П`ятниця, 19.04.2024, 15:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 29

Друзі та колеги по роботі вітають Пергельського Андрія та Крижалка Юлію з одруженням!
Жив один мудрець, який знав про все, що відбувається в цьому світі (наприклад, скільки води у морі, скільки пташок в небі тощо). І от одне молоде подружжя вирішило перевірити цього мудреця, довести йому що він далеко не все знає. Для цього вони піймали метелика і вирішили положити його між долонь та запитати в мудреця - що в нас в руках? Він звичайно відповість, що метелик. Тоді спитаємо в нього - а живий чи мертвий? Якщо він скаже - живий, ми стиснемо долоні і метелик загине, а якщо відповість що метелик мертвий - ми його випустимо.
Прийшли вони до мудреця і запитують - що в нас в руках? Мудрець відповідає - метелик. А живий чи мертвий? Мудрець каже - все в ваших руках!
Бажаємо й Вам молодята, щоб Ваше кохання, благополуччя та сімейний затишок завжди були саме в Ваших руках. Кохайте один одного та будьте щасливі!

Переглядів: 658 | Додав: vovak | Дата: 29.09.2014 | Коментарі(0)

Враховуючи складну економічну ситуацію, яка склалася в країні, гостро постало питання про підняття тарифів на комунальні послуги. Місто Бурштин не стало вийнятком,  тому 24 вересня міський голова П.І.Курляк та головний економіст КП «Житловик» І.С. Башук обговорили з мешканцями міста необхідність підвищення тарифів на послуги з централізованого холодного водопостачання, водовідведення, вивезення та захоронення твердих побутових відходів.
Тарифи на водопостачання та водовідведення для населення у м. Бурштин не піднімалися з 2008 року. Лише у 2013 році було підвищено тариф на даний вид послуг для бюджетних установ та бізнесу. Така можливість була завдяки тому, що з державного бюджету надавалися дотації на оплату житлово-комунальних послуг, що дозволяло КП «Житловик» частково покривати збитки, які вони несли через економічно необгрунтовані тарифи, які на сьогоднішній день діють у Бурштині. Проте, з 1 липня 2014 року Верховна Рада Украї ... Читати далі »

Переглядів: 1151 | Додав: vovak | Дата: 29.09.2014 | Коментарі(1)


За ініціативи Івано-Франківської обласної державної адміністрації, з метою привернення уваги громадськості до ідеї національної єдності держави і вирішення проблем бібліотек на сході України з 23 вересня 2014 року в Івано-Франківській області стартує благодійно-просвітницька акція «Книжкові мости єднають серця». Зміст акції полягає в допомозі у наповненні книжкових фондів бібліотек Східної України сучасною україномовною книжковою продукцією.
Бурштинська міська рада запрошує всіх небайдужих мешканців Бурштина, шанувальників книги взяти участь у цій акції і зробити вагомий внесок у примноження загальнодоступних книжкових скарбниць на сході України.
Книги будуть збиратися в читальному залі бібліотеки ПК «Прометей». Подаровані книги будуть передані бібліотечним закладам на сході України. Прийом літератури триватиме з 23 вересня по 23 жовтня 2014 року.
Деталі про умови акції можна дізнатися в Бурштинській міській раді (4 поверх, каб. №20) ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: vovak | Дата: 29.09.2014 | Коментарі(0)


Вже 4 місяці триває непроголошена війна на Сході України, чи не щодня гинуть наші українські воїни.Тил наших військових підтримують численні волонтерські та громадські організації. Важко уявити драматичність становища в зоні АТО, якби не серця цих людей.
Наша організація з квітня місяця займається придбанням військової амуніції і обладунків для військовослужбовців і учасників зони АТО. Завдяки матеріальній допомозі та добрій волі керівників підприємств, духовенства і громади міста ми забезпечили та надалі будемо забезпечувати і мірі можливості вирішувати всі проблемні позиції наших військовослужбовців.
Зараз, як ніколи, потрібно тримати руку на пульсі та реагувати на усі запити, які лунають від солдатів та їх керівництва. Громадяни України в різних регіонах надають всебічну підтримку військовослужбовцям Збройних Сил, які виконують завдання в рамках антитерористичної операції. Підставляємо своє плече допомоги армійцям на сході України і ми, та запрошуємо  приє ... Читати далі »

Переглядів: 774 | Додав: vovak | Дата: 29.09.2014 | Коментарі(0)

Звертаюсь до вас враховуючи дуже непевну ситуацію в Україні, яка пов’язана з війною на Сході. Мабуть не буде зайвим зробити кілька кроків на випередження і бути готовим до будь-якого розвитку подій. Не хочеться говорити про реальну загрозу нашому місту та варто було б сформувати загін для охорони і оборони міста не тільки перед ймовірним агресором але і враховуючи сам факт існування диверсійних груп на території Прикарпаття та інших непередбачуваних обставин пов’язаних з техногенними небезпеками. Тому звертаюсь до всіх чоловіків-мужчин нашого міста, які в той чи інший спосіб не є мобілізованими до війська, до складу української армії, до добровольчих загонів, і які не підпадають під загальну мобілізацію. Наперед хочу зазначити, що такий загін не є альтернативою ні українському війьку ні Національній гвардії ні тим же ж добровільним загонам і жодним чином не заперечує мобілізацію військовозобов’язаних до цих структур. До складу нашго загону, який буде опікуватися ви ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: vovak | Дата: 29.09.2014 | Коментарі(0)

У зв’язку з тимчасовою окупацією частини території України та проведенням антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях на сьогодні однією з найактуальніших проблем, яка потребує максимуму зусиль з боку держави для негайного її вирішення, є проблема працевлаштування вимушених переселенців.
На жаль, спостерігаються непоодинокі випадки зростання дискримінаційних настроїв щодо внутрішньо-переміщених осіб, зокрема мають місце факти відмови роботодавців у прийомі таких осіб на тимчасову роботу, а також працевлаштування без офіційного оформлення, невиплати заробітної плати.
З метою вирішення питання працевлаштування зазначеної категорії громадян та реалізації їх конституційного права на працю, виконком Бурштинської міської ради просить всіх роботодавців міста Бурштина та села Вигівка звернути особливу увагу при прийнятті на роботу вимушено переміщених осіб та не допускати порушень законодавства про працю.
Виконавчий комітет Бурштинської місь ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: vovak | Дата: 29.09.2014 | Коментарі(0)