П`ятниця, 17.05.2024, 05:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Тихо опівночі впаде з небес зірка. Загадавши бажання збудеться мрія. У дітей - виконання мрій напередодні Різдва -святе У них чудесно іскряться очі. Освітлюють їх душі вогники останнього дня грудня. І в казку повіривши розтануть всі сни, серце заповнять дитячі мрії. Сніжинки відносять всі страхи і біль. Вітер приносить нашу любов. Ми життя проживаємо відкриваючи дарунки. Наші дитячі дні проносяться як санки. Закутовшись снігом ми будемо одне ціле, як тінь - чаклунство. Всі Ангели злітають, на наші долі крила надівають. Вириваючи наші серця, стукає стрілка в заповітної години. В Новому році ми під ялинкою дарунки розкриваємо, щастя обіймаємо і загадуємо нову мрію. Під мерехтінням зірок нам так добре, тримаючи за руку того, кому не все-всерівно, як ми будемо без нього. По снігу риплячи йдуть феї Різдва. Птиці надії так добре сидіти на плечі у мене. Цей світ стає добрішим. Завірюхи відносять все зло, нам стає радіснішим без нього... Змахнувши крилами зловимо ту зірку і подаруємо її Різ ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: REDAKTOR | Дата: 06.01.2016 | Коментарі(0)

          Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 № 187 "Про затвердження порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення" на санаторно-курортне лікування мають право:

- інваліди війни ... Читати далі »

Переглядів: 936 | Додав: REDAKTOR | Дата: 06.01.2016 | Коментарі(0)

У переддень Нового Року в усіх навчальних закладах міста відбулось нагородження переможців спартакіади.

До вашої уваги список нагороджених та фотозвіт з нагородження у ЗОШ №2.

-Глущенка Володимира, учня Бурштинської ЗОШ І-ІІІст. №2, за зайняте І місце у міських спортивних змаганнях з настільного тенісу серед юнаків;

-Ліуш Тетяну, ученицю Бурштинської гімназії, за зайняте І місце у міських спортивних змаганнях з настільного тенісу серед дівчат;

... Читати далі »

Переглядів: 697 | Додав: REDAKTOR | Дата: 06.01.2016 | Коментарі(0)

Рік, який завершується, є непростим. Він є непростим особливо на зламі переходу з однієї влади в іншу. Але сьогодні місто вступає у Новий, 2016 рік, з бюджетом. Звичайно, ще буде багато моментів, багато поправок, але новообраний депутатський корпус плідно попрацював над тим, щоб усі бюджетники вчасно отримували заробітні плати у наступному році. Сьогодні ми вчасно і в повному обсязі розрахувалися з працівниками за нинішній рік.
Безумовно, менше коштів залишилось на розвиток міста, а це означає, що влада не повинна сидіти у кабінетах. Влада повинна займатися пошуком коштів, шукати інші джерела фінансування. Можливо ми зробимо менше робіт, але ми зробимо ці роботи якісно.
У ці передсвяткові дні бажаю вам усім, насамперед, миру. Бажаю дітям тішитися батьками, а батькам - тішитися дітьми. Добра вам, щастя, миру і злагоди. З Новим Роком!
Міський голова Роксолана Джура

Переглядів: 682 | Додав: REDAKTOR | Дата: 30.12.2015 | Коментарі(1)

Під час пленарного засідання четвертої сесії Бурштинської міської ради сьомого скликання депутати розглянули 40 важливих питань! Проте основні дебати точилися навколо прийняття бюджету міста.
Зокрема депутатів не влаштовувала невелика сума у бюджеті розвитку.  Народні обранці апелювали до, на їх думку, «роздутого» штату працівників міської ради. Мовляв, саме це і є причиною нестачі коштів та прийняття «бюджету проїдання». 
Проте після дебатів, і запевнення міського голови у тому, що виконавчий апарат зробить усе можливе щоб поповнити міську казну, усі вирішили, що місту бюджет, який би він не був, все ж потрібен. Адже Новий рік настане вже за тиждень і якось треба його починати. Основною особливістю фінансового документа міста у 2016 році є закладення коштів на виплату зарплат бюджетникам на всі 12 місяців. 
Начальник фінансового відділу Ольга Петровська, котра й захищала з трибуни бюджет Бурштина, повідомила ще й про те, що у ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: REDAKTOR | Дата: 30.12.2015 | Коментарі(0)

17 грудня 2015 року В Бурштинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулась зустріч учнів старших класів з працівниками міської лікарні. На зустріч були запрошені лікар-гінеколог Кучинська Наталія Михайлівна та лікар-уролог Архитко Тарас Любомирович.
Кваліфіковані спеціалісти виступили перед учнями з лекцією «Особиста гігієна. Статевий розвиток підлітка. Наслідки раннього статевого життя». Тема лекції для учнів такого віку нині дуже актуальна, тим більше, що інформацію з даного питання батьки дуже часто соромляться доносити до дітей.
Старшокласникам отримана від кваліфікованих спеціалістів інформація видалася цікавою і пізнавальною. Фахівцям було задано багато запитань, на які вони дали  кваліфіковану і вичерпну відповідь.
Така форма роботи з учнями буде проводитись і надалі, адже не завжди в сім’ї і школі обговорюються «делікатні» питання з дітьми.
Організатором  даної зустрічі, надіємось не останньої, стала соціально-педагогіч ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: REDAKTOR | Дата: 30.12.2015 | Коментарі(0)

З 20 по 23 грудня у коридорі ПК «Прометей» експонувались документальні стенди  інформаційно-просвітницького проекту «Спротив геноциду». Метою таких експозицій, які проходять по всій Україні, є ознайомлення громадськості із спротивом, який чинило українське суспільство, передусім селянство, сталінському тоталітарному режиму у 1920 – на початку 1930 років.


На стендах, створених  Українським інститутом національної пам’яті спільно з Галузевим державним архівом СБУ, були представлені унікальні документи та фото із архіву СБУ, інших державних архівів, які розкривають масштаби спротиву, його форми і методи. Значна частина документів оприлюднювалася  вперше, а взагалі виставка складалася з 18 стендів.
У першому розділі виставки розкриваються історичні обставини, в яких опинилась Україна у 1920-х роках: Українська революція 1917-1921 років ... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: REDAKTOR | Дата: 29.12.2015 | Коментарі(0)

Подарунки від Святого Миколая отримали усі діти учасників АТО з Бурштина від ГО «Майдан Бурштин».
Як зазначив волонтер, член громадської організації «Майдан Бурштин» Петро Ковальчук, «ми організували цю акцію для того, щоб зробити солодшим життя дітям наших учасників АТО. Хочу подякувати торговій мережі «Колібріс», яка надала солодощі для формування подарунків, а також підприємцям Гладкому, Бойчуку,  Кучмі, ГО «Просвіта»,  Молодіжному націоналістичному конгресу міста Бурштина та усім тим, хто долучився до нинішньої акції».


Загалом вручено 42 подарунки дітям учасників АТО, які вже демобілізувалися, а також 25  подарунків дітям учасників АТО, котрі ще на фронті.
Дякуючи представникам ГО «Майдан ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: REDAKTOR | Дата: 29.12.2015 | Коментарі(0)

Бурштинська міська організація партії ВО «Батьківщина» висловлює подяку всім небайдужим бурштинцям, що долучилися до акції «Святий Миколай, подаруй дитині свято»
Щасливі очі діточок, щирий сміх, непідробна радість – найкращий доказ того, що ми зробили вірно не залишивши поза увагою тих, хто потребує нашої допомоги і підтримки.

 

Переглядів: 658 | Додав: REDAKTOR | Дата: 29.12.2015 | Коментарі(0)


У четвер  відбулося підсумкове у цьому році засідання міської федерації футболу.
Перший заступник голови федерації Зіновій Савчак  ще раз нагадав підсумки минулого сезону, окремо зупинився на недоопрацюваннях як виконавчого комітету, так і клубів, котрі брали участь у чемпіонаті та розповів присутнім про плани на наступний сезон.
Також під час засідання було введено у склад виконавчого комітету та призначено заступником голови міської федерації футболу знаного футбольного спеціаліста Петра Савку.
Віднині Петро Степанович займатиметься питаннями популяризації футолу  у місті, зв’язком із ветеренами футболу та співпрацею із меценатами спорту.
Заслухали на засіданні і в.о. президента ФК «Енергія» Юрія Кухарського, котрий розповів про складну ситуацію з фінансами у команді (зокрема, хлопці ще не отримали усієї винагороди за зіграні матчі) та поділився планами команди на наступний сезон.
Наступне засідання виконавчого ... Читати далі »

Переглядів: 649 | Додав: REDAKTOR | Дата: 29.12.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 154 155 »