П`ятниця, 26.04.2024, 00:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 7 » Бурштинський вісник №1
22:05
Бурштинський вісник №1
Анонс газети № 1 за середу, 7 березня:
ВИБУХ ГАЗУ.
5 березня у гуртожитку на вулиці Стефаника, 17 в одній із квартир першого поверху вибухнув балон з газом. Постраждало троє чоловік, які знаходяться на лікуванні в реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної лікарні. У них глибокі опіки шкіри та дихальних шляхів.

«Головне, аби людина сама себе не втратила у цьому  світі»
У неділю, 4 березня, у костьолі Святої Трійці міста Бурштина відбулася Служба Божа, яку відправив єпископ-помічник Львівської архідієцезії Римо-католицької церкви Леон Малий. По завершенню Служби єпископ Леон відповів на кілька запитань кореспондента нашої газети.

«Нам ще далеко до того, аби стати «грантоїдами»
Що не вдалося зробити минулого року. Бюджет міста на поточний рік. Громадянське суспільство і як утеплити школу та дитячий садок коштом Європейського Союзу. Про це та дещо інше у розмові нашого кореспондента Андрія Міліченка з міським головою Бурштина Петром Курляком.

Чотири сесії  Бурштинської міської ради відбулися  з початку 2012 року
З них дві - чергові і дві - позачергові. Розглядати усі питання з цих сесій ми не будемо, та й, в принципі, і не зобов’язані.  Зупинимося тільки на основних рішеннях, прийнятих депутатами шостого скликання.

А ТАРИФИ РОСТУТЬ
За останніх півтора роки міська рада Бурштина три рази піднімала тарифи на послуги, які надає  КП «Житловик». З першого березня тарифи підвищилися знову.
Чому тарифи піднімаються з такою швидкістю пояснювала кореспонденту нашої газети головний економіст КП «Житловик»  Ірина Степанівна Башук.

Тарас Шевченко - волі нашої знамено
9 березня виповнюється 198 років від дня народження Тараса Шевченка

Бурштинове поетичне намисто
 
Наше прекрасне місто завше славилось своїми талантами у різних сферах науки, мистецтва та спорту. У Бурштині жили і нині живуть прекрасні поети і художники, неперевершені майстрині вишивки та в'язання, самобутні композитори і музиканти, висококласні спортсмени. Та й, зрештою, чи усіх перелічиш?
 "Бурштинський вісник" започатковує рубрику "Таланти твої, Бурштине!", у якій розповідатимемо саме про таких людей, друкуватимемо їхні вірші, фотознимки художніх робіт та картин, вишивок та інших витворів працьовитих рук, що несуть людям щастя та радість, красу і натхнення.

«РАНОК ВЕСНИ»
6 березня у дитячому садочку №6 «Пролісок» (завідуюча Надія Камрат) відбулося театралізоване дійство «Ранок весни», яке маленькі вихованці дошкільного закладу присвятили святу весни - 8 березня.

Переглядів: 1156 | Додав: vovak | Теги: газета, Бурштин, Курляк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: