Вівторок, 23.04.2024, 11:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 26 » Колонка депутата
22:06
Колонка депутата
Шановні бурштинці. До міської ради Бурштина було обрано 30 депутатів. На сторінках «Бурштинського вісника» ми дамо слово кожному з народних обранців. Будемо раді, якщо ви задаватимете питання конкретному депутату. Запитання можна залишати на сайті rvisnuk.ucoz.ua.
Розпочати наші розмови з депутатами Бурштинської міської ради ми вирішили з головою комісії  з питань будівництва, архітектури та ЖКГ Карвацьким  Ігором  Зіновійовичем.


Карвацький І.З. Народився 1976.
Працює на Бу ТЕС у Цеху теплової автоматики і вимірювання інженером-електроніком (вахтовий метод).
У міській раді очолює фракцію ВО «Свобода». Разом з міським головою «Свободу» у Бурштинській міській раді представляють всього 10 осіб.
- Пане Ігоре, щойно завершилось засідання комісії, очолюваної вами. Розкажіть жителям Бурштина, про що йшла мова.
Першим, і напевно, основним питанням, котре сьогодні виносилось на засідання комісії, є звіт про діяльність КП «Житловик». Адже саме це підприємство є одним із найважливіших ланок у забезпеченні життя і діяльності нашого міста. У «Бурштинському віснику» вже багато було сказано про діяльність цього підприємства, а про рішення, котре було прийнято на засіданні, можна буде дізнатися на черговій сесії Бурштинської міської ради.
Також одним із дуже важливих я вважаю питання зношеності деяких будинків у місті. Усім відомо, що Бурштинську ДРЕС  розпочали будувати в 1962 році. Разом з нею почало розбудовуватись місто. Зокрема, нинішня вулиця Будівельників. Там є дуже старі будинки. І нам потрібно подбати про забезпечення безпеки життя людей, що проживають у найстаріших будинках міста. Тож комісія зобов’язала КП «Житловик» скласти план обстеження цих будинків і визначити виконавця робіт.
Проте, темою №1 у місті знову ж таки залишається сміття. Як ви знаєте, зараз полігон відходів у Німшині знаходиться на балансі «Житловика». Сміття туди звозить увесь район. А платять не всі та й не вчасно.  Тому й підприємство не може його якісно і в повній мірі обслуговувати. У зв’язку з цим вже декілька років жителі Старого Мартинова та Різдв’ян погрожують перегородити дорогу і не пустити  машини на полігон. Тому у місті, на мою думку, нагально постало питання побудови сміттєсортувальної лінії і заводу з утилізації. 
І чим швидше ми це зробимо, тим краще. Адже на разі не відомо, чи буде у Бурштина можливість побудувати цей завод за свої кошти навіть у наступному році.
Вирішення потребує і питання нового генерального плану міста.
В.К.
Переглядів: 842 | Додав: vovak | Теги: газета, Карвацький, Ьурштин, Курляк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: