Вівторок, 16.04.2024, 13:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 14

460 років - справді солідний вік, який дає нам підстави та аргументи говорити про те, що ми є давнім, славним, історичним містом. Містом-перлиною, містом-енергетиком, потужним, сучасним, європейським промисловим містом яке працює і для бурштинської громади і для цілої України.
Я переконаний, що наше місто буде ставати з кожним днем кращим, тому бажаю нашим бурштинцям впевненості, хороших мрій, справжньої твердої віри в те, що ми зможемо побороти всі труднощі, які стоять на нашому шляху і можуть зупинити будь-кого, будь-де тільки не наше місто і не нашу громаду.
Хочу щоб люди щиро вірили в свої сили, адже ми є містом українським, містом християнським. У нас є багато церков, є жіночий монастир Святої Софії Премудрості Божої, на території якого стоїть погруддя Івана Павла Другого - людини, яка канонізована, до якої можна молитися і просити Господа про допомогу. Я переконаний, що справді христ ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: vovak | Дата: 14.09.2014 | Коментарі(0)

Бурштинська міська рада Галицького району Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
 Від 05   вересня   2014 року     №89   м.Бурштин
Про скликання  сорок  четвертої  сесії Бурштинської міської ради  шостого скликання
Відповідно до п.8 частини  четвертої ст.42,  ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Скликати    чергову  44 сесію міської ради шостого скликання    14 вересня     2014 року о 11.00 годині в приміщенні палацу культури «Прометей».
2.На порядок денний винести наступні питання:
-Привітання міського голови п.І. Курляка із Днем міста.   
3.На сесію запросити  депутатів Верховної Ради України, депутатів  Івано-Франківської обласної ради, голову   Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Галицької районн ... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: vovak | Дата: 14.09.2014 | Коментарі(0)

Це свято всіх, для кого Бурштин став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Разом з вами, городянами, місто росте і розвивається, долає незгоди та радіє новим успіхам.
Цього року День міста є особливим – Бурштину присвоєно статус міста обласного значення. Але святковий настрій залежить не від статусів і регалій, а від усвідомлення своєї приналежності до міської громади – її минулого, сьогодення і майбуття.
Бурштин – це особливе місто! Тут панує виняткова атмосфера гармонії й добра. Звідси для кожного бурштинця починається велика Україна.
Зі святом Вас, бурштинці! Добра всім і миру! Слава Україні!
Народний депутат України  Володимир Шкварилюк

Переглядів: 709 | Додав: vovak | Дата: 14.09.2014 | Коментарі(0)

І знову до нас на поріг завітав щедрий вересень, тож маємо гарну нагоду зібратися усією громадою, аби вже у 460-й раз відзначити разом День народження міста Бурштина.
У ці дні кожен з Вас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував, боронив від ворога.
Місто Бурштин – трудівник, енергетик, борець, митець, будівничий. Завжди молоде, воно з кожним роком стає затишнішим і комфортнішим: споруджуються нові будівлі, перевтілюються його вулиці, створюється сучасна інфраструктура.
Усі досягнення, якими багате ваше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Тож  дякуємо кожному з Вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста.
Зичимо кожній родині ... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: vovak | Дата: 14.09.2014 | Коментарі(0)

Шановні бурштинці! У цей нелегкий для країни час ми святкуємо ювілейний День народження нашого міста. 460 років – дата серйозна і варта поваги. За цей час Бурштин бачив багато. Було і добре, було і не дуже.  Проте у цьому році ми здобули новий статус і вірю, що все найкраще, що буде у Бурштині, чекає нас попереду.
Вітаю Вас зі святом, миру Вам, спокою, здоров’я та благополуччя.
Голова міської організації ВО «Батьківщина»  Володимир  Дикопавленко

Переглядів: 519 | Додав: vovak | Дата: 14.09.2014 | Коментарі(0)

Революція гідності, котра розпочалась на Майдані і завершилась у серцях кожного з нас, дала нам надію на зміни. Проте ворог не зумів гідно витримати своєї поразки. Зараз у боях з окупантом гинуть сотні українців. Вони захищають свою державу. Помирають героями.
Вірю, що війна, котра охопила усю Україну скоро завершиться і ми переможемо. Захистимо здобутки Майдану, захистимо наше право на Європейський вибір.
Надіюся що статус міста обласного значення надасть Бурштину  більших перспектив і бурштинці це відчують якнайшвидше. Фракція ВО «Свобода» в міській раді докладе до цього максимум зусиль.
Вітаю Вас із Днем міста і бажаю твердої віри у краще майбутнє.
Голова міської організації ВО Свобода Ігор Карвацький

 

Переглядів: 730 | Додав: vovak | Дата: 14.09.2014 | Коментарі(0)