Четвер, 28.03.2024, 21:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 23 » 5 кроків до успішного власного бізнесу у Бурштині
23:42
5 кроків до успішного власного бізнесу у Бурштині
8 з 10 підприємців, які розпочинають власну справу, припиняють її протягом першого року, закриваючи зі збитками. Як створити успішний бізнес у Бурштині, уникнувши найбільших ризиків? Представляємо п’ять секретів успіху, які може застосувати кожен!
Правильний початок справи – це половина успіху, особливо у підприємництві. Не варто піддаватись загальній моді, поширеній думці про те, що той чи інший бізнес може бути успішним сам по собі. Так, звичайно, люди постійно купують хліб чи ліки. Але чому вони повинні робити це у Вашій крамничці чи аптеці? Щоб переконатись у привальному виборі майбутньої справи, зробіть п’ять простих кроків.
1. Зробіть ціннісну оцінку. Купуючи товар чи послугу, клієнт не тільки задовольняє свою потребу, а й вибирає згідно своєї системи цінностей. Для когось це – мінімальна ціна, для іншого – абсолютна свіжість, один цінує вишуканий сервіс понад усе, інший – швидкість обслуговування. Формування ціннісної пропозиції дозволить Вам чітко зрозуміти, чим Ваш продукт відрізняється від інших, і хто буде Вашим постійним клієнтом.
 2. Складіть формулу прибутку. Навіть якщо послуга користується попитом, її продаж не обов’язково принесе прибуток. Яка реальна структура витрат у Вашому бізнесі? Чи враховуєте Ви власну заробітну плату? Чи є можливості знизити затрати, без втрати цінності для клієнта? Якісний аналіз дозволить Вам отримувати прибуток, без якого неможливо не тільки розвиватись, а й існувати справі.
3. Оцініть активи. Активи у бізнесі – це не тільки гроші, приміщення та обладнання. Це в першу чергу люди, знання та вміння яких дозволяють формувати цінність, за яку платить клієнт. Чи є необхідні активи вже? Чи потрібно щось купувати, орендувати, навчати людей? Складіть необхідний список, це допоможе врахувати все необхідне.
4. Опишіть процеси. Яким чином виготовляється продукт/послуга? Як постачається? Яким чином клієнт інформується? Як здійснюється постачання? Опис ключових процесів дозволить Вам повністю уявити структуру Вашої справи, дозволить змоделювати та покращити усі процеси.
5. Складіть бізнес-модель. Ціннісна пропозиція, формула прибутку, опис ключових процесів та активів – це і є бізнес модель, яка повністю описує Вашу ідею. Зазвичай це документ на декількох сторінках, підготовка якого займає декілька днів, але який дозволяє гарно представити ідею партнерам та інвесторам. А найголовніше – уникнути збитків від передчасного закриття Вашої омріяної власної справи!
Агенція місцевого економічного розвитку міста Бурштина, що створена за підтримки компанії ДТЕК в рамках Декларації соціального партнерства та м.Бурштина, проводить тренінги для всіх, хто планує розпочинати власну справу. Розробка бізнес-моделі, підготовка бізнес-плану, надання мікрокредиту на започаткування бізнесу – всі ці послуги надає Агенція для жителів міста.
Звертайтесь за телефоном (098) 98 28 254, або на електронну пошту ob@amer-burshtyn.org.ua. Ми знаходимось у приміщенні Міської ради,  за адресою вул. Січових Стрільців, 4. Раді Вам допомогти!
Олександр Бабій
Директор Агенції місцевого економічного розвитку м.Бурштина


Переглядів: 761 | Додав: vovak | Теги: Олександр Бабій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: