Вівторок, 23.04.2024, 17:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 10 » Новітні технології в Бурштині
14:15
Новітні технології в Бурштині
Агенція місцевого економічного розвитку спільно з Бурштинською Міською радою виграла грант на реалізацію проекту «ActNow: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади м. Бурштина »
На сьогоднішній день мешканці м. Бурштин реалізовують своє Конституційне право вносити до  Бурштинської міської ради пропозиції про поліпшення її діяльності,  викривати недоліки в роботі,  оскаржувати дії посадових  осіб, шляхом усних або письмових звернень до відповідних посадових осіб, що є часто незручно і не завжди ефективно.
Метою впроваження даного проекту є переведення взаємодії органів місцевого самоврядування, громади та бізнесу в електронний формат, шляхом впровадження інтерактивної веб-платформи що дозволить скоротити час та витрати, пов’язані з особистим зверненням, врахуванням думки мешканців при прийомі важливих для міської спільноти рішень, спрощення доступу до інформації про діяльність влади.
Бурштинська міська рада з допомогою веб-платформи отримає можливість налагодити співпрацю з місцевого громадою, взаємодіяти з мешканцями в режимі реального часу, оперативно отримувати інформацію про проблеми , розглядати направлені скарги та пропозиції, швидко реагувати на них.
Бурштинці в свою чергу, зможуть оперативно інформувати посадовців про проблеми, які виникли чи вносити пропозиції щодо їх вирішення не виходячи з дому і отримувати швидкі відповіді на свої запити.  
Агенцією місцевого економічного розвитку буде проводитись навчання для відповідальних за роботу з порталом працівників Бурштинської міської ради та КП «Житловик», а жителям буде роздано брошури з відповідними інструкціями.
За словами керівника проектів і програм Фонду Східна Європа, Юрія Піскалюка: «В рамках проекту буде розроблена інтерактивна веб-платформа з використанням геоінформаційних технологій, яка дасть можливість громадянам привертати увагу до актуальних проблем своїх громад, місцевій владі - оперативно реагувати на ці проблеми, громадам – самоорганізовуватися навколо вирішення проблем, місцевому бізнесу та підприємцям - планувати свої благодійні ініціативи, базуючись на потребах громад».       
Заступник директора АМЕР
Олена Кравчишин


Переглядів: 739 | Додав: vovak | Теги: Бурштин, АМЕР, ДТЕК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: