П`ятниця, 26.04.2024, 01:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 23 » Розпочато підготовку Інвестиційного паспорта Бурштина
23:39
Розпочато підготовку Інвестиційного паспорта Бурштина
Інвестиційний паспорт, сучасний інструмент залучення іноземних та вітчизняних бізнесів у місто, готується для Бурштина, в рамках Декларації соціального партнерства між компанією ДТЕК та містом Бурштин.
Про це поінформувала у своїй презентації Ольга Сивак, інвестиційний радник відомої львівської компанії Цитадель капітал, що виконує експертні роботи у підготовці важливого документу. На зустрічі 5 листопада, у якій взяли участь представники міської ради, підприємці та депутати міста, було представлено формат очікуваного документа, та порядок роботи над ним.
В свою чергу, в ході підготовки до сесії міської ради, що відбулась 6 листопада, присутні депутати відзначили важливість збалансованого економічного розвитку міста, необхідність професійної допомоги у даному питанні, та надали пропозиції для Агенції місцевого економічного розвитку щодо роботи над Інвестиційним паспортом.
«Я дуже радий, що компанія, яка здійснює у Західній Україні значну частину залучень інвестицій для вітчизняних та іноземних компаній, працює з містом. Це дозволить нам бути конкурентними не тільки в Україні, а й на міжнародних ринках капіталу» - зазначив міський голова, Петро Курляк, після зустрічі з експертами.
«Інвестиційний паспорт – це, в першу чергу, продукт співпраці міської влади, громади та зовнішніх експертів. Без зацікавленості людей, які живуть і працюють в Бурштині, інвестиційний паспорт – це мертвий документ, який сам по собі не принесе змін у життя міста. Підготовка паспорта стане тільки першим кроком у тривалому процесі залучення реальних інвесторів, з якими потрібно проводити переговори, сприяти у видачі дозволів та підготовці документації по виділенню землі, підведенню комунікацій та інших питань. Коли інвестора сприймають, як довгострокового партнера, а не як «дійну корову», тоді користь від його роботи в місті отримають всі» - впевнена Ольга Сівак.
Очікується, що документ із найцікавішими інвестиційним пропозиціями міста буде представлено громаді у грудні поточного року, а активна робота з його використанням для залучення нових виробництв у місто – з початку 2013 року.
Олександр Бабій
Переглядів: 803 | Додав: vovak | Теги: Олександр Бабій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: