Четвер, 02.05.2024, 21:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

До вашої уваги фотозвіт із серії фотозвітів "Один день з життя міста" яку ми сподіваємося зробити щоденною. 

Сьогодні пропонуємо фото з ремонту по вулиці Шухевича.

Переглядів: 631 | Додав: vovak | Дата: 19.05.2015 | Коментарі(0)

У вівторок в місті розпочався ямковий ремонт доріг. Наразі закуплено 3 машини по 13 тонн асфальту, тож роботи будуть продовжуватися аж до п’ятниці.

Також днями має розпочатися ремонт інших  вулиць для котрих вже закуплено 160 тонн щебеню різних фракцій.

Роботи виконуються силами працівників КП "Житловик".

Переглядів: 703 | Додав: vovak | Дата: 19.05.2015 | Коментарі(0)

12 травня у ПК «Прометей» пройшло чергове обговорення питання добровільного об’єднання громад. До Бурштина прибули голови та представники сіл: Насташине, Коростовичі,  Дем’янів,  Озеряни, Бовшів, Старий Мартинів, Тенетники, Юнашків. Також на зустріч завітали гості з області: члени обласної робочої групи – п. Ярослав Арабчук, експерт Офісу реформ, заслужений економіст України, кандидат філософських наук; п. Василь Тимків – експерт Офісу реформ , кандидат наук з державного управління і Качур Ганна Мирославівна, заступник директора Департаменту фінансів Івано-Франківської ОДА. Двохгодинна  розмова вийшла жвавою і конструктивною.
«Бурштинський вісник» у двох номерах подасть повний протокол із цього засідання та паралельно інформуватиме про його результати.

До вашої уваги перша частина протоколу з обговорення добровільного об’єднання громад навколо Бурштина.

... Читати далі »
Переглядів: 887 | Додав: vovak | Дата: 19.05.2015 | Коментарі(0)

Нещодавно в Івано-Франківській області відбувся щорічний фестиваль дружин юних пожежників. Команда „Спалах” м. Бурштина вперше виступала на обласному етапі цього фестивалю. 
Такі фестивалі проводяться в Україні вже 21р. поспіль. Щороку вони проходять за декількома етапами: міський, районний, обласний і Всеукраїнський. Організаторами фестивалю виступають Міністерство з питань надзвичайних ситуацій, Міністерство освіти і науки України, Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту. Мета проведення фестивалю – пропаганда правил безпеки життєдіяльності серед молодого покоління, виховання в дітей патріотизму, поваги до героїчної професії рятувальника. 


Команда „Спалах”, в склад якої ввійшли учні Бурштинської ЗОШ № 2: Загородний Богдан, Медвідь Анатолій, Денега Вікторія, Ракута Андрій, Рибак Руслан та Видай Еріка, взявши участь у фестивалі дюпі ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: vovak | Дата: 19.05.2015 | Коментарі(0)

Бурштинська "Енергія" на виїзді у Ямниці здобула свою четверту поспіль перемогу у другій лізі. Причому вчетвертє "енергетики" перемагають двома складами.

Наразі бурштинські команди очолюють турнірні таблиці в першій лізі "Північ" (юнаки та дорослі).

В обласній першості сьогодні відбулися матчі 4 туру.

 Першість області. Друга ліга. 4 тур Група Північ
"Медик-Краснопіль" (Солотвин) - "Лімниця" (Перегінське) - 1:0, юнаки - 2:0
"Дністер-Рітас" (Побережжя) - "Бескид" (Надвірна) - 3:2, юнаки - 1:0
ФК "Битків" - "Колос" (Братківці) -1:0, юнаки - 3:0
"Вихор" (Ямниця) - "Енергія" (Бурштин) -  1:2, юнаки - 0:1

М    КОМАНДА    І    В    Н    П    Р/М    О
1   &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: vovak | Дата: 18.05.2015 | Коментарі(0)

13 травня у Бурштинському дошкільному навчальному закладі №2 «Берізка» відбулися Малі олімпійські ігри. 
Гостями заходу були вихованці Галицького районного центру соціальної та психологічної реабілітації дітей та молоді із обмеженими функціональними можливостями «Довір’я». Метою, яку поставили перед малятами старшої групи «Дзвіночок» інструктор з фізкультури Дарнобід С.С., вихователь Мельник І.Ю., музичний керівник Федуняк Л.Д. було створення дітям і дорослим святкового настрою, а також захід був покликаний розвинути фізичні якості дітей, такі як спритність, витривалість, наполегливість, дисциплінованість, швидкість та інші вольові якості.

... Читати далі »

Переглядів: 652 | Додав: vovak | Дата: 17.05.2015 | Коментарі(0)

8 травня в День пам’яті та примирення у місті Бурштині відбулася поминальна панахида та урочисте віче, де вшанували усіх, хто 70 років тому віддав свою юність, здоров’я, а найголовніше життя за мир та спокій, за майбутнє прийдешніх поколінь. Голова міста Петро Курляк, вітаючи ветеранів, вдів та усю присутню громаду міста, зауважив, що Друга світова війна - це глобальний в історії конфлікт та причина найбільших трагедій 20 століття.

Загальні втрати військових та населення склали близько 85 мільйонів осіб. Україна зробила значний внесок аби перемогти нацизм. Для України Друга Світова війна - національна трагедія, під час якої українці, позбавлені власної державності, змушені були воювати за чужі інтереси та вбивати інших українців. На нашій землі воювали дві тоталітарні системи що однаково не рахувалися з ціною людського життя. Кожна сторона протистояння на українських землях намагал ... Читати далі »

Переглядів: 932 | Додав: vovak | Дата: 17.05.2015 | Коментарі(3)

Днями у Малому залі Палацу культури «Прометей» відбулося обговорення проекту Статуту територіальної громади міста Бурштина. 
Така потреба, як зазначив голова міста Петро Курляк, виникла в контексті проведення адміністративної реформи, що проводиться в Україні і передбачає процес добровільного об’єднання територіальних громад.  Зваживши ситуацію, у міській раді Бурштина вирішили, що місту потрібен статут громади. Юристи ради опрацювали проект Статуту, який винесли на голосування попередньої сесії Бурштинської міської ради і було прийнято рішення взяти його за основу. Як пояснив голова, рішення сесії має такий характер, що громада міста Бурштина погоджує прийняття статуту, який є своєрідним скелетом для подальшого доопрацювання згідно внесених громадою пропозицій. Доповнення, зауваження, пропозиції - все братиметься до уваги, допоки не сформується відповідний документ, і вже у новій редакції виноситиметься на голосування депутатам. Голова коротко озву ... Читати далі »

Переглядів: 761 | Додав: vovak | Дата: 17.05.2015 | Коментарі(0)

Про  роботу  вантажного автомобільного  транспорту м.Бурштина  за січень–березень  2015 року
Головне управління статистики інформує. Автомобільним транспортом підприємств та фізичних осіб-підприємців м.Бурштина у січні–березні 2015 року на комерційній основі перевезено 0,8 тис.т вантажів та виконано 0,3 млн.ткм транспортної роботи.
Використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти підприємствами та організаціями  м. Бурштина у березні 2015 року
Головне управління статистики інформує. Підприємствами і організаціями м.Бурштина протягом березня 2015 року використано                   1 млн.м3 газу природного, 102 т палива дизельного, 11,1 т бензину моторного. У порівнянні з березнем 2014р. споживання палива дизельного збільшилося на 12,2%. Разом з тим, використання бензину моторного та газу природного зменшилося ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: vovak | Дата: 17.05.2015 | Коментарі(0)

Колись історія назве
Наш час народженням людини
Бо поки серце в нас живе –
Ми не стояли на колінах
Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через жорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Даються взнаки і опалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. їхні груди вкриті медалями, на скронях - сивина. Але вони пам’ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати.
 Мільйонам людей назавжди врізався в пам’ять перший день Великої Вітчизняної війни. Чорною тінню фашистської навали, димом пожеж, смертю і руїн ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: vovak | Дата: 17.05.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 154 155 »