П`ятниця, 26.04.2024, 00:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 6 » «Будинкова цивілка» - оптимальний продукт захисту за мінімальні кошти
20:24
«Будинкова цивілка» - оптимальний продукт захисту за мінімальні кошти

У позаминулому номері ми розповідали про потребу, чи то необхідність, страхування багатоповерхових будинків у Бурштині, озвучену на сесії Бурштинської міської ради головою міста Петром Курляком. Тоді йшлося про те, що страхування потрібне для отримання фінансової можливості за кошти ЄС здійснити термомодернізацію бурштинських багатоповерхівок. У цьому номері ми маємо змогу детальніше розповісти бурштинцям про «будинкову цивілку» - новий страховий продукт, котрим вирішила скористатися міська влада Бурштина.
Нашим співрозмовником є директор «АСІС  ГРУП» Ігор Стицишин

 

- Ми приїхали до вашого міста з двома  проектами, котрі хочемо презентувати Бурштину і насамперед я хотів би розповісти про «будинкову цивілку». Чому це має бути для вашого міста цікаво? – Так звана «будинкова цивілка» передбачає максимальне отримання захисту при настанні якоїсь надзвичайної ситуації, стихійних явищ чи пошкодження будинку третіми особами. Ми хочемо допомогти жителям багатоповерхових будинків оптимізувати свої можливості на завтрашній день і бути впевненими в тому, що якщо навіть щось станеться , люди отримають гарантоване відшкодування. І не треба буде бігати по різного роду інстанціях та оббивати пороги для того, щоб вибити кошти на ремонт. Ми вважаємо, що такими справами мають займатися ті організації, які мають досвід та певні кошти. «Будинкова цивілка» розрахована на те, щоб максимум захистити жителів багатоповерхівок при мінімальних витратах.
- Що саме страхуватимете?
- Ми пропонуємо саме страхування зовнішніх стін будинків. Адже все, що в середині квартири – людське. У когось може бути там ремонт на 10 тисяч доларів, а в когось і взагалі квартира може бути без ремонту. Тобто страхувати централізовано усе, що в людських оселях, немає змоги. Тому ми пропонуємо захистити те, що є нічийним – зовнішні стіни. Зараз працюємо над будинками від трьох поверхів і вище.
- Хто платитиме за страхування?
- У вашому випадку кошти будуть спрямовані з міського бюджету, тобто це буде своєрідним подарунком жителям багатоповерхівок від міської влади.  Скажу відверто – один квадратний метр застрахованої площі коштуватиме одну гривню в рік. Я вважаю, що це не є надзвичайна сума. Проте якщо щось трапиться – будинкоутримувачі отримають відшкодування, що буде за відповідною формулою розраховано.  Тут дуже важливо також розуміти, що з кожним роком будинки не стають новішими. А враховуючи віковий ценз будинків у Бурштині – «будинкова цивілка» є оптимальним варіантом чи то захистом від неприємних несподіванок.
- Чи працює такий проект десь в Україні?
- Це є перший проект-пілот, який розробила для українців компанія «АСІС ГРУП», він вже є затверджений страховими компаніями, що готові також робити перший крок у цьому напрямку. Що стало передумовою створення такого проекту? – Коли я спілкувався з багатьма людьми, котрі хотіли створити ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків), то основним їхнім питанням був механізм відшкодування збитків, завданих стихією, у разі від’єднання будинків від ЖКГ. Цей продукт повинен вирішити поставлену проблему.
- Чому саме Бурштин став цікавим для Вашої компанії?
- Не буду хвалити нікого, але ми знаємо вашого міського голову Петра Івановича, котрий багато років жив у цивілізованому світі, все те бачив. Він бачить проблему ваших будинків, багато з котрих вже дуже старі і, не доведи Боже, щось з ними може статися. Ще раз зазначу, ми не пропонуватимемо страхувати те, що в середині квартири. Це тільки страхування стін.
- Ви згадували про два проекти?
- Саме так. Окрім «будинкової цивілки» ми хочемо запропонувати бурштинцям своєрідну дисконтну карточку  з інформаційним бюлетенем.  Що передбачатиме ця карточка? Кожен мешканець застрахованого будинку матиме суттєву знижку на всі страхові продукти. Це дасть можливість людині спробувати продукт  належної страхової компанії. Адже у наш час люди вже практично втратили довіру до страховиків. Ми ж хочемо показати різницю і почати привчати людей жити по-європейськи.  Цікавою має видатися бурштинцям і пропозиція по страхуванню життя. Ми хочемо, щоб люди відчули захист, відчули що хтось за них дбає чи це міська рада, чи це підприємство-роботодавець чи навіть страхова компанія, котра гарантуватиме виплати під час настання якоїсь біди.
- Тож яку продукт якої страхової компанії ви пропонуєте?
- «АСІС ГРУП» є незалежною компанією-посередником між клієнтом і страховою компанією. Тож ми будемо пропонувати ті страхові продукти і тих фірм, які є чи будуть на той момент найцікавішими і найкращими. Для нас пріоритет мають страхові компанії, вік яких не менше ста років. Адже цей вік вже може говорити про те, що компанія стабільна і може забезпечувати всі витрати і виплати.
Володимир КАПУСНЯК

 

Переглядів: 896 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: