Субота, 18.05.2024, 04:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Кожен день диктує нові правила і нові питання. Останнім часом - в передноворічні дні -  до міської ради почали надходити звернення громадян з питаннями про освітлення вулиць та стан ялинкових прикрас. Для роз’яснення ситуації ми звернулися до заступника міського голови Володимира Гулика.
- Володимире Романовичу, пролийте світло на питання освітлення чи то економії електроенергії у Бурштині та й в державі загалом.
- Що стосується освітлення міста: у 2014 році на обслуговування вуличного освітлення міста не було виділено жодної копійки. Тобто періодично виділялися кошти на закупівлю ламп, на заміну лічильників, що вийшли з ладу, на повірку лічильників згідно графіка. Тож хотілося б, щоб депутати на наступний рік більше уваги приділили вуличному освітленню, оскільки ми місто енергетиків і пасувало б у бюджеті закладати більше коштів на світло. Що стосується звернень жителів міста на погане освітлення: реально коштів, які впродовж року виділялися ... Читати далі »

Переглядів: 859 | Додав: vovak | Дата: 11.01.2015 | Коментарі(0)

У Бурштинській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 було вдало організовано розважальний конкурс школи – Лицар школи - 2014!» (присвячений дню ЗС України).  Це дійство відбулось 18 грудня на сцені у шкільній їдальні. Всі журі конкурсу звернули увагу, що учні підготувались на високому рівні. Учасниками конкурсу, тобто кандидатами на номінацію «Лицар школи – 2014» були Ракута Андрій із 9-А класу, Синдунь Олег і Рибак Руслан із 10 класу, Денега Давид і Онуфришин Іван представники 11 класу.  Конкурсанти приємно здивували організаторів дійства і глядачів, адже кожен із них представив оригінальну візитку, високий рівень вихованості відповідаючи на завдання «Лицарський етикет», а прочитані ними патріотичні вірші багатьох у залі наштовхнули на роздуми.
 Кожен учасник на домашнє завдання мав підготувати «Музичну пародію» і, звичайно, підійшли до виконання завдання творчо, пригадали певні «фішки» популярних людей і створили св ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: vovak | Дата: 11.01.2015 | Коментарі(0)

Постановою Верховної Ради України від 11.03.2014 №864-VII місто Бурштин Галицького району Івано-Франківської області віднесено до категорії міст обласного значення.

У зв’язку з цим, з 1 січня 2015 року ДПІ у Галицькому районі буде здійснюватися окремий облік платників району та м.Бурштина. Відповідно, при формуванні податкової звітності платники м. Бурштина у рядку назви інспекції повинні зазначати: «921 ДПІ у Галицькому районі» замість «903 ДПІ у Галицькому районі».

Реквізити нових бюджетних рахунків, на які сплачуватимуться податки та збори будуть розміщені на офіційному веб-порталі територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області у розділі «Бюджетні рахунки» та на інформаційних стендах податкової інспекції.

 

Переглядів: 655 | Додав: vovak | Дата: 04.01.2015 | Коментарі(0)

26 грудня, уже традиційно, відбувся звіт міського голови про роботу виконавчого комітету. Проте звіт цей, як зазначив у вступному слові Петро Іванович, був швидше не за рік, а з всі чотири роки діяльності діючої влади. Адже, як усі вже здогадуються, вже навесні нас чекають нові вибори до місцевих рад.
Спільною рисою всіх звітів є невелика кількість присутніх у залі ПК «Прометей». Тому напевно є доцільно роздрукувати стенограму у газеті. Сам захід тривав 1 годину 25 хвилин  і розпочався о 16.00.

- Я звичайно очікував, що сьогодні буде більше людей, оскільки вважав, що громаді буде цікаво дізнатися як працювала ця каденція останні 4 роки. Але є як є. Тому не буду робити повноцінного звіту, зупинюся тільки на найважливіших питаннях та на найзначніших досягненнях нинішньої міської ради.
Розпочну з найголовнішого: виконавчим комітетом Бурштинської міської ради не один рік проводилася робота щодо отримання Бурштином статусу міста обласно ... Читати далі »

Переглядів: 836 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2015 | Коментарі(0)

 УКРАЇНА
Бурштинська міська рада
Івано-Франківської області                                                 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Від   30 грудня  2014 р.             м.Бурштин           №176

Про скликання   сорок дев’ятої cесії                                         Бурштинської  міської ради  шостого скликання
Відповідно до п.8 частини  четв ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: vovak | Дата: 30.12.2014 | Коментарі(0)

У рамках Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи»,який реалізується Всеукраїнською благодійною організацією  «Інститут місцевого розвитку» за фінансової підтримки компанії ДТЕК   25-26  листопада цього року у Києві пройшов дводенний семінар «Теорія,методологія та практика впровадження Проекту ДТЕК « Енергоефективні  школи».
Після семінару учні та вчителі школи були ознайомлені з умовами та правилами участі в проекті. У школі проведено ряд заходів з енерго - і  теплозбереження, зокрема: конкурс  дитячого малюнка і учнівських плакатів «Енергоефективна школа – енергоефективна      родина» із закликом збереження енергії на Землі, а також  оформили ними фойе школи.
Пілотним визначено учні ... Читати далі »

Переглядів: 805 | Додав: vovak | Дата: 26.12.2014 | Коментарі(0)

Бурштинська міська рада Івано-Франківської області
ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ
Рішення від  28 листопада  2014р.   №21/ 47-14 м.Бурштин
 Про звернення до Президента України
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», врахувавши рекомендації  депутатів   міська рада вирішила:
1. Погодити текст звернення  до  Президента України.
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти  на заступника міського голови М. Козар та голову комісії з питань гуманітарної політики В.Василика.
Міський  голова         П.Курляк

Президенту України Порошенку П.О.
Шановний пане Президенте!
Україна 23 роки  дотримувалася позаблокового статусу та сповідувала  незрозумілу багатовекторну зовнішню  політику. Є незаперечним фактом, що саме це стало причиною військової агресії Російської Федерації  проти Укр ... Читати далі »

Переглядів: 660 | Додав: vovak | Дата: 26.12.2014 | Коментарі(0)

"Бурштинський вісник" проходить перереєстрацію, тому новий номер газети вийде у світ з отриманням редакцією нового свідоцтва.

Дякуємо за розуміння.

Переглядів: 651 | Додав: vovak | Дата: 23.12.2014 | Коментарі(0)

26 грудня  2014 р. о 16 годині в палаці культури «Прометей» відбудеться звіт міського голови «Про діяльність виконавчого комітету за 2014 рік».

Виконавчий комітет

Переглядів: 637 | Додав: vovak | Дата: 18.12.2014 | Коментарі(0)

Зовсім мало часу залишилось до повноцінного переходу міста Бурштин на новий статус. Статус міста обласного значення. Проте, як виходить з почутого і підслуханого у місті, не такий безболісний цей перехід і не всіма він одобрений. Різного роду чутки, плітки і сенсації то по ТБ розкажуть то у Інтернет закинуть а то й просто на стовп повісять. Проте процес вже запущено і масло, як писав Булгаков, уже розлито. Багато ми вже у газеті писали про зміни, які чекають на місто і його жителів після набуття нового статусу, друкували офіційні рішення сесії міськради, та прогнози спеціалістів.  Здавалося б усе зрозуміло. Проте певні питання все ж виникають. Зокрема почнемо з узагальнюючого - себто десь середньостатистичного питання «Які все ж переваги матиме місто з новим статусом?» Говоритимемо з міським головою, оскільки саме він є тою людиною, за головування якого цей статус місту і був наданий.
Петро Курляк: Ця тема дуже гаряче обговорюється зараз у Бурштині. Її підігрі ... Читати далі »

Переглядів: 769 | Додав: vovak | Дата: 18.12.2014 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 104 105 106 107 108 ... 154 155 »