П`ятниця, 19.04.2024, 00:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 10 » Фільми які повинні відкрити очі
16:52
Фільми які повинні відкрити очі

5 квітня у ПК «Прометей» було розпочато Кінофестиваль Нескорених націй. На якому було презентовано перший з десяти фільмів: «5 днів війни», про грузинсько-російську війну. Провів показ Бурштинський осередок ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», під патронатом Альянсу Балто-Чорноморських Націй (АБЧН). Про кінофестиваль і його особливість спілкувалися з інформаційним референтом Чорним Романом Ігоровичем.
Я є представником Бурштинського осередку Молодіжного Націоналістичного конгресу. Перед кожним осередком поставили завдання показати по Україні фільми про агресію Росії до інших країн. Всі фільми проводяться під патронатом Альянсу Балто-Чорноморських націй. Кожна країна відчула вплив Росії. Наша організація більше спеціалізується на проведенні різних фізичних підготовок на прикладі таборів. Проте для повного розвитку потрібно розвиватися культурно, пізнавати проблеми інших країн і будувати своє краще майбутнє.
-  Які фільми ви демонструєте?
- З метою розвитку патріотичного духу і кращого розуміння ситуації на сході нам були запропоновані десять фільмів. Точно визначеного періоду показу фільмів немає. Все залежить від того коли з Києва нам приходить фільм, а там уже на протязі двох тижнів ми повинні його показати. Перегляд фільмів є абсолютно безкоштовним, проте на вході буде представник від Бурштинського майдану зі скринькою, в яку за можливістю можна кидати гроші, які згодом будуть передані на АТО.
- Чи хтось вас фінансує?
- Ми перебуваємо на самофінансуванні. Є членські внески які йдуть на розвиток організації; по можливості шукаємо спонсорів. 
- Де і як можна дізнатися про черговий показ?
Фільми є  у вільному доступі в інтернеті, проте знаючи який наш народ лінивий щоб щось пошукати, то ми вирішили самі їм це показати. Інформацію про показ фільму можна дізнатися у соціальних мережах, таких як наприклад mnk.org.ua. Бажаємо приємного перегляду!
Юлія Кирилів

Переглядів: 684 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: