Четвер, 18.04.2024, 06:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 3 » ЛІТО - ПОРА ВІДПУСТОК
23:48
ЛІТО - ПОРА ВІДПУСТОК
Літо цьогоріч настало доволі рано – ще в травні. Так само рано в людей визріла необхідність у відпочинку: після холодної зими, авітамінозу і напруженого трудового року так хочеться поніжитись на сонечку чи скупатись в річці. Вчені давно зауважили, наскільки важливим є літній відпочинок, адже в людей, які з тих чи інших причин його ігнорують, помітно падає працездатність, стресостійкість, імунітет. Отже, зарядка сонцем, морем, свіжим повітрям та позитивом обов’язкова. Особливо важливе питання відпустки для сімей з дітьми.
Чи збираються бурштинці відпочивати і як вони уявляють собі ідеальну відпустку, ми вирішили з’ясувати методом бліц-опитування.
Отже, 30-річна Ірина з родиною збираються в Солотвино, на Солоні озера, щоб там оздоровитися і відпочити від щоденних клопотів. П. Мар’яна поїде на море, щоб змінити обстановку і погрітися на сонечку. З Одеси вже встигла повернутися і 20-річна Наталя, студентка: «Я там навчаюся, тому море для мене – явище щоденне, ось і друзів запросила в гості – ми любимо відпочинок активний, драйвовий.  Тепер якраз відпочиваємо від відпочинку» - сміється. Дуже б хотіла поїхати до Криму і п. Оксана: «Я колись була на морі, хто бачив його раз – неодмінно захоче повернутись. Але в мене маленька дитинка, тому поїдемо аж наступного року» А ось 36-річний Микола у відпустку не збирається, бо вважає себе трудоголіком: «Літо – якраз пора, щоб заробляти гроші, не до відпочинку мені…» - заклопотано резюмує чоловік.
Зустрічаю на вулиці пані вчительку: «Знаєте, педагогам, як і шахтарям, - щастить аж на 56 днів відпустки. Певна річ, стараємось планувати відпочинок, але як вийде – залежить від багатьох факторів, в тому числі і від матеріальних. Хотілось би морську поїздку. Дуже ціную можливість побути з сім’єю, спокій, затишок і комфорт.»
Звичайно, у кожного свої уявлення про ідеальний відпочинок: комусь подобається спокійне і розмірене проводження часу, а хтось мріє про нові враження і драйв. Домогосподарки прагнуть забути про домашню рутину, а офісні працівники хочуть на виїхати на природу. Не мріють бурштинці лише про модні закордонні спа-курорти, - реалісти, мабуть…
Було б бажання – а відпочити можна і в лісі, і в горах, і в дачному будиночку в сільській місцевості. Аби в задоволення!
Тетяна Зарецька


Переглядів: 849 | Додав: vovak | Теги: море, відпочинок, Бурштин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: