П`ятниця, 26.04.2024, 02:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 21 » "Гармонія" для вашої душі
14:33
"Гармонія" для вашої душі
Для пересічної жінки відвідування салону краси є, безумовно, святом душі, адже покращуються  і зовнішній вигляд, і самопочуття, і настрій. В гості на «територію краси» ми завітали до Оксани Василівни Мухіної, власниці салону «Гармонія». Напрочуд чарівна і елегантна жінка погодилась розкрити «Бурштинському віснику» свої таємниці привабливості.

- Оксано Василівно, розкажіть, будь-ласка, нашим читачам, як виникла ідея створення «Гармонії»?

- Ідея заснування «Гармонії» належить ще моїй мамі, Ярославі Мирославівні Андрієшин.  На початку нового тисячоліття ще не було приватних салонів, «Гармонія» стала однією з перших у Бурштині. Спочатку це мав бути косметичний кабінет, але ми вирішили підняти послуги краси на вищий рівень. Ще при мамі я працювала адміністратором в салоні, тож коли вона переїхала до Івано-Франківська, мені довелось очолити бізнес. Назву нам порекомендувала подруга: ми керувались принципом «як корабель назвеш, так він і попливе». Знали, що назва носитиме величезне смислове навантаження, адже йдеться про потужний енергетичний заряд, який матиме взаємодія душі і розуму керівника, дотику рук персоналу і задоволення клієнтів. Як бачите, «Гармонія» - складний процес. Тепер найбільше хочу, щоб у нашій роботі все було налагоджено.
- Чим хизується «Гармонія»?
- У нас найбільший спектр послуг у Бурштині, від волосся і до кінчиків нігтів, комплексний догляд за всім тілом: це і масаж, і сауна, перукарські послуги, макіяж і бодіарт. До того ж, всі послуги високо-професіональні, наприклад, манікюр, педикюр і проколювання вух робить працівник з медичною освітою. До речі, лише у нас можна зробити пірсінг.
- Чи існує тенденція сезонності послуг? Яка Ваша улюблена процедура?
- Так, безперечно. Зимою більш популярні сауна і масаж; весна – пора проколювання вушок, до нас приводять дуже багато діток, бо існує повір’я, що коли цвітуть дерева, все добре заживає.  Також гаряча пора весіль і випускних – тут в ходу вечірні зачіски. Влітку люди часто звертаються з приводу педикюру-манікюру, бо всім на відпочинку хочеться гарно виглядати, також перед святами жінки поправляють  зачіски, стрижки. В день народження клієнтки, до речі, ми робимо їй безкоштовний макіяж! Я особисто найбільш полюбляю педикюр, бо це і естетика, і масаж, і задоволення водночас, щоправда, займає трохи часу.
- Оксано Василівно, як Ви вважаєте, що головне у бізнесі краси? Ваша особиста формула успіху?
- Знаєте, бути господинею салону краси нелегко. Я часто над цим задумуюсь, адже зі сторони здається, що все гарно і просто, а насправді це велика відповідальність – завжди правильно організовувати роботу  і завжди відповідати іміджу, не дозволяти собі слабкостей. Потрібно пам’ятати ще про головне – обов’язки дружини і матері. Проте я не можу сидіти без діла – працюю ще викладачем англійської мови, мені це дуже подобається, навіть за час декретної відпустки не відпочивала, встигла пройти курси макіяжу, зачісок. Все, що роблять дівчата, стараюсь опанувати сама, взагалі, хочу охопити в житті дуже багато. Тому для мене основна умова успіху – правильна організація часу і розподіл обов’язків. Що стосується бізнесу, то його специфіка така, що вимагає постійного вдосконалення. Потрібно також рухатися в ногу з часом, бо дуже швидко розвиваються і змінюється основні штрихи нашої справи, тому треба встигати за модою, щоб не втрачати зацікавленість у клієнтів. Важливі також орієнтація на клієнта та професійність.
- Ваш заклад функціонує вже 13 років, як змінилися смаки жінок за цей час?
- Жінки стали більш розкутіші, колись важко було переконати жінку зробити більш креативну стрижку, тепер клієнтки самі цього хочуть. Якщо десятиріччя тому жінки прагнули до чогось однотипного, то зараз, навпаки, домінує бажання вигідно виділитись, підкреслити свою індивідуальність. Був колись такий казус: в нас працював перукар-мужчина, то клієнтка якось здивовано сказала: «Оце скільки живу – перший раз мені хлоп голову миє!» Тепер все інакше, цим вже нікого не здивуєш.
- А як щодо чоловіків? Чи користуються вони послугами Вашого салону?
- У наших чоловіків популярна лише стрижка і сауна, за послугами педикюру звертаються украй рідко, інша справа  - іноземці, коли гостюють у Бурштині – обов’язково звертаються.
- Краса врятує світ?..
- Вважаю, що некрасивих жінок не буває, є жінки не доглянуті. Коли жінка гарно виглядає, вона почуває себе більш впевнено, вона весела, радісна, і світ навколо неї стає щасливим. В цьому значенні краса дійсно рятує світ. Ми ж не просто змінюємо зовнішність наших гостей в кращу сторону, ми вносимо свою лепту в загальну гармонію світу. Жінки, будьте вишуканими і чарівними, будьте королевами для своїх чоловіків, аби вони були гідними вас!
Тетяна Зарецька

Переглядів: 1679 | Додав: vovak | Теги: Бурштин, Гармонія, Оксана Мухіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: