Субота, 27.04.2024, 04:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Засідала комісія з реорганізації КП «Житловик»
11:35
Засідала комісія з реорганізації КП «Житловик»

На засіданні комісії були присутні: Данилюк В.Д.- голова комісії, начальник юридичного відділу міської ради, Бандура І.І.- заступник голови комісії, завідувач сектору ЖКГ та обліку комунального майна міської ради,Марчук В. І.-директор КП «Житловик», Лукаш В. О.-головний інженер КП «Житловик», Башук І. С.-головний економіст КП «Житловик»,, Глезнер М. В.- головний бухгалтер КП «Житловик», Петровська О. І.-начальник фінансового відділу міської ради, Назар М.С.- начальник економічного відділу міської ради, Гулик В.Р. – заступник міського голови, Федунків І. М.- головний бухгалтер міської ради, Матіїшин Г. І. – начальник господарства благоустрою і озеленення КП «Житловик», Угрюмов Ю. Ю.- начальник водо-каналізаційного господарства КП «Житловик», депутат міської ради, Мельничук Р. В.- начальник житлово-експлуатаційного господарства КП «Житловик», Карвацький І.З.- голова депутатської комісії з питань будівництва, архітектури та ЖКГ, Николайко Л. М. – депутат міської ради, Прокопів І. В. – депутат міської ради.
Під час засідання обговорювались питання та можливості виходу в найкоротший термін КП «Житловик» з фінансової кризи, виплати заробітної плати та винесення пропозицій на розгляд міської ради, що мають на меті налагодження сталої роботи підприємства, оскільки КП «Житловик» на сьогоднішній день є єдиним підприємством, що забезпечує місто комунальними послугами і альтернативи йому немає.
Присутні вирішили рекомендувати КП «Житловик» не виконувати роботи по місту, на які не передбачається фінансування чи які не відшкодовуються тарифом; опрацювати питання відшкодування різниці в тарифах з міського бюджету; опрацювати питання збільшення надання платних послуг з висвітленням для населення їх переліку та вартості; КП «Житловик» надати пропозиції щодо штатного розпису та проводити перевірки щодо трудової дисципліни; КП «Житловик» подати письмове обґрунтування пропозицій щодо розчеплення рахунків на теплову енергію з ДТЕК Бурштинська ТЕС та переглянути норми питомих витрат теплової енергії на опалення 1 м² опалювальної площі багатоквартирних будинків і приватного сектору, опрацювати питання проведення оплати по тепловим лічильникам; проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо своєчасної оплати за надані житлово-комунальні послуги з метою недопущення збільшення рівня заборгованості та подати на розгляд комісії інформацію щодо неоплачених боргів за надані послуги та ін.
Ірина Бандура, сектор ЖКГ
 та обліку комунального майна

Переглядів: 536 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: