П`ятниця, 19.04.2024, 18:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Будь кращим – твори сьогодні!
17:32
Будь кращим – твори сьогодні!

                    
Такими словами завершився перший тренінг «Я буду» для усіх учасників проекту «Розвиток бізнес середовища в м. Бурштині», який передбачає створення нових 150 робочих місць завдяки спільній співпраці Агенції місцевого економічного розвитку, Всеукраїнської Асоціації консультантів з управління та компанії ДТЕК.
Успішно триває реалізація проекту «Розвиток бізнес середовища в м. Бурштині», в рамках якого 16 серпня активні, зареєстровані на платформі www.burshtyn.org учасники проекту взяли участь у тренінгу «Я буду», який проходив в новому Бізнес-центрі АМЕР м. Бурштин. Тренінг проводили Наталя Проць та директор АМЕР м. Бурштин Олександр Бабій.
Основною метою тренінгу було допомогти учасникам визначити свою мету – знайти хорошу роботу чи відкрити власну справу. Також вони отримали практичні інструменти – як стати затребуваним та високооплачуваним працівником та безцінні рекомендації тренерів.
Після проходження навчального курсу, виконання домашніх завдань, найкращі учасники отримають можливість презентувати себе чи свою ідею на заключному занятті перед роботодавцями та інвесторами.
Ось що каже про тренінг Оксана Цісінська, яка знайшла можливість спеціально для участі приїхати зі Львова: «Позитивна атмосфера на навчанні сприяла отриманню приємних емоцій, хорошого і активного спілкування, цікавих знайомств, великого багажу знань і зміни системи мислення :) Особисто я для себе з даного тренінгу винесла декілька ключових фраз, на котрі спиратимусь в своєму житті, а саме: - невдач не існує, є лише отримання досвіду! - наші думки визначають те, ким ми насправді Є! - правильне мислення - це хороший результат!»
Працівники АМЕР м. Бурштина та учасники проекту, які переконалися, що тренінги ефективні та цікаві, запрошують Всіх бажаючих реєструватися на платформі www.burshtyn.org та стати щасливими учасниками наступних тренінгів.
Спеціалісти Бізнес-центру АМЕР м. Бурштин БЕЗКОШТОВНО і гарантовано допоможуть пройти всі етапи навчання та досягнути своєї мети!
Для того, щоб записатися на безкоштовні тренінги необхідно:
    Зареєструватися на сайті www.burshtyn.org як учасник проекту, або за телефоном - 098 9828254
Пройти запропоноване тестування.
Цікаві тематики наступних тренінгів:      
1)      Написання бізнес-планів, фінансова грамотність
2)      Кешфло – імітація виживання в бізнес-середовищі
3)      Резюме, успішна співбесіда, підготовка до вакансії.
Заключним етапом навчального курсу буде розподіл існуючих вакансій, подальша співпраця та отримання стартового капіталу на початок власної справи.
Побачити фото можна на нашій сторінці у Фейсбук.
Слідкуйте за нашими новинами в соціальних мережах http://vk.com/amer_burshtyn, https://www.facebook.com/amer.burshtyn та на сайті http://amer-burshtyn.org.ua/uk і Ви дізнаєтеся про дати проведення наступних тренінгів. Наша дружня команда чекає саме на Тебе!
Наталя Керик, помічник керівника
Агенція Місцевого Економічного Розвитку м.Бурштина

Переглядів: 894 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: