Четвер, 28.03.2024, 21:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 11 » Святкування Дня Конституції та Дня молоді
02:12
Святкування Дня Конституції та Дня молоді
   28 червня у Палаці культури «Прометей» відбулося святкування Дня Конституції України та Дня молоді. Перед початком урочистостей на майдані біля «Прометею» муніципальний духовий оркестр (керівник Василь Кузів) протягом години часу зачаровував бурштинців прекрасними музичними композиціями.
Святкування відкрив міський голова Бурштина Петро Курляк, який зокрема зазначив:
   «Саме Конституція України є свідченням креативності української нації, підтвердженням того, що українці здатні на великі творіння. Я хотів би, аби наш народ розумів, що відзначаючи державні свята, у тому числі і День Конституції, вони виявляють повагу насамперед до самих себе, заявляють про себе та нашу державу на увесь світ. Якщо до святкування Дня Основного Закону України, в якому передбачені основні права та свободи народу, ставитись таким чином (напівпорожня зала ПК «Прометей» - ред.), то, мабуть, ми варті того, що маємо на сьогоднішній день у нашій державі…
   Сьогодні я б хотів побажати усім присутнім добробуту, достатку, миру і нехай реалізуються усі права та свободи, які записані в Основному Законі, адже цей Закон передбачає право на збори та відзначення свят. І одним з таких свят є День молоді. День тієї частини суспільства, яка є найбільш радикальною, найбільш креативною, яка є рушієм соціальних та політичних процесів у будь-якій державі світу. Радий з того, що у залі присутні молоді люди. Вітаючи їх зі святом, хочу побажати кращого майбутнього для них і загалом для нашої держави, адже це майбутнє значною мірою залежить від молоді, бо їм творити і утверджувати міцну Українську державу».
   Відтак відбувся великий святковий концерт, який підготували працівники Палацу культури «Прометей» (директор Руслана Шевчук). Своїми талантами присутніх у залі тішили Софія Терлецька, Діана Пшик, Ірина Братина, Анастасія Томашевська, Аліна Чабан, Анастасія Климчук, Віталій Ґава, Андрій Шкварчук (соло на акордеоні), Андрій Віщук (соло на скрипці), сімейні дуети у складі Богданни-Анни та Нусі Ворончак і Ірини та Ігора Воробців, вокальне тріо «Вербонька» (керівник Надія Якимович), вокальний ансамбль (керівник Ігор Іванців), танцювальний колектив «Сюрприз» (керівник Юлія Турій), зразковий хореографічний ансамбль «Перлина» (керівник Людмила Ляшенко), драматичний колектив ПК «Прометей» (Андрій Федорняк, Анастасія Климчук, Тетяна Попова, Анастасія Шевчук, Ігор Воздіцький, керівники Оксана Мимренко та Руслана Шевчук).
   Виступаючи з піснями перед бурштинцями, Оксана Романюк наголосила:
   «Вітаючи українців з нашим святом, бажаю сили духу, віри у краще майбутнє, здоров’я, Божого благословення і, звичайно, молодості у Ваших серцях, адже сьогодні ми відзначаємо два свята – День молодості і краси та День Конституції. Тому, я думаю, щирі українські пісні будуть найкращим подарунком для Вас».
 Власна інформація

Переглядів: 932 | Додав: vovak | Теги: Бурштин, День конституці, День молоді, Прометей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: