Субота, 20.04.2024, 14:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 4 » Володимир КУПЧАК: «Переконлива перемога нашої команди – свідчення довіри до нових сил»
16:57
Володимир КУПЧАК: «Переконлива перемога нашої команди – свідчення довіри до нових сил»
Звернення єдиного кандидата від опозиції по в/о № 84
Шановні виборці одномандатного виборчого округу № 84, дорогі прикарпатці!
Насамперед вітаю усіх вас з переконливою перемогою на парламентських виборах нашої нової, молодої команди! Наша перемога – це у першу чергу ВАША перемога! Ви перемогли багато в чому самих себе: свою недовіру, свою соціальну апатію, своє розчарування політичним та соціально-економічним становищем у державі; дехто переміг свій страх перед погрозами і залякуваннями, перед словами і діями чиновників, від яких, на жаль, у нашій державі залежать ваші посади, зарплати, соціальні виплати тощо.
Ви – переможці! І я уклінно вклоняюся кожному з вас, хто віддав свій голос за молоду патріотичну силу, яка – даю вам слово – буде відстоювати ваші законні інтереси і ваше право на гідне життя, працюватиме, щоб ваші сподівання і надії у близькому часі стали реальністю.
Сьогодні в України з’явився уже не примарний, а цілком справжній шанс розвиватися у напрямку цивілізованої Європи, і це визнають не лише вітчизняні, а насамперед зарубіжні експерти – політики, політологи, соціологи, громадські діячі. Прихід у Верховну Раду нової сили – ВО «Свобода», яку я нарівні з ВО «Батьківщина» мав честь представляти на виборах-2012, означає, що в Україні за 21 рік незалежності з’явилась-таки сила, здатна активно протистояти антинародному режиму і спільно з об’єднаною опозицією парламентським шляхом повернути вектор розвитку країни у демократичне, прогресивне русло, захистити інтереси титульної нації і всього українського народу.
Хочу подякувати усій команді, яка разом зі мною виборювала перемогу на 84-му окрузі, працювала злагоджено, чітко і вірила в перемогу. Також дякую усім своїм опонентам і конкурентам у виборних перегонах. Це ви змушували мене мобілізовуватися, їздити по найвіддаленіших куточках округу, дивитися людям в очі, слухати їх, перейматися їхніми проблемами і переконуватися в правильності обраного мною шляху, утверджуватися в своїх намірах захищати простий люд, його право жити і працювати в демократичній, економічно і духовно розвинутій державі.   
Ми, представники національно свідомих, демократичних сил, які пройшли в парламент,  як ніколи, мусимо бути єдині у своїх помислах рухатися до демократії, у своїх намірах захистити право кожного громадянина на особистий добробут, особистий розвиток і людську гідність. Нам не бракуватиме відваги та енергійності, бо ми разом з вами хочемо жити у процвітаючій країні, яка має майбутнє.
Щиро вдячний  вам усім за підтримку й розуміння, за нашу перемогу!
Переглядів: 683 | Додав: vovak | Теги: Купчак, опозиція Батьківщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: