Середа, 08.05.2024, 20:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 16 » З молитвою у серці
09:10
З молитвою у серці

«Дорогий Боже, я дякую Тобі за все і хочу вірити, що Ти мені допоможеш. Я дуже, дуже хочу додому. Я мрію обняти свою ріднесеньку матусю, а ще, щоб тато навчив мене плавати. Я буду дуже чемний і не буду їх засмучувати. Прошу Тебе, мій Ісусе, нехай по мене приїдуть батьки і, щоб я їм сподобався.»
Ця щира молитва лине з тисячі вуст дітей сиріт по усій Україні. Діти благають про допомогу. Така ж молитва звучить і в міжрегіональному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області, що знаходиться в мальовничому селі Мединя, Галицького району. На даний час тут перебуває 18 дітей з нашої області, які потребують особливої уваги, любові і опіки. Це діти із проблемних сімей, діти-сироти при живих батьках, діти в яких немає батьків. Усі вони потребують захисту. Весь колектив, який очолює директор цього закладу Оксана Романівна Дідушко з особливою турботою ставиться до дітей. Найперше стараються розшукати дитині рідних батьків, або батьків, які б прийняли цих дітей. 
Ось уже 4 роки, як працівники соціального дитячого служіння, що діє при Церкві християн віри Євангельської міста Бурштина два рази в місяць відвідують дітей у цьому центрі. Кожного разу, коли ми приїжджаємо, діти з нетерпінням чекають на нас. В їхніх очах багато суму, а в душі невимовного болю і тривожних та дорослих запитань: « Чому у мене таке життя?». А це ж діти – насліддя від Бога, за яких Бог заступається і просить нас заступитись.
Серце стискається від болю за цих діточок . У Слові Божому Бог-Отець проголошує Себе батьком кожної дитини-сироти. Він не хоче сирітства дітей. Ми хоч і дорослі, але потребуємо уваги, любові, а як же діти? Вони беззахисні перед цим жорстоким світом. Ці дві години спілкування , які ми маємо з дітьми –це години благословенного служіння дітям, яке благословляє Бог і Церква. На біблійному уроці вони вчаться християнським цінностям, знаходять віру, надію і любов у Божому Слові, прославляють Бога у піснях і молитвах, знаходять відповіді на свої прохання через молитву. І як радіють наші серця і серця дітей, коли Господь допомагає їм у їхніх потребах. Діти отримують зцілення, сім´ю, надію на майбутнє. Свідчень про ці благословення дуже багато. І це маленька часточка, що ми можемо зробити для цих дітей. А найбільше – це щира молитва кожного християнина нашої держави за усіх обездолених дітей України. І дякуємо Богу за День молитви за сиріт, який цього року припав на 8 листопада. Усі церкви підносили молитви до Бога, просячи у Нього ласки і милості для цих дітей, а особливо за їхнє усиновлення, щоб наша Україна стала державою без сиріт. Ісус дав нам дві прості заповіді: любити Бога і любити ближнього. І Він сьогодні запитує кожного з нас, а що зробив саме ти? Пам’ятаймо, що любов –це дія. Тож нехай Господь відкриє кожне християнське серце для служіння цим дітям. Божого вам благословення!
Галина Курась

Переглядів: 576 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: