Четвер, 25.04.2024, 12:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 16 » Звітували «свободівці»
19:35
Звітували «свободівці»
У неділю, 11 березня, в малому залі Палацу культури «Прометей» відбувся звіт депутатів Галицької районної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» мешканцям Бурштина. У цьому заході взяли участь голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода», голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, депутати Івано-Франківської обласної ради від ВО «Свобода».

 Виступаючи перед присутніми, голова Галицької районної організації ВО «Свобода», депутат районної ради Тарас Іванців зазначив, що до складу Галицької районної ради обрано 9 депутатів-«свободівців», які об’єдналися у депутатську фракцію. Доповідач зробив короткий звіт проведеної роботи депутатською фракцією ВО «Свобода» від початку каденції (листопад 2010 року) до сьогоднішнього дня. Тарас Іванців зазначив, що депутатська фракція у районній раді завше діє організовано та скоординовано.
Відтак перед бурштинцями виступив міський голова Петро Курляк, який також є членом Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Міський голова відповів на численні запитання присутніх.
Про свою дільність як депутата Івано-Франківської обласної ради розповів Ярослав Ткачівський, який у раді закріплений за Галицьким районом.
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич доповів бурштинцям, що вдалося і що не вдалося зробити обласній раді у плані соціально-економічного, духовного, культурного розвитку нашої області, відповів на запитання мешканців нашого міста. (Витяги з виступу Олександра Сича читайте у наступному номері нашої газети)
Голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич повідомив, що на останньому партійному з’їзді прийнято рішення про нагородження найвищою партійною відзнакою, «Золотим значком», Михайла Мельника, жителя Бурштина, який був ініціатором створення «Свободи» у Галицькому районі. На жаль, Михайла Мельника уже немає серед живих, тому високу нагороду з рук голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока отримала мати активіста-патріота.
На завершення зустрічі на численні запитання мешканців Бурштина відповів голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, тепло зустрінутий присутніми, який проаналізував політичну ситуацію, що склалася на сьогодні в Україні, розповів про те, як готується до майбутніх парламентських виборів, очолювана ним політична сила.
Зустріч закінчилася величним виконанням усіма присутніми Державного гімну України.
Власна інформація.

Переглядів: 867 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: