Четвер, 28.03.2024, 23:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 5 » Нагородили кращих......вшанували достойних!
19:42
Нагородили кращих......вшанували достойних!

Близько двадцяти різних заходів було проведено у Бурштині в рамках святкування Дня молоді та Дня Конституції. 
А саме святкування розтягнулося на три дні.

Розпочалось усе у неділю, 26 червня спортивними змаганнями, організованими міською організацією ВО «Свобода». Зокрема були проведені змагання: з пляжного волейболу, настільного тенісу, перетягування канату, а на завершення відбувся показовий виступ авіамодельного гуртка.

А ще у неділю на стадіоні Комбінату спортивних споруд завершувались змагання з футболу серед юнаків у другій обласній лізі. У так званому «золотому матчі» команда з села Бовшів у напруженій боротьбі поступилася одноліткам із косівської «Гуцульщини» 2:3.
Не надто фортуна усміхнулася й дорослому складу, котрий у той же день програв своє перше місце на виїзді у Вільхівцях 3:2. Тож «Касова» Бовшів - двома складами друга у другій лізі області.

Долучилися до святкування й активісти «Молодої Просвіти» Бурштина, котрі провели науково пізнавальну гру «Галопом по Європі.
Завершилось недільне святкування масовими танцями - українською дискотекою біля ПК «Прометей».
А 27 червня за сприяння відділу молоді та спорту БМР і партії «Сила людей»  Бурштині відбувся показ художнього фільму «Поводир» під відкритим небом.
У вівторок за більш сприятливої для цього виду змагань (у перші два дні була неймовірна спека) відбулися ще два заходи - велоклуб «Бостон Байк» провів традиційний велипробіг, а міська федерація футболу уперше провела змагання з міні-футболу на «Кубок Конституції». 

Окрім спортивних міська рада потурбувалася і про, так би мовити, культурно-масові дійства. Зокрема у неділю на Площі Героїв УПА під звуки маршів від муніципального оркестру можна було переглянути виставку творчих робіт працівників бюджетних установ міста а також показ народного одягу музею «Берегиня». 
Новинкою, чи то родзинкою, святкування був своєрідний «відкритий мікрофон» за участю голови міської ради Роксолани Джури, депутатів та членів виконавчого апарату Бурштинської міської ради. Під час дебатів бурштинці мали нагоду - і скористалися нею - запитати у влади про: тарифи, комуналку, справи медичні та спортивні, безпритульних собак і облаштування доріжок у місті. Бесіда вийшла жвавою, іноді й різкою, проте вона була, а це - головне.

Власне під час відкритого мікрофону очільник міста повідомила бурштинців про виділення у рамках стратегії співпраці Бурштина та ДТЕК 400 тисяч гривень на футбольниий клуб у Бурштині вже цього року.
Уже після дебатів та змагань відбулось нагородження кращих та вшанування достойних молодих бурштинців і святковий концерт.
Супроводжувалось усе це виставкою-продажем виробів із меду а також інших смаколиків. Одним словом було весело, було цікаво, було по-молодіжному. 
В.К.

Інші фото на сторінці: https://www.facebook.com/rvisnuk

Переглядів: 541 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: