Четвер, 28.03.2024, 17:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 11 » ФУТБОЛУ У БУРШТИНІ БУТИ!??
07:42
ФУТБОЛУ У БУРШТИНІ БУТИ!??

Як уже неодноразово повідомлялося на сторінках «Бурштинського вісника» у цьому році в рамках Стратегічного плану соціального партнерства ДТЕК з м. Бурштин виділено 400 тисяч гривень на футбол.  Сума, звичайно, не надто велика, проте починати відроджувати футбольну справу у місті з неї можна. 
Саме для цього з ініціативи депутата обласної ради Андрія Іваськіва й була зібрана ініціативна група з питань відродження футболу у Бурштині. На цю зустріч було запрошено представників міської влади, Бурштинської міської федерації футболу, керівника профкому БуТЕС ДТЕК, керівників клубів ФК «Енергетик» та ФСК «Енергія», тренерів та знаних і відомих футбольних людей у місті. 
Під час майже двохгодинної бесіди, котра відбулась у приміщенні міської ради було розглянуто декілька варіантів розвитку подій у Бурштині, обговорено приблизні бюджети нової команди та зміни у системі обласних футбольних змагань.
Усі присутні зійшлися на тому, що футбол у місті потрібно відновити вже у цьому році.
Андрій Степанович, під час вступної промови зазначив, що оскільки розпочинати треба швидко і негайно, то краще розпочати на базі готової структури. «Я не лобіюю чиїсь інтереси, проте Бурштин у футболі знають саме завдяки «Енергетику», тож варто задуматися над тим, щоб розпочати роботу на підготовленому грунті» - зазначив обласний депутат.
Погодився зі словами депутата і президент ФК «Енергетик» Мирослав Лотоцький.
Позицію ФСК «Енергія» представляв  Петро Степанович Савка, котрий також зазначив, що у клубу є певні напрацювання а команда, виступами дворічної давності довела, що може гідно представляти Бурштин на обласних змаганнях.
Голова профкому БуТЕС ДТЕК зазначив, що  профком станції завжди підтримував і досі продовжує підтримувати футбол у місті. Зокрема фінансуються дитячі команди, котрі беруть участь у різного роду змаганнях ДЮФЛ.  «Великих сум не варто очікувати, але - зазначив Руслан Миколайович - чим зможемо, тим підтримаємо.»
Наговорившись учасники ініціативної групи прийняли рішення створити наглядову раду у складі шести осіб: міський голова Бурштина Роксолана Джура, голова Бурштинської міської федерації футболу Андрій Шувар, представник від ДТЕК, депутат обласної ради Андрій Іваськів, голова/представник профкому БуТЕС ДТЕК та директор/представник від Комбінату спортивних споруд.
Наступне засідання наглядової ради має відбутися у понеділок, 11 липня, адже обласний чемпіонат стартуватиме уже навіть не за місяць, а роботи треба зробити багато.  
За попередніми домовленостями 25 липня має розпочатись тренувальний збір команди під керівництвом тренера Володимира Федорняка.
В.К.

Переглядів: 652 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: