Субота, 27.04.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 10 » До уваги учасників АТО та членів їх сімей!
17:01
До уваги учасників АТО та членів їх сімей!

Звільнення учасників АТО та членів їх сімей від сплати за житлово-комунальні послуги на 100%
Для того, щоб учасників АТО членів їх сімей було звільнено на 100% від оплати за житлово-комунальні послуги до отримання посвідчення учасника бойових дій АТО необхідно:
1. Учаснику АТО (члену його сім’ї) на ім’я міського голови написати заяву щодо включення його в список учаників АТО та звільнення його і членів сім’ї від сплати за житлово-комунальні послуги на 100%.
2. Підготувати необхідний пакет документів (копію паспорта та ідентифікаційного коду учасника АТО і заявника, у разі, якщо звертаються члени сім’ї, довідку, яка підтверджує участь в антитерористичній операції в східних областях країни, оригінал довідки з місця реєстрації про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб – при потребі, копія свідоцтва про народження- при потребі).
3. Заяву та пакет документів подати до міської ради (2 поверх, каб. №5) для розгляду координаційному комітету допомоги учаника АТО.
4. Рекомендації координаційного комітету розглядає виконавчий комітет міської ради, який приймає остаточне рішення щодо  включення в список учасників АТО та звільнення від оплати за комунальні послуги .
З метою надання додаткових гарантій соціального захисту учасників бойових дій АТО, членам їхніх сімей, учасників антитерористичної операції та членам сімей загиблих під час здійснення антитерористичної операції – мешканців міста  Бурштин та с. Вигівка, керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та ст. 26, 34, 59, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Бюджетного кодексу України 5 березня 2015 року Бурштинська міська рада затвердила Положення про порядок звільнення учасників бойових дій АТО, членів їх сімей, членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції та учасників АТО, членів їх сімей – мешканців міста  Бурштин та с. Вигівка від сплати за житлово-комунальні послуги, яке чітко визначає порядок звільнення на 100 % учасників бойових дій АТО членів їх сімей, членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції та учасників АТО до встановлення статусу та членів їх сімей, які зареєстровані у м. Бурштин та с. Вигівка від сплати за житлово-комунальні послуги в межах норм, передбачених чинним законодавством, що надаються суб’єктами господарювання усіх форм власності.
Звільнення учасників АТО від оплати за харчування дітей в школах, гімназії та ДНЗ міста на 100%
Для того, щоб учасників АТО  було звільнено на 100% від оплати за харчування дітей в школах, гімназії та ДНЗ міста необхідно:
1. Учаснику АТО (члену його сім’ї) на ім’я начальника відділу освіти міської ради  написати заяву щодо звільнення від хачування дитини у відповідному навчальному закладі на 100%.
2. Підготувати необхідний пакет документів (копію паспорта та ідентифікаційного коду учасника АТО і заявника, у разі, якщо звертаються члени сім’ї, довідку, яка підтверджує участь в антитерористичній операції в східних областях країни, оригінал довідки з місця реєстрації про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб – при потребі, копія свідоцтва про народження – при потребі).
3. Заяву та пакет документів подати до відділу освіти і науки міської ради для розгляду координаційному комітету допомоги учаника АТО. Адреса відділу освіти та науки: вул. Будівельників, 2 (навпроти готелю “Супутник”), номер телефону: 067 8344928
4. Рекомендації координаційного комітету розглядає виконавчий комітет міської ради, який приймає остаточне рішення щодо  звільнення від оплати за харчування.
 Надання учасникам АТО та членам їх сімей одноразової матеріальної допомоги:
Відповідно до рішення міської ради від 08.04.15 №10/53-15 “Про схвалення програми підтрики сімей військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які беруть чи брали участь в атитерористичній операції в східних областях Укаїни” учасники АТО та члени їх сімей (дружина/чоловік, неповнолітні діти) можуть отримати від міської ради одноразову матеріальну допомогу у розмірі 1000 грн – учасник АТО, 1000 грн. – його дружина/чоловік, 500 грн. – кожна неповнолітня дитина, для цього необхідно:
1. Учаснику АТО (члену його сім’ї) на ім’я начальника відділу соціального захисту населення міської ради  написати заяву щодо надання одноразової матерільної допомоги.
2. Підготувати необхідний пакет документів (копію паспорта та ідентифікаційного коду учасника АТО і заявника, у разі, якщо звертаються члени сім’ї, довідку, яка підтверджує участь в антитерористичній операції в східних областях країни, оригінал довідки з місця реєстрації про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб – при потребі, копія свідоцтва про народження – при потребі).
3. Заяву та пакет документів подати до відділу соціального захисту населення міської ради  для розгляду координаційному комітету допомоги учаника АТО. Адреса відділу соціального захисту населення: вул. Січових Стрільців, 4 приміщення міської ради), 1 поверх.
4. Відділ соціального захисту населення міської ради надає матеріальну допоомгу відповідно до розпорядження міського голови (на основі рекмендацій координаційного комітету допомоги учасника АТО).
У м. Бурштин діє єдиний інформаційний центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, у якому можна отримати детальну інформацію про пільги та оформити необхідні документи. Адреса центру: вул. Січових Стрільців, Бурштинська міська рада, 4 поверх (військово-облікове бюро), номер телефону: 45 – 210.

Переглядів: 814 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: