П`ятниця, 19.04.2024, 22:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 6 » Петро Курляк: програма виконана на 95%
10:08
Петро Курляк: програма виконана на 95%

До завершення року залишилось два місяці а до завершення каденції нинішньої ради та голови - лічені дні. Тож ми вирішили розпитати ще чинного міського голову Петра Курляка так би мовити «про головне»:
«Підсумовуючи 5 років роботи міського голови та нашої команди можу констатувати той факт, що ми виконали взяті на себе обов’язки і обіцянки, а моя передвиборча програма виконана на 95%.  Я думаю, що це серйозний показник.
Також хочу довести до відома мешканців міста, що ми залишаємо для освоєння у 2016-му році наступному міському голові та депутатському скликанню 900 тисяч гривень спецфонду та один мільйон гривень екологічного фонду.
Одночасно є проблеми із завершенням бюджетного року, а саме - виплати заробітньої плати по лінії освіти, але ми зробили все для того, щоб цей фінансовий розрив можна було компенсувати за рахунок продажу через аукціон комунальних об’єктів та земельних ділянок, які розташовані під діючими бізнесами у Бурштині. Саме реалізація цих  об’єктів та земельних ділянок дасть змогу закрити ту діру в бюджеті і виплатити зобов’язання по всіх захищених статтях до кінця року.
Також під завершення нашої каденції ми намагаємося закінчити всі розпочаті роботи. Зокрема завершується цього тижня будівництво дороги по вулиці Січових Стрільців від ЗОШ №2 до Калуської дороги, вже завершено встановлення перших лежачих поліцейських по вулиці Коновальця (біля ЗОШ №3) та у дворі Січових Стрільців 5, 11. В цьому контексті безпеки дорожнього руху хочу також зауважити, що у 2013 році ми встановили три світлових пішохідних комплекси, які діють і є ефективними: біля Будинку культури імені Тараса Шевченка, біля Палацу культури «Прометей» та на перехресті дороги регіонального значення Бурштин-Калуш та вулиці Січових Стрільців. 
Одночасно завершуємо перше графіті у Бурштині. Автором цієї ідеї була мешканка міста Христина Колоша. Вона розробила проект цього малюнка і зміст його - українка тримає в долоні наше місто. Я надіюся, що до кінця тижня ця робота буде завершена  і бурштинці зможуть нею ще довго милуватися. Це є своєрідна мажорна підсумовуюча робота нашої команди.
А наостанок хочу зазначити що у жовтні Кабінет міністрів України завтердив Бурштинську територіальну громаду в тих межах, які ми напрацювали разом з офісом реформ та облдержадміністрацією і маю надію, що у майбутньому буде діяти нова територіальна одиниця - Бурштинська громада.
Ще раз дякую усім за роботу.»

Переглядів: 572 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: