П`ятниця, 29.03.2024, 08:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 17 » Віталій Кличко: «Без боротьби перемоги не буває!»
15:01
Віталій Кличко: «Без боротьби перемоги не буває!»
У середу, 13 червня, аби донести до бурштинців основні положення передвиборчої програми очолюваної ним політичної сили, наше місто відвідав лідер партії «Удар», Герой України Віталій Кличко.

  Із самого ранку мешканці Бурштина стали масово збиратися на площі Героїв УПА, щоб на власні очі побачити  та поспілкуватися з живою легендою сучасної України, чемпіоном світу з боксу, за якого вболівають і переживають мільйони українців, сидячи ночами біля екранів телевізорів, коли відбуваються всесвітні трансляції історичних боксерських поєдинків.
Перед приїздом до Бурштина Віталія Кличка, на центральному майдані міста, який численно заполонили бурштинці та мешканці навколишніх сіл, відбувся невеличкий імпровізований концерт, який організували виконавці Будинку культури імені Тараса Шевченка (директор Любомир Ватаманюк) нашого міста. Перед бурштинцями виступили із своїми «коронними» номерами жіночий дует «Бурштинове намисто» у складі Антоніни Буриченко та Ірини Насташинської, чоловічий дует (Ігор Ватаманюк та Василь Чмелик) та Петро Бандура. Голова Галицької районної булави Братства ОУН-УПА Микола Яцків прочитав свій вірш «Незалежній Україні».
Віталій Кличко насамперед ознайомив присутніх з передвиборчою програмою партії та тими шляхами виходу із складної ситуації, у якій опинилася Україна останнім часом, які бачить партія «Удар» після перемоги сил демократичної опозиції на майбутніх парламентських виборах.
«Я впевнений у тому, що ми станемо партією влади. Але влада для нас не мета. Це інструмент для того, щоб змінити відношення політиків до людей і людей до політиків. Владні політики на сьогоднішній день тільки брешуть і крадуть. Ми зробимо усе, аби прийти у парламент і викинути цих політиків,                                        які зруйнували довіру людей до держави, до України. Це амбітне завдання. Але ми відповідаємо за свої слова, адже нам довіряють люди. Партія «Удар» зробить усе, щоб ні в якому разі цю довіру не втратити», - наголосив Віталій Кличко.
Лідер партії «Удар» відповів на численні запитання бурштинців та представив кандидата у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №84, до складу якого входить місто Бурштин. Таким кандидатом від партії Віталія Кличка став підприємець, економіст, член ради Івано-Франківської обласної організації партії «Удар» Володимир Гергелюк.
«Я дякую вам за ваш час. Що хочу сказати насамкінець: все залежить не від Кличка, все залежить від кожного з вас. Не будьте байдужими. Боріться! Боріться задля того, аби наше майбутнє стало кращим. Ми боремося за Україну. Без боротьби – перемоги не буде ніколи! І ми разом переможемо!» - заявив лідер партії «Удар».
   На завершення зустрічі Віталій Кличко поспілкувався з мешканцям нашого міста, роздав бажаючим велику кількість автографів та сфотографувався на пам’ять з бурштинськими дітьми.
Власна інформація
Переглядів: 816 | Додав: vovak | Теги: Бурштин, Кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: