Субота, 20.04.2024, 08:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 16 » ВИРІШУВАЛИ ДОЛЮ «ЕНЕРГІЇ»
10:47
ВИРІШУВАЛИ ДОЛЮ «ЕНЕРГІЇ»

У вівторок під керівництвом міського голови Бурштина відбулась зустріч нових керівників ФСК «Енергія» з підприємцями міста. Під час зустрічі було обговорено питання участі команди у цьогорічному чемпіонаті області з футболу та багато інших важливих питань, котрі цікавили представників бізнесу.

Під час зустрічі Роксолана Олександрівна представила усім нового в.о. президента «Енергії» Петра Савку і пообіцяла фінансову підтримку команді на нинішній рік. «Сьогодні ми заклали на «Енергію» 18 тисяч гривень, але коли вивільняться кошти, які були закладені на фінансування профтехосвіти, то плануємо  додати команді, щоб у загальному десь вийшло 100 тисяч» - зазначила міський голова. Петро Степанович в свою чергу зазначив, що на нинішній рік «Енергії» потрібно біля 500 тисяч гривень і половину коштів на сьогодні пообіцяла БуТЕС, директор якої Андрій Шувар є головою міської федерації футболу. «Команда планує брати участь у першій лізі обласного чемпіонату і, як і минулих сезонів, залучати до матчів тільки місцевих футболістів. Проте сьогодні мусимо їм пообіцяти якусь фінансову стабільність, адже у області команд багато і наші талановиті футболісти можуть порозбігатися» - зазначив Петро Савка. Варто зазначити, що перед футолістами погасили заборгованість за минулий рік і команда приступила до тренувань.
Також до уваги футболістів та вболівальників: у цьому році наша обласна федерація вирішила перейти на формат змагань «осінь-весна». Тож навесні пройде своєрідний міні-чемпіонат, який триватиме з квітня по червень і визначить чемпіонів  та призерів у двох лігах. Натомість восени розпочнеться перше коло чемпіонату області сезону 2016-2017 років.
Підприємці, а їх зібралося у той вечір 19, в свою чергу зазначили, що міська рада також могла б лояльніше відноситись до їх і їхньої діяльності. Зокрема усіх сьогодні обурює ставка земельного податку, котра, за їх словами, є найвищою по області. Тож депутатам, виконавчому комітету та голові доведеться якось шукати компроміс із бізнесом. 


Підсумком наради стала усна декларація про підтримку команди у спосіб, котрий буде визначено спеціальною комісією найближчими тижнями. 
«Бурштинський вісник» інформуватиме вас про усі футбольні події у місті та області впродовж сезону.
***
Юні бурштинські футболісти 6 лютого взяли участь у IV зональному етапі  дитячого турніру з міні-футболу «Граємо за Україну разом», що відбувався у  Рогатинській дитячо-юнацькій спортивній школі обласної ради. Разом з бурштинцями у групі змагались команди з Рогатинської та Галицької ДЮСШ.
Матчі завершились з наступними рахунками:
Рогатинська ДЮСШ – Бурштин «Енергетик» 2:1
Галицька ДЮСШ – Галицька ДЮСШ «Колос» 2:3
Галицька ДЮСШ “Колос” – Бурштин “Енергетик” 1:3
Рогатинська ДЮСШ – Галицька ДЮСШ 2:1
Галицька ДЮСШ – Бурштин “Енергетик” 2:8
Рогатинська ДЮСШ – Галицька ДЮСШ “Колос” 7:1
Перше місце у групі здобули господарі, котрі і представлятимуть наш регіон у фінальній частині змагань.

Переглядів: 785 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ха!  
0
Невже нема більш нагальних потреб? Ще одна дзюра відмити бабло. Коли ж ви всі нажеретися?

Ім`я *:
Email *:
Код *: