Неділя, 05.05.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Звернення єдиного кандидата від опозиції по в/о № 84
Шановні виборці одномандатного виборчого округу № 84, дорогі прикарпатці!
Насамперед вітаю усіх вас з переконливою перемогою на парламентських виборах нашої нової, молодої команди! Наша перемога – це у першу чергу ВАША перемога! Ви перемогли багато в чому самих себе: свою недовіру, свою соціальну апатію, своє розчарування політичним та соціально-економічним становищем у державі; дехто переміг свій страх перед погрозами і залякуваннями, перед словами і діями чиновників, від яких, на жаль, у нашій державі залежать ваші посади, зарплати, соціальні виплати тощо.
Ви – переможці! І я уклінно вклоняюся кожному з вас, хто віддав свій голос за молоду патріотичну силу, яка – даю вам слово – буде відстоювати ваші законні інтереси і ваше право на гідне життя, працюватиме, щоб ваші сподівання і надії у близькому часі стали реальністю.
Сьогодні в України з’явився уже не примарний, а цілком справжній шанс розвиватися у напрямку цивілі ... Читати далі »
Переглядів: 685 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2012 | Коментарі(0)

Ні для кого не секрет, що мешканці Бурштина накопичили величезну заборгованість перед КП «Житловик» за комунальні послуги. Тому й виходить, що одні - ті, що платять - одинаково несуть відповідальність з іншими - тими, що не платять. Натомість підприємство щорічно надає послуги, які частково не оплачуються.
У цьому році вирішено покласти край неоплатам. Машина, яка відповідатиме за відключення боржників у підприємтсва вже є.
Ситуацію коментує начальник житлово-експлуатаційного господарства КП «Житловик» Роман Мельничук:

На сьогодні комунальне підприємство «Житловик» володіє спеціальною установкою «ЧОП - 2008». Що собою представляє ця установка: це установка для прочистки та блокування каналізаційних мереж.
Найбільше читачів газети, напевно, цікавитиме саме функція відключення. Тобто блокування каналізаційних мереж.
Враховуючи те, що у нашого підприємства велика кількість боржників а до ї ... Читати далі »
Переглядів: 800 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2012 | Коментарі(0)

У цьому номері до вашої уваги відповіді на питання, які були озвучені жителями Бурштина у номері минулому. Отож:
 1.п. Анна і п. Іван, мешканці будинку 14, вул. Січових Стрільців:
«Телевізійна вишка, що стоїть неподалік, вже десяток років отруює нам життя. Ми стали часто хворіти, а діти не мають змогли ходити  на прогулянки до фонтану… Ми хочемо знати, чи є допустимим таке близьке до жилих будинків розташування вишки. Чи не можна винести її за межі Бурштина, як це роблять у всіх цивілізованих містах?»
Відповідає перший заступник міського голови Володимир Романович Гулик.
- Скажу відверто - до виконкому міськоїради неодноразово надходили звернення громадян з питання встановлення та рорзміщення телевізійної вишки у центрі міста. Проте, як усізнають, вишка стоїть вже не перший рік, як надавались дозволи на встановлення вишки у центрі я знати не можу і, тим більше, не хочу коментувати дії попередньої влади.
Проте, мене, як мешканця міста також непокоїло це п ... Читати далі »
Переглядів: 1158 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2012 | Коментарі(0)

Продається приватизована земельна ділянка 7сот по вул.Молодіжна є літня кухня фундамент під будинок ціна 11000$ тел 80989209110
Переглядів: 787 | Додав: vova1979 | Дата: 25.10.2012 | Коментарі(0)

Бурштинська міська рада Галицького району Івано-Франківської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ


 Від  18 жовтня  2012 року     № 263  м.Бурштин

    Про скликання   чергової   сесії.


        Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

     1.Скликати     26  сесію міської ради шостого скликання  9 листопада  2012 року
о 10.00 годині в приміщенні палацу культури «Прометей».
           2.На сесію запросити депутатів обласної ради, депутатів районної ради, голову  Галицької районної ради, Галицької районної адміністрації,  керівників підприємств, установ, організацій,  керівників політичних партій,  представників засобів масової інформації.
      & ... Читати далі »
Переглядів: 680 | Додав: vovak | Дата: 22.10.2012 | Коментарі(0)

У четвер, 25 жовтня, у ПК «Прометей» о 17.30 відбудеться зустріч міського голови Бурштина з мешканцями міста.
На зустрічі буде дано роз’яснення щодо використання коштів екологічного фонду Бурштинської міської ради.
Просимо усіх бажаючих не запізнюватися на зустріч.
Переглядів: 782 | Додав: vovak | Дата: 20.10.2012 | Коментарі(0)

Київ-Донецьк, 17.10.2012.
Мери міст присутності підприємств ДТЕК спільно з експертами, представниками громадськості та компанією розробили і презентували трирічні стратегії співпраці з метою соціально-економічного розвитку міст. Подібна ініціатива реалізована в Україні вперше.
Слухання стратегій відбулося в два етапи: 16 жовтня у Києві свої проекти захищали мери міст-енергетиків, 17 жовтня в Донецьку – мери шахтарських міст. У зустрічах взяли участь топ-менеджери ДТЕК і представники експертного співтовариства. Остаточне рішення про затвердження бізнес-планів стратегій та моделі їхнього фінансування прийме Наглядова Рада ДТЕК.
Зараз взаємодія ДТЕК із місцевими громадами здійснюється на підставі Декларації соціального партнерства, яку підписали представники 19 міст та 4 районних центрів України. На початку 2012 року, з метою підвищення ефективності соціальних інвестицій ДТЕК і створення умов для довгострокового сталого розвитку міст присутності, Правління компанії прийнял ... Читати далі »
Переглядів: 923 | Додав: vovak | Дата: 18.10.2012 | Коментарі(0)

Нещодавно вийшла друком книжка-спомин політв’язня, а нині голови Галицьої районної станиці Братства ОУН-УПА Миколи Максимовича Яцківа. Як пише в передмові до книги «А я вижив» Ярослав Поташник, «ця книжка - не сповідь, не підсумок прожитого й пережитого. А лише погляд у минуле».
У переддень святкування 70 річниці створення УПА кореспондент газети поспілкувався з Миколою Максимовичем.


- Пане Миколо, як все починалося. Напевно не легко в ті часи було захищати батьківщину?
- Справді, 70 років тому перед українським народом постало питання чи змиритися з свавіллям окупантів чи стати до боротьби. І наш народ першим із всіх народів тоді став до зброї. Це була дуже важка боротьба. Не маючи своєї держави,  не маючи своїх складів ні з харчами ні зі зброєю, стати до боротьби з такими на той час  сильними окупантами як німецько-фасшисти.
Адже наша боротьба почалась під час ні ... Читати далі »
Переглядів: 793 | Додав: vovak | Дата: 17.10.2012 | Коментарі(0)

Останнім часом міській владі Бурштина почали закидати так звану «дорожну проблему». Мовляв кошти є, а дороги не роблять. Навіть серед «запитань до влади» (рубрика, яку ми розпочали нещодавно) такі теми проскакували. Тож ми вирішили поцікавитися у міського голови - що ж робиться для покращення стану доріг у місті. Подаємо монолог Петра Курляка без доповнень та скорочень.
Бурштинська міська рада володіє досить об’ємним екологічним фондом. Тож на початку року бюджетною комісією ради, сесією ради була створена та затверджена екологічна програма, яка регламентує використання екологічних коштів в плані призначення і в плані об’ємів сум на виконання робіт.
Хочу зазначити, що екологічні кошти можна використовувати тільки на роботи чи заходи передбачені постановою КМУ 11-47 від 1996 року. Таких позицій є порядка 150 і нами, при складанні екологічної програми, вони - ці позиції - були чітко враховані.
Власне згідно цієї постанови екологічна програма і напрацьована. Тож хочу довести до м ... Читати далі »
Переглядів: 1183 | Додав: vovak | Дата: 17.10.2012 | Коментарі(0)

Бурштинський міський голова Курляк П.І. разом з проектним менеджером Агенції Місцевого Економічного Розвитку м. Бурштина Кравчишин О. взяли участь у регіональному форумі на тему: «Угода мерів – шлях до сталого енергетичного розвитку на рівні міста та країни», який проходив  в Києві, 4-5 жовтня.
Асоціація "Енергоефективні міста України" у рамках проекту "Модель розбудови потенціалу Угоди Мерів для України та Грузії" спільно з проектом "Угода Мерів - Схід" провели регіональний форум/конференцію на тему: «Угода мерів – шлях до сталого енергетичного розвитку на рівні міста та країни» в Києві, 4-5 жовтня
Серед запрошених гостей були представники міст-підписантів Угоди мерів, міністерств, міжнародних та донорських організацій, фінансових інституцій, експерти та консультанти з питань енергозбереження.
 В рамках конференції було обговорено питання необхідності підписання Угоди Мерів для досягнення енергетичного розвитку міста, застосування міського енергоменеджменту та дов ... Читати далі »
Переглядів: 756 | Додав: vovak | Дата: 17.10.2012 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 137 138 139 140 141 ... 154 155 »