Субота, 20.04.2024, 12:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 10 » Обговорили літнє оздоровлення дітей та День Європи в Україні
16:50
Обговорили літнє оздоровлення дітей та День Європи в Україні

5 травня 2015 року  за ініціативи відділу молоді та спорту  та під головуванням заступника міського голови Марії Козар та за участі представників духовенства, громади міста та відділів міської ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань оздоровлення дітей, реалізації молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту. В ході засідання було обговорення питання літнього оздоровлення дітей м. Бурштин та с. Вигівка, зокрема, працівники міського відділу освіти поділилися своїми планами проведення при школах мовних літніх таборів, голова Бурштинського осередку МО “Молода Просвіта” розповів, що наприкінці липня планується оганізувати туристичні табори в горах, на Касовій горі та в інших цікавих місцях, подібні оздоровчі табори будуть проводитися і за сприянням сестер Монастиря Воплоченого Слова. За ініціативи організаційного відділу міської ради у липні планується провести уже відомий для юних бурштинців літній англомовний табір за участю іноземних волонтерів міжнародної організації AIESEС. А в організації оздоровлення дітей військовослужбовців та працівнків правоохоронних органів, які беруть участь в зоні проведення антитерористичної операції пообіцяв посприяти голова профкому ДТЕК Бурштинська ТЕС І. Столяр та надати їм путівки в дитячий лікувально-оздоровчий  табір “Сокіл”.
Ще однм важливим питанням, яке розглядалося на координаційній раді було питання проведення заходів до Дня Європи в Україні. Було прийнято рішення цю дату відзначати у Бурштині 17 травня, зокрема, на пл. Героїв УПА о 15 год. провести флешмоб, а о 16:00 год. розпочати велосипедний пробіг навколо водосховища.
Не менш актуальним було питання створення робочої групи для проведення рейдів-перевірок до Всесвітнього дня без тютюну в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції “Відповідальність починається з мене”. Такі перевірки повинні сприяти оперативному виявленню фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів, здійснення інформаційно-просвітницької роботи (розповсюдження друкованої продукції, проведення консультацій тощо), формування відповідального ставлення молоді до свого здоров’я, стимулювання активної участі місцевих громад у суспільному житті.
Організаційний відділ

Переглядів: 618 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: