П`ятниця, 19.04.2024, 15:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 05

Головне управління статистики інформує. На початку поточного року було проведено вибіркове опитування домогосподарств Івано-Франківщини, в ході якого вивчалась думка прикарпатців щодо першочергових напрямів спрямування можливих додаткових коштів.

За отриманими даними, при значному збільшенні доходів більшість домогосподарств нашого краю спрямували б їх в першу чергу на лікування, придбання одягу і взуття, купівлю побутової техніки, відпочинок та покращення харчування (45,5%–39,1% від загальної кількості). Кожна п’ята родина направила б зайві кошти на поліпшення своїх житлових умов, 22,5% сімей – на купівлю автомобіля, 18,1% – на здобуття освіти. Кожне дев’яте домогосподарство, за можливості, спрямувало б кошти на накопичення, кожне десяте – на розвиток підприємництва.

В цілому по Україні пріоритетними напрямами використання додаткових доходів були: відпочинок та лікування, покращення житла та придбання одягу і взуття – про це ... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.07.2016 | Коментарі(0)

Чи не найважливішим питанням порядку денного 14-ї сесії було прийняття, вже вкотре, рішення по громаді. Зокрема цього разу депутати вносили зміни, як ми і анонсували у котромусь із попередніх номерів, до рішення сесії від 24 червня 2015 року.
Доповідала з цього питання заступник міського голови Надія Кицела, а вже після позитивного голосування за проект під номером 252, слово надали епредставнику офісу реформ - експерту  офісу з фінансового блоку питань Ярославу Арабчуку.
Ярослав Ілліч зазначив, що попри відсутність оновлених документів від сіл Бовшів та Задністрянське, рішення депутати прийняли вірне і тепер треба знову очікувати на вердикт зверху. Бурштинські депутати під час своєрідних дебатів зазначили, що обласна, та  і Верховна, ради повинні вже визначитись і врешті призначити вибори до Бурштинської об’єднаної територіальної громади. Адже ше в 2015 році Бурштин був першим містом, що зміг об’єднати навколо себе населені пункти.
Власне нар ... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.07.2016 | Коментарі(0)

Близько двадцяти різних заходів було проведено у Бурштині в рамках святкування Дня молоді та Дня Конституції. 
А саме святкування розтягнулося на три дні.

Розпочалось усе у неділю, 26 червня спортивними змаганнями, організованими міською організацією ВО «Свобода». Зокрема були проведені змагання: з пляжного волейболу, настільного тенісу, перетягування канату, а на завершення відбувся показовий виступ авіамодельного гуртка.

А ще у неділю на стадіоні Комбінату спортивних споруд завершувались змагання з футболу серед юнаків у другій обласній лізі. У так званому «золотому матчі» команда з села Бовшів у напруженій боротьбі поступилася одноліткам із косівської «Гуцульщини» 2:3.
Не надто фортуна усміхнулася й дорослому складу, котрий у той же день програв своє перше місце на виїзді у Вільхівцях 3:2. Тож ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.07.2016 | Коментарі(0)

У вівторок, 28 червня, на полях Комбінату спортивних споруд БуТЕС ДТЕК відбувся перший, під егідою Бурштинської міської федерації футболу, турнір «Кубок Конституції-2016». До організації турніру долучився також ФСК «Енергія» (президент Іванків П.М.), та відділ молоді і спорту Бурштинської міської ради.


Участь у змаганнях взяло 5 команд: -  команда виконавчого комітету Бурштинської міської ради, команда депутатів, команда відділу освіти і науки, команда медиків та команда учасників АТО.
У напруженій боротьбі тільки за додатковими показниками перемогу у турнірі здобула команда КО «Бурштинська центральна міська лікарня». Другими стали депутати а третіми - освітяни. 
Усі учасники були нагороджені цінними подарунками від міської федерації футболу (президент - Шувар А.Й.),  переможці отримали Кубок Конституції.
Головним судд ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.07.2016 | Коментарі(0)