Вівторок, 23.04.2024, 17:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 17 » Опитування
13:48
Опитування
До церемонії відкриття ЄВРО-2012 залишились лічені хвилини. Без сумніву, на цю знакову подію в футбольному житті  з нетерпінням чекають вболівальники,  набираються сили і азарту команди-учасники турніру...
Чемпіонат Європи з футболу проводиться раз на чотири роки під егідою УЄФА, 16 збірних боротимуться за кубок. Цьогоріч Україна, спільно з Польщею, знаходиться в особливому статусі держави-господині. Цей факт викликав чималий резонанс в суспільстві, думки з приводу доцільності проведення чемпіонату в нашій державі розділилися. "Бурштинський вісник" мав на меті з'ясувати ставлення пересічного мешканця нашого міста до цього неоднозначного явища. Аби охопити всі можливі точки зору, ми провели бліц-опитування.
Результати виявились досить цікавими і несподіваними... Отже,
 - Ваше ставлення до ЄВРО-2012?
"Різко негативне - розказує п.Роман. - Бо в злосній і голодній країні будують нікому не потрібні стадіони, аеропорти, готелі... Це нераціональне використовування капіталу! Краще б життя народу покращили! Крім того, мова йде про масштабне відмивання грошей, найбільше за останні десятиліття."
" Потрібно підтримувати статус держави на світовій арені, популяризувати Україну на рівні Європи. Багато людей завдяки Євро отримують роботу і підробіток. Безумовно, чемпіонат нам потрібен!" - в свою чергу зазначає п. Леонід, 25 років.
П. Ігор сміється: "Подивимось, де опинеться статус нашої держави після Євро! Уявіть лише відгуки туристів про українську гостинність..."
"Навіть не хочу про це спілкуватись - рішуче перериває розмову п.Степан. - Всім відомо, що це потрібно більше нашим можновладцям, ніж простим людям, - привід  прогнутись перед Євросоюзом за рахунок власного народу, і нажитись на цьому. Нам від того ні холодно, ні тепло."
"А мені однаково, я одружуюсь!" - З широкою посмішкою повідомляє нам рум'яний юнак, тож  принагідно вітаємо молодят і продовжуємо опитування:
 - Чи будете слідкувати за перебігом чемпіонату? Де дивитиметесь матчі?
"Вдома, з синами та внуками, по Першому Національному" - розповідає дід Микола.
"Обов'язково слідкуватимемо! Любимо футбол! З друзями на дивані, з пивом будем вболівати за наших" - признаються хлопці.
Звісно, ніхто з опитаних не мав квитка на ЄВРО-2012...
 - Ваш прогноз на переможця?
Ростислав, 40 років: "Гадаю, найбільші шанси має Іспанія. Непогано себе покаже і Німеччина, не знати, як зіграють французи. Щодо України, то, дай Боже, аби в 1/4 фіналу потрапили!"
"Всім серцем переживаю за нашу збірну, аби достойно зіграли. А хто переможе - мені не суттєво." - Доповнює п.Ігор.
Тож, побажаємо нашій збірній вдалого виступу, а державі - гарної презентації. А зараз - йдемо на футбол. З надією на те, що все минеться добре.
Опитування провела
Тетяна Зарецька
Переглядів: 856 | Додав: vovak | Теги: Євро 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: