Вівторок, 23.04.2024, 18:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » ПЕТРО КУРЛЯК: Тарас Чубай обов’язково виступить у Бурштині
22:39
ПЕТРО КУРЛЯК: Тарас Чубай обов’язково виступить у Бурштині
Буквально другий тиждень у Бурштині та при в’їзді у місто висять біл-борди з твердженням про заборону концерту Тараса Чубая та гурту «Плач Єремії» бурштинською владою. Приблизно такий же час усі інтернет ЗМІ заповнила аналогічна інформація.
Тож «Бурштинський вісник» вирішив поцікавитись у міського голови що ж все-таки  сталося.
Петро Курляк: Почалася передвиборча кампанія і в процесі перегонів у наше місто приїжджають кандидати по нашому окрузі. Кожен звертається до міського голови з проханням погодити місце розташування агітаційних наметів, розташування офісів та проведення різних агітаційних заходів. Тож одного дня до мене, як до міського голови, звернувся з офіційним листом кандидат Володимир Поліш, котрий мав намір провести у нашому місті, в рамках передвиборчої агітації, концерт за участю Тараса Чубая та гурту «Плач Єремії». Йшлося про Площу Героїв УПА.
Я звернення розглянув і дав відповідь, що у зв’язку з тим, що на Площі Героїв УПА  з 15 жовтня будуть проводитися ремонтні роботи - якісне відновлення покриття площі після встановлення сцени до Дня міста, а також контрольна перевірка стану електричного кабелю, що іде фактично під поверхнею всієї площі героїв УПА,  що буде живити двигун на якому буде встановлена новорічна ялинка. Я запропонував пану Полішу звернутися до керівництва Палацу Культури «Прометей» або до Будинку культури в старій частині Бурштина для проведення цього концерту.
Більше того, я є давнім шанувальником Тараса Чубая і «Плачу Єремії» і жодним чином не маю наміру забороняти концерт цього справжнього українського виконавця у нашому місті.
Зважаючи на таку бурхливу реакцію зі сторони пана Поліша, яка втілилася через репортаж бурштинського телебачення РАІ, яке також завжди дає не правдиву інформацію через свою мережу трактуючи дії міського голови на свій лад і включаючи тільки загальну картинку, дуже часто головним персонажем якої є міський голова. РАІ дночасно не включає звук, а даючи свій власний коментар,  як правило, на 99%  спотворює правдиву інформацію. Таким чином вони поступили й зараз - озвучили те, що міський голова заборонив концерт у місті не говорячи про мотивацію міського голови і про пропозицію міського голови.
Більше того, компанія РАІ бере інтерв’ю у майстра господарства благоустрою  і використовує його як аргумент проти мотивації міського голови.
Хочу довести до відома жителів Бурштина, що я не зобов’язаний доводити свої плани до майстрів комунального підприємтсва «Житловик». Завдання щодо проведення цих робіт директор КП «Житловик» отримав ще два або й три тижні тому. Ці роботи є у моєму особистому плані.
Чому саме після 15 жовтня - тому, що до 15 жовтня ми готуємо місто до опалювального сезону і швидше розпочати ці роботи не маємо змоги. А є велике бажання встигнути до морозів. І це є цілком логічно. Але на цьому не стримується ні пан Поліш ні телебачення і  починають обливати мене брудом.
Також хочу сказати, що я у вівторок зранку контактував з Тарасом Чубаєм і намагався пояснити ситуацію, яка склалася. Коли я сказав, що у мене  в намірах не було заборонити цей концерт, пан Тарас відповів, що й не знав про те, що він буде виступати у Бурштині. Він не мав інформації щодо концерту.
Але, щоб не склалося враження, що міська влада справді забороняє українську пісню і виступ одних із найкращих її виконавців, я запропонував пану Тарасу провести концерт у якесь з наступних визначних свят.  І ми домовилися про концерт «Плачу Єремії» у Бурштині. Тож наразі пан Чубай погодився виступити у місті, як тільки ми його запросимо.
Переглядів: 856 | Додав: vovak | Теги: Курляк, Плач Єремії, Поліш, Чубай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: