Четвер, 25.04.2024, 23:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 4 » Брудні технології місцевих виборів
07:49
Брудні технології місцевих виборів

Останні дні передвиборних перегонів досягли свого апогею. Деякі кандидати в народні обранці нехтували будь-якими принципами порядності, щедро розливаючи бруд навсібіч. Під прицілом були не тільки окремі особи, але й цілі трудові колективи. Зокрема керівництво Бурштинського торговельно-економічного коледжу було звинувачено у корупції кандидатом на посаду голови міста Бурштина Дмитром Симаком в ефірі телеканалу «РАІ». До речі, пан Дмитро є колишнім випускником цього навчального закладу. На такі звинувачення коледж відповів відкритим зверненням, яке підготували на засіданні ради трудового колективу у вівторок, 27 жовтня. 
Як зазначила голова ради трудового колективу Людмила Брагінцева, навчальний заклад, а зокрема усі працівники та студенти щиро обурені такими діями Дмитра Симака, тому не дозволять себе скомпрометувати та ввести в оману людей. 
Директор коледжу Андрій Козак зауважив, що під час цьогорічних місцевих виборів увесь трудовий колектив намагався бути поза політикою, але ситуація показала, як наголосив, що політика сама зачепила навчальний заклад. Прикро, вважає Андрій Романович, що коледж використали у процесі брудних технологій, задля отруювання думок простих виборців, більше того, цим скористалася та людина, яка навчалася тут. Навчальний заклад, як запевнили, сьогодні не боїться жодних перевірок, більше того хотіли б щоб вони, за участю правоохоронних органів, пройшли якомога швидше, аби на офіційному рівні захистити свою честь та гідність. 
Також Дмитро Симак мабуть у скорому часі отримає від коледжу судовий позов, а це вже не пустослівна балаканина, тут за кожне слово потрібно буде відповідати у законодавчій площині.

Надія Польова

Зверненння до жителів Прикарпаття
Шановні краяни!

Ми, педагогічний колектив Бурштинського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ глибоко обурені і стурбовані поведінкою деяких «горе-політиків», які в останній перевиборний день, облили брудом наш колектив та коледж. І це не вперше. Ще у 2012 році коли проходили вибори до Верховної Ради України Дмитро Симак, який балотувався по виборчому округу №84 (Галицького району), щоб заробити собі імідж «борця з корупцією» звертався до брудних технологій та наклепів щодо колективу навчального закладу. Як наслідок цього коледж перевірили всі контролюючі органи Івано-Франківської області і району, але жодних претензій щодо роботи колективу не було виявлено. І тепер знову перед  черговими виборами цей «політик», який не досягнув успіху тоді, знову намагається скомпрометувати колектив і виставити нас «корупціонерами» в очах краян, використовуючи ті самі звинувачення, які не були підтвердженні в минулому. 
Наш заклад пройшов нелегкий шлях до самоутвердження від учбово-курсового комбінату до коледжу. Це підсумок злагодженої щоденної нелегкої праці всього колективу. Студенти та учні нашого закладу постійно беруть участь у різноманітних, міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах, олімпіадах, спартакіадах і ми гордимося своїми вихованцями та їх здобутками. Інженерно-педагогічний колектив докладає максимум зусиль, щоб із стін коледжу виходили в світ патріоти своєї держави, високопрофесійні та кваліфіковані фахівці своєї справи. Тому ми не дозволимо такому «політику» плюндрувати нашу честь і гідність та піаритись на цьому без будь-яких доказів. Наш колектив дуже здивований, звідки кошти в простого викладача університету з такою ж зарплатою як і у нас, проводити таку бурхливу, багатомільйонну агітаційну компанію? 
Вибори закінчилися, життя продовжується та чи не соромно буде дивитися у вічі, вам пане Симак тим, яких ви оббріхували у Бурштині і Галицькому районі, так наполегливо йдучи до своєї мети від виборів до виборів?
ВИРІШИЛИ: 1.Дане звернення опублікувати в засобах масової інформаці (підписи опубліковані в друкованій версії газети).

Переглядів: 667 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: