П`ятниця, 19.04.2024, 21:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 9 » Продовжується робота з написання інвестиційного паспорта Бурштина
16:30
Продовжується робота з написання інвестиційного паспорта Бурштина
Зокрема, в зміст Інвестиційного паспорта м. Бурштина планується включити наступні розділи:
1.Звернення міського голови міста Бурштина.
2. Огляд макроекономічної ситуації в Україні.
3. Місто Бурштин – енергетична столиця Західної України (географічне положення, промисловість, сільське господарство, демографічна ситуація, освіта в місті Бурштин, культурне життя міста, спортивне життя міста).
4. Інформація про Бурштинську ТЕС.
5. Переваги для інвестування в місто Бурштин.
6. Привабливі галузі для інвестування в місті Бурштині.
7. Створення індустріального парку в Бурштині.
8. Контакти для інвесторів.
Особливу увагу було приділено створенню індустріального парку в м. Бурштині, як важливого інструменту розвитку економічної спроможність місцевості з метою покращення її економічних перспектив та підвищення якості життя місцевого населення. По ідеї створення індустріального парку в м. Бурштині, членам робочої групи було представлено окрему презентацію на тему «Індустріальні (промислові) парки як інструмент місцевого економічного розвитку». Представникамиацівниками ГО «Спільнота сСоціально -вВідповідальний Ббізнес» було презентовано досвід Польщіукраїнський контекст та іноземний досвід у створенні індустріальних парків, а також та їх в плив на розвиток економіки місцевих громад та держави загалом.
Зокрема, керуючий партнер СВБ Володимир Воробей наголосив: «Індустріальний парк – це спеціально облаштована для розміщення нових виробництв територія забезпечена необхідною для промислового виробництва інфраструктурою. Важливо те, що розвиток промислових парків полегшує прихід інвесторів на певну територію, що в свою чергу означає збільшення кількості робочих місць, надходжень до місцевого бюджету, а також підвищення кваліфікації робочої сили. Створення промислового парку це тривалий та конкурентний процес, тому важливо уже зараз мати чітке бачення доцільності і можливості його створення у Бурштині.»
На зустрічі було прийнято рішення про створення робочої групи з розробки концепції індустріального парку, а також організації поїздку в Польщу для обміну досвідом по започаткуванню та розвитку індустріальних парків. Більш детальну інформацію стосовно індустріальних парків, ми надамо в наступних випусках Бурштинського вісника.
Крім того, на робочій групі було розглянуто інші інвестиційні проекти, які можливо реалізувати в нашому місті. Зокрема відновлення роботи Зольного заводу, Панелебудівного заводу, а також проекти по відновленню роботи теплиць та овочесховищ.
Ми запрошуємо громадян міста до розробки інвестиційного паспорту, особливо чекаємо пропозицій по проектах для інвестування.
Ваші пропозиції можете надавати в офіс Агенції місцевого економічного розвитку м. Бурштина, що знаходиться на 5 поверсі в приміщенні міської ради.
Переглядів: 705 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: