П`ятниця, 26.04.2024, 16:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Петро Курляк: звертаюсь про допомогу
21:05
Петро Курляк: звертаюсь про допомогу
16 серпня сесія Галицької районної ради прийняла рішення «Про створення комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Галицького району». У рішенні зокрема йдеться: «... районна рада вирішила: 1. Створити комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги Галицького району».
Також до рішення був доданий новий Статут організації, у котрому в розділі 2 йдеться про таке: «... 2.3. Місце провадження господарської діяльності:
-    м. Галич, вул. Я. Осмомисла, 15;
-    м. Галич, вул. Н. Вівчаренко, 29; поліклініка Галицької центральної районної лікарні (поліклініка Галицької ЦРЛ);
-    м. Бурштин, вул. Шухевича, 18, поліклініка Бурштинської міської лікарні (поліклініка Бурштинської МЛ);
-    смт. Більшівці, вул. Тиха, 4, поліклініка Більшівцівської районної лікарні (поліклініка Більшівцівської РЛ);
-    с. Блюдники, вул. Галицька, 18, Блюдниківська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини (Блюдниківська АЗПСМ);....»  і далі згідно повного переліку всіх закладів даного типу у районі (з повним статутом та текстом рішення можна ознайомитись на сайті Галицької районної ради galytskarada.in.ua).
По коментар щодо цієї події ми звернулись до міського голови Бурштина Петра Курляка. Подаємо без скорочень:
«Хочу довести до відома мешканців міста Бурштина, що 16 серпня сесія Галицької районної ради більшістю голосів, за участю всіх фракцій окрім фракції «Свободи», прийняла рішення про створення центру первинної медико-санітарної служби в тому числі на базі Бурштинської міської поліклініки.
Я зараз не буду вдаватися в подробиці, але хочу сказати, що це є перший крок зі знищення повноцінної Бурштинської міської лікарні.
Врятувати лікарню зможемо тільки здобувши статус міста обласного підпорядкування.  Але якщо за збігом обставин нам не вдасться добитися цього статусу, то основні відділи Бурштинської міської лікарні будуть перенесені до Галицької районної лікарні.
Я звертаюсь до мешканців міста про допомогу щодо унеможливлення реалізації цього проекту хоча б до моменту можливого отримання статусу міста обласного підпорядкування. Також звертаюся до бурштинців висловити свою думку щодо прийняття такого рішення Галицькою районною радою в будь-який законний офіційний чи публічний спосіб. Це дасть змогу міській раді прийняти рішення на сесії щодо оскарження рішення сесії Галицької районної ради або визнання його недійсним на території міста».
Про подальший розвиток подій  читайте у наступному номері.
В.К.
Переглядів: 764 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: