Середа, 24.04.2024, 02:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 4 » Засідання Дорадчого комітету з питань сталого енергетичного розвитку м.Бурштина
17:00
Засідання Дорадчого комітету з питань сталого енергетичного розвитку м.Бурштина
Ефективне використання енергії – найболючіша проблема міста Бурштин. Питання енергозбереження та енергоефективності має сьогодні надзвичайно важливе значення у закладах та установах міста.  Значні витрати бюджетних коштів на оплату спожитих енергоносіїв не дозволяють виділити з бюджету міста додаткові кошти на впровадження енергозберігаючих заходів.
Міська влада активно працює в напрямку формування чіткої енергетичної політики - розв’язання актуальної для країни в цілому та органів місцевого самоврядування, зокрема проблеми нераціонально великих витрат енергоносіїв на об'єктах житлово-комунальної та бюджетної сфери. Зростання цін на газ, електроенергію, вугілля та інші види палива, надзвичайна зношеність та застарілість теплообмінного, електричного обладнання, інженерних мереж у закладах та установах зумовлюють шукати нові підходи до розв’язання проблеми.
31 жовтня 2012р. в приміщенні міської ради  відбулося засідання Дорадчого комітету з питань сталого енергетичного розвитку, який створений при виконавчому комітеті міської ради для роботи над покращенням управлінням споживання енергії в місті, її ефективного використання з метою  формування сталого енергетичного та екологічного  розвитку міста. У роботі засідання взяли участь представники Міжнародної громадської організації «Центр сприяння житловим та муніципальним реформам» В.Шимкін та В.Погорєлова, представники від БуТес Я.Сторожук та І.Карвацький, від КП «Житловик» Ю.Угрюмов, Р.Мельничук, П.Цибух, депутат міської ради М.Коробань, член виконкому О.Данилюк, завідувач ДНЗ № 6 Н.Камрат, міська рада та представники Агенції місцевого економічного розвитку м.Бурштин, які розглянули наступні питання:
1.  План інформаційної кампанії для роботи з громадськістю по підвищенню свідомості громади у сфері ефективного використання енергетичних ресурсів.
2.  Міський енергетичний план м.Бурштин на 2012-2015рр.
3.  Приєднання міста Бурштин до Європейської ініціативи «Угода мерів».
          Робота щодо діяльності формування та організації інфраструктури з енергозбереження в комунальній та бюджетній сферах міста буде продовжуватися в наступних засіданнях Дорадчого комітету.
Марія Назар,  начальник економічного відділу виконавчого органу міської ради.

Переглядів: 710 | Додав: vovak | Теги: Марія Назар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: