П`ятниця, 19.04.2024, 22:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 8 » ВОЛЕЙБОЛ: КУБОК БУРШТИНА СТАЄ ТРАДИЦІЄЮ
23:29
ВОЛЕЙБОЛ: КУБОК БУРШТИНА СТАЄ ТРАДИЦІЄЮ
У Бурштині вже вдруге розіграли кубок з волейболу. У цьому році до містечка енергетиків приїхали друзі з Чернівців, Тернополя та  Івано-Франківська, з місцевих у турнірі брали участь дві команди.
У Бурштині вже вдруге проходить кубок з волейболу. У цьому році до містечка енергетиків приїхали друзі з Чернівців, Тернополя та  Івано-Франківська, з місцевих у турнірі брали участь дві команди.
Змагання тривали три дні.
У перший день, 24 лютого, відбулося чотири матчі. До вашої уваги їх результати:
ВК «Станіславів» - Бурштинська ВШ 3:0
СК «Виноградне» - ВК «Західрембуд» 0:3
НУ м.Чернівці - ВК «Станіславів»  0:3
Бурштинська ВШ - СК «Виноградне» 0:3
25 лютого, у суботу, відбулося власне офіційне відкриття турніру та інші матчі:
Бурштинська ВШ - НУ м.Чернівці 0:3
ВК «Західрембуд» - Бурштинська ВШ 0:3
НУ м.Чернівці- ВК «Західрембуд» 3:1
СК «Виноградне»-ВК «Станіславів» 1:3
Також у суботу відбувся поєдинок за третє місце. У драматичній боротьбі чернівецькі волейболісти перемогли клуб з тернопільської області 3:2, програючи за партіями 0:2.
НУ м.Чернівці- СК «Виноградне» 3:2
У неділю змагалися фіналісти: ВК «Західрембуд»- ВК «Станіславів». З рахунком 3:1 перемогла бурштинська команда.
Основний спонсор змагань -  «Західрембуд»
П.Курляк, міський голова: «Шановні мешканці міста, гості. Я радий, що цей турнір проводиться вже вдруге. Адже такі заходи сприяють розвитку спорту, залучають молодь до спортивних занять, приводять її до спортзалів.  Хочу відзначити, що ви, своєю участю у Кубку Бурштина, піднімаєте рівень волейболу у місті, допомагаєте нам розвивати цей спорт. Успіху вам.»
Любомир Головчак, директор «Західрембуду»: «Шановні бурштинці, дорогі гості. Дякую вам за те, що ви сьогодні прийшли у цей зал, зібралися подивитися та зіграти волейбол. Я за дні змагань отримав велике задоволення від цього дійства. Я радий і за те, що наша молода волейбольна команда (Бурштинська ВШ) змогла вперше зіграти з командами такого високого рівня. Маю надію, що цей турнір стане традиційним. Ще раз вам дякую, і нехай переможе сильніший».
Зі словом до присутніх звернувся і Олександр Чабак, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Галицької РДА. Він, зокрема, передав учасникам змагань вітання від голови районної адміністрації Григорія Івасишина та голови районної ради Петра Стрембіцького. «Волейбол є одним з пріоритетних видів спорту в Галицькому районі. Сьогодні галичани мають чим гордитися, адже багато волейболістів з району грають на найвищому рівні, а наші тренери можуть і вміють готувати викококласних волейболістів» - зазначив Олександр Іванович.
Спортсмен
Переглядів: 857 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: