Вівторок, 23.04.2024, 20:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 13 » Вплела у КОЖНУ ЛІТЕРУ ЧАСТИНУ ЄСТВА ТА ЛЮБОВІ
00:25
Вплела у КОЖНУ ЛІТЕРУ ЧАСТИНУ ЄСТВА ТА ЛЮБОВІ

З Христиною Сировою ми знайомили читачів у минулому році. Саме тоді у світ вийшла її перша книга - «Біла ворона у чорному». А вже сьогодні молодий літератор запрошує друзів на презентацію свого другого видання - книги «Рибний хребет». Саме про книгу, а також про інші важливі зміни у життті та творчості Христини ми говорили минулого понеділка

- Отож, Христино. Ми вже знайомили наших читачів з тобою. Було це під час виходу у світ твоєї першої книги "Біла ворона у чорному". Сьогодні ж ти запрошуєш на презентацію "Рибного хребта". Розкажи про цю книгу.
- «Рибний Хребет» — це моя друга книгаї, на сторінках якої читач може ознайомитись з найпотаємнішими глибинами поетичних та прозових творів, обравши для себе близьке до душі, серця чи розуму. Адже мала філософська проза може бути цікавим пожитком для роздумування, поезія може торкатись найглибших та найпотаємніших сердечних струн. Я у кожну літеру, слово та рядок вплела для читача частину свого єства та любові.
А ще ця книга має неабиякий месседж для людей. Назва тут зовсім непроста і в ній є зашифрований дуже глибокий зміст, про який можна дізнатись або на презентації або вже безпосередньо з книги.
- Де вона видавалася, за чий кошт? Загалом твої книги не дешеві. У скільки читачу обійдеться новенький примірник і де можна буде його придбати?
- Так, книги мої не є дешевими. Через те, що мені хочеться видавати свій продукт якісним. Не тільки в сенсі змісту, а і у сенсі обкладинки в буквальному значенні. Адже по перше книгу, як не парадоксально все ж таки сприймають першопочатково по обкладинці. А по друге, дуже прикро коли книга гідна але іноді спостерігаєш, як вона у когось в руках в маршрутці така зашарпана, з помнутими кутиками...і вже однозначно, що вона не доживе до якогось наступного читача не те щоби покоління.
Видавала я другу книгу, як і першу через київське видавництво "Чорнильна Хвиля". Мені дуже подобається їхня робота, їхня доступність і звісно якісність друку.
Книгу як і першу так і другу можна придбати у видавництва на їхньому сайті. Можна замовити в твердій, м'якій обкладинці чи електронний варіант. Від цього варіюється ціна.
- Колись ти признавалась, що ти депресивна фаталістка. Чи змінився світогляд сьогодні і чи видно це у новій книзі?
- Щодо депресивної фаталістки, я? Коли я таке могла казати? Та це зовсім не про мене! Я божевільно - переконана оптимістка. Я сповнена сил та енергії до життя, і мені здається що всі навколишні це відчувають. Намагаюсь ще всіма способами переконувати інших, що життя прекрасне не зважаючи на всі труднощі які трапляються нам по житті. Іноді я можу філософськи подепресувати в своїх творах. Але в перспективі я ще й маю наміри проводити тренінги з психології та мотивації.
- Знаю, що ти намагаєшся постійно вчитися. Чи завершила вже навчання у Європейській кореспондентській школі м. Харкова і що плануєш опановувати далі?
- Закінчу навчання за пів року, та буду кваліфікованим психологом. Хоча психологія це така річ, якої треба вчитись та практикуватись щодня.
- Розкажи про твою роботу сьогодні.
Щодо роботи сьогодні, то працюю в реабілітаційному центрі для неповносправних дітей та молоді. Працюю вже півтори року вчителем-реабілітологом. Викладаю християнську етику базуючись на різного роду психологічних реабілітаційних програмах. Працюю з дуже особливими людьми які зазвичай мають психологічні проблеми, психічні...такі як аутисти або синдром Дауна. Але тим не менш вони дуже цікаві, а найперше щирі. Таке спілкування багато й мене саму вчить.

Переглядів: 617 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: