24.04.2024, 08:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 17 » Звернення Галицького районного відділу УДСНС України в Iвано- Франкiвськiй областi до мешканцiв краю
08:53
Звернення Галицького районного відділу УДСНС України в Iвано- Франкiвськiй областi до мешканцiв краю

Усiм  хлiборобам добре вiдомо, якої шкоди може завдати пожежа пiд час збирання врожаю. Найменша недбалiсть або необережнiсть призводять до бiди.
Непоодинокi випадки, коли через безгосподарнiсть окремих працiвникiв сiльського господарства, нехтування елементарними правилами пожежної безпеки в полi,  вогонь знищував сотнi центнерiв хлiба .
 Народна мудрiсть говорить : "Не той хлiб , що в полi , а той , що в коморi". З початком сухої i спекотної погоди збiльшується небезпека виникнення пожеж . Частiше причинами пожеж є необережне поводження з вогнем в мiсцях хлiбних масивiв - кинутий недопалок або розведення багаття поблизу хлiбних ланiв, дитячi пустощi з вогнем, порушення правил пожежної безпеки пiд час збору врожаю. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухi хлiба, енергонасиченi хлiбозбиральнi агрегати, якi нерiдко знаходяться в несправному станi, людська недбалiсть та безвiдповiдальнiсть.
Пожежі на полях у будь-який момент можуть призвести до людських жертв, значних матеріальних збитків, вогонь може перекинутися на сусідні поля та лісові насадження. Тому, з метою вжиття запобіжних заходів до таких легковажних господарів сільгосугідь та забезпечення протипожежного стану, ми притягуємо сільгосппідприємців-порушників до адміністративної відповідальності, а також інформуємо райдержадміністрацію, прокуратуру.
Спільні профілактичні рейди дуже корисні, адже вони стимулюють та змушують керівників сільгоспвиробників, фермерів більш відповідально відноситися та дотримуватися правил протипожежної безпеки. До безвідповідальних керівників сільгоспідприємств, фермерів, які недбало ставляться до виконання правил пожежної безпеки ми намагаємося вжити запобіжних заходів.
Шановнi трудiвники ланiв! Галицький районний відділ УДСНС України в Iвано-Франкiвськiй областi звертається до Вас з проханням з усiєю вiдповiдальнiстю поставитися до покладених на Вас завдань пiд час зернозбиральної кампанiї, суворо дотримуватись правил пожежної безпеки в перiод  збирання врожаю. Вiд того, яким буде вирощений i збережений урожай залежить добробут людей.
Звертаємося до мешканцiв краю бути вкрай обережними у поводженнi з вiдкритим вогнем, особливо на хлiбних полях, не курити i не розводити багать поблизу хлiбних масивiв. Не залишайте без нагляду дiтей,  не дозволяйте їм забави з  сiрниками, запальничками поблизу хлiбних масивiв. Пiд час вiдпочинку розмiщуйте стоянки  власних авто не ближче 100 метрiв вiд  хлiбних ланiв.
Пам'ятайте: тiльки спiльними зусиллями можна створити надiйний захист нашому хлiбному короваю вiд вогню !
  Галицький районний відділ УДСНС в області

 

Переглядів: 708 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: