П`ятниця, 26.04.2024, 09:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Чисте серце - чисте місто
12:37
Чисте серце - чисте місто

10 жовтня 2015 року молодіжний відділ благовістя, що діє при Церкві християн віри Євангельської м.Бурштин, черговий раз прийняли участь у прибиранні міста від сміття. Під гаслом «Чисте серце, чисте місто» молодь не тільки прибирала територію міста, але і свідкувала людям про те, наскільки важливо мати чисте серце як перед Богом так і перед людьми. Адже дбаючи про чистоту свого серця, ми автоматично дбаємо і про багато різних речей, які оточують нас, адже чисте серце, це є найважливіше в житті будь якої людини, тим паче - християн. 
Не можливо дбати про чистоту міста, країни, нації загалом, з занечищеним серцем та лукавими думками. На превеликий жаль, в нашому суспільстві дуже низький культурний рівень, і про це свідчать наші забруднені вулиці, подвіря, майданчики, місця дозвілля та відпочинку. Навіть тоді, коли міська влада докладає великих зусиль та затрат що до централізованого збору сміття (будуючи місця спеціального призначення) закуповуючи сміттєві баки, оплачуючи комунальні служби, все одно людині легше кинути недопалок, або пачку з під сигарет, чи будь що інше, де заманеться. 
Нам як нації, в першу чергу потрібні реформи не політичні чи економічні, а культурні, моральні та духовні. Адже після таких реформ, благословіння Боже великою мірою буде над Україною, і нам приємно буде жити в своїй, Богом даній державі, а не дивитися в бік Західних країн із заздрістю та очікуванням допомоги. Церква повинна показати приклад та проявити себе в суспільному житті міста, та запалювати інших людей як до чистоти міста, так і до чистоти серця. 
Цього разу обрано було для прибирання стару частину м.Бурштин, а саме вулиці: Герцена, Поперечну, частково Шевченка та Бандери. На дворі було прохолодно, падав дощик, але бажання робити добру справу, та бути корисним для своєї місцевості, зігрівало молодих людей. Таку працю (прибирання міста) проводимо щомісячно. Для нас це чудова можливість свідкувати про Господа Ісуса Христа не тільки устами, але і вчинками, показавши добрий приклад для наслідування. Люди на таке служіння відгукуються позитивно, та деякі готові навіть підтримувати. Слава Ісусу Христу!
Назар Яківчук

Переглядів: 610 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: