П`ятниця, 26.04.2024, 18:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 26
На деревах і ліхтарях в центрі Бурштина засвітилась ілюмінація французької компанії Blachere Illumination Sas. Саме цей виробник виготовляє світлову ілюмінацію для декорування Єлисейських полів і Ейфелевої вежі в Парижі.

«Така традиція: у Новий рік ми завжди чекаємо подарунків: діти - від Діда Мороза, друзі - один від одного, партнери - від колег ... Для мешканців міст, де працюють підприємства ДТЕК, у цей Новий рік ми хочемо стати свого роду Дідом Морозом, який подарує казку.  Ми намагаємось робити життя в цих містах максимально комфортним впродовж року – утеплюємо і ремонтуємо дитячі садочки і школи, спортивні установи і дитячі майданчики, обладнуємо лікарні, прибираємо сміття з парків і скверів. Ми бачимо в цьому наше добровільне зобов'язання - вирішити соціально гострі проблеми. Але це - наш раціональний вклад. У Новий рік ми хочемо подарувати трохи звичайної людської радості. Цілком логічно, що подару ... Читати далі »
Переглядів: 822 | Додав: vovak | Дата: 25.12.2013 | Коментарі(0)

Бурштинська міська рада
Галицького району Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО   ГОЛОВИ
Від   03 грудня   2013 року        №191  м.Бурштин


Про скликання  тридцять восьмої сесії Бурштинської міської ради  шостого скликання

Відповідно до п.8 частини  четвертої ст.42, ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
          1.Скликати     38 сесію міської ради шостого скликання   27 грудня        2013 року
о 10.00 годині в приміщенні палацу культури «Прометей».
         2..На сесію запросити депутатів обласної ради, депутатів районної ради, голову  Галицької районної ради, Галицької районної адміністрації,  керівників підприємств, установ, організацій,  керівників політичн ... Читати далі »
Переглядів: 680 | Додав: vovak | Дата: 25.12.2013 | Коментарі(0)

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

          11 грудня поточного року в Бурштинському ТЕК КНТЕУ  Галицьким РВ УДСНС проводилась Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти.” У програмі:
-    коротка характеристика пожежно-рятувальних автомобілів з демонстрацією їхніх технічних можливостей;
-    гасіння умовної пожежі;
-    показ прикладів в’язання мотузок, одягання АСП-2, бойового одягу, гасіння полум’я вогнегасниками.;
-    показові заняття працівників оперативно-рятувальної служби.
У програмі Акції проводились цікаві конкурси та вікторини, у яких брала участь  студенти коледжу.

Мета проведення акції:
інформування населення про діяльність ДСНС України, що направлена на впровадження державної політики у сфері цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, особливо в частині запобіган ... Читати далі »
Переглядів: 739 | Додав: vovak | Дата: 25.12.2013 | Коментарі(0)

Друга половина 80-х рокiв для пожежних Iвано-Франкiвщини, як i для вогнеборцiв iз багатьох інших областей України, стала перiодом великих випробувань та напруженої працi не тiльки у своїх регiонах, але й за їх межами.
Сумнозвiсна аварiя на Чорнобильськiй атомнiй електростанцiї (АЕС), яка сталася в нiч на 26 квiтня 1986 року, на тривалий перiод змiнила розмiрений ритм роботи численних трудових колективiв i в цiлому населення нашої держави.
Чорнобильську аварiю за наслiдками та впливом на навколишнє середовище вважають найбiльшою планетарною катастрофою ХХ сторiччя. За першi днi пiсля зловiсних вибухiв на 4-му реакторi АЕС нищiвна дiя ядерного смерчу досягла територiй декiлькох десяткiв країн близького i далекого зарубiжжя на всiх географiчних напрямках Землi.
З приводу шкiдливого радiацiйного впливу цiєї ядерної катастрофи є немало рiзних публiкацiй. Але чи можна i тепер об'єктивно визначити всi, без винятку, матерiальнi, фiзичнi, моральнi та демографiчнi наслiдки цiєї бiди? ... Читати далі »
Переглядів: 744 | Додав: vovak | Дата: 25.12.2013 | Коментарі(0)


   У проекті ДТЕК «Енергоефективні школи»- це поступове опанування знаннями  з питань енергозбереження. Від запуску проекту вже минуло 2 місяці, за цей період проведено дуже багато навчально-виховних заходів: інтегровані уроки, конференції, виставки творчих робіт, різноманітні акції, засоби з утеплення класних приміщень, екскурсії, профорієнтаційні заняття і т.д.
    9 грудня у школі очікували відповідального фахівця з інституту місцевого розвитку(м.Київ), який запланував провести  проективне заняття з пілотною групою (учнями 7-8 класів): Тепловий аудит у школі. Провідний спеціаліст Олександр Ніколаєнко провів цікаву бесіду із учнями з питань енергозбереження на участі у проекті ДТЕК «Енергоефективні школи», а також проінформував які витрати має школа за електроенергію та тепло.
    Виявляється, за 1 рік школа витрачає 227 тисяч гривень на оплату енерго та теплоносіїв.
   Багато це чи мало?
   &n ... Читати далі »
Переглядів: 622 | Додав: vovak | Дата: 25.12.2013 | Коментарі(0)

  Сьогодні перед випускниками шкіл стоїть питання: ким бути? Адже від вибору професії залежить, яким буде подальше життя, де місце кожного, хто уже невдовзі готується переступити шкільний поріг у самостійність.
  Профорієнтаційна робота у центрі уваги вчителів, батьків загальноосвітніх та інших навчальних закладів, бо наше майбутнє – це молодь, а молодь потребує підтримки і спрямування.
  12 грудня 2013 р. у  Бурштинському енергетичному коледжі відбулася виробничо-практична конференція «Моя майбутня професія моєї держави»
У цьому заході взяли участь запрошені фахівці - енергетики ДТЕК Бу ТЕС, ПАТ Прикарпатобленерго, «Теплокомуненерго» (м.Івано-Франківськ), «Магістральні електричні мережі» (м.Івано-Франківськ), викладачі енергоколеджу та інших навчальних закладів, а також студенти та випускники Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.
  «Професія енергетика сьогодні – це престижно, але і відповідально, адже енергетична промисловість – одна із провідних га ... Читати далі »
Переглядів: 897 | Додав: vovak | Дата: 25.12.2013 | Коментарі(0)