Четвер, 28.03.2024, 20:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 5 » Людина починається з матері, а продовжується з учителем
15:46
Людина починається з матері, а продовжується з учителем

За календарем осінь – щедра і благодатна пора, що обдаровує людей плодами і у такий спосіб дякує за працю.
Мабуть знаковим є те, що саме такої пори педагоги України приймають привітання – подяки з нагоди Дня працівника освіти, бо вчительська праця хоча і скромна, але є однією з найважливіших справ. Це та справа, яка ґрунтується на цілковитій самовіддачі та ентузіазмі тих людей, що мають відношення до школи, тих, кого величають так, як колись учні зверталися до Христа – Учителів.
Праця вчителя дуже відповідальна. Адже людина починається з матері, а з учителем вона продовжується. Педагоги – це люди, що працюють на світле майбутнє, всупереч експериментам в освіті, новаціям та змінам. Незважаючи на важке сьогодення, освітяни все-таки дають якісні знання та формують особистість. Тому хочу побажати всім колегам, нехай доля вчительська буде поблажливою до Вас, нехай не міліють ані сила духу, ані Ваше фізичне здоров’я. Даруючи учням радість відкриттів і пізнання, будьте для них тим життєдайним джерелом, що може втамувати будь-яку спрагу – і духовну, й інтелектуальну. Шани й поваги від людей, гідного поціновування Вашої праці в українському суспільстві, натхнення та творчих звершень. Нехай величне слово Вчитель звучить гордо. 
А пишатися суспільству нашому, повірте, є ким і чим. Це засвідчують результати самовідданої та наполегливої праці педагогів. Як керівник навчального закладу нового типу – Бурштинської гімназії – хочу особливо порадіти за успіхи нашого педколективу  і подякувати за плідну працю всім. Досягнення і здобутки вчителів гімназії є вагомими завдяки тому, що всі працівники її є людьми творчими та безмежно закоханими у справу, якою займаються. Вони сумлінно день за днем виконують свої обов’язки, формують компетентність учнів, упроваджують нові стандарти освіти, ідучи в ногу з часом. 
Про плідність праці педагогів Бурштинської гімназії говорять перемоги, призові місця учнів у різноманітних конкурсах та олімпіадах, результати ЗНО. До того ж педагоги, ведучи своїх вихованців крок за кроком до перемог і вершин, теж у вільний від роботи час беруть участь у конкурсах і цим показують добрий приклад учням. 
Минулого року Бурштинська гімназія брала участь у проекті «Енергоефективні школи» (1 місце), у конкурсі педагогічних знахідок відзначилася Бандура Н.С., співавтором електронного підручника з української мови є Медвідь Г.І. Курочкіна Г. І. брала участь у проекті «Я громадянин України» ( І місце ), Столяр Л.Б. стала переможцем конкурсу ініціатив жителів у рамках проекту « Відкрите місто», Щепанський В.В.  переміг у конкурсі міні-грантів «Місто своїми руками».
Хочеться відзначити Пилипів Н.В., учителя української словесності, яка минулого навчального року стала лауреатом обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2015» у номінації українська мова і література. Приємно, що праця та педагогічний талант цієї вчительки були відзначені компетентним журі області і що у складній боротьбі ця наполеглива та цілеспрямована, працьовита  і сильна особистість змогла проявити себе якнайкраще. До речі, це не єдине досягнення  Пилипів Н. В.  Серед її вихованців за останні 5 років налічується 32 переможці у  районних етапах різних конкурсів та олімпіад з української мови і літератури, є три призери обласної олімпіади. Учителька має власну методичну розробку «Ігрові матеріали до уроків української літератури у 6 класі за новою програмою». Як бачимо можливості й потенціал, а головне, бажання до праці дуже великі.
 Такими працьовитими є всі педагоги України. вони не просто виконують свою роботу, а живуть нею, несуть світло знань у життя. Тож ще раз зі святом усіх освітян, терпіння Вам і міцного здоров’я!
Ольга Олійник, директор Бурштинської гімназії.

 

Переглядів: 632 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: