П`ятниця, 29.03.2024, 09:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Серпень » 6 » У НАШОЇ ЛІКАРНІ ЄМАЙБУТНЄ
08:39
У НАШОЇ ЛІКАРНІ ЄМАЙБУТНЄ
З1 липня у м. Бурштині відбулося урочисте відкриття оновленого, капітально відремонтованого приміщення інфекційного відділення Бурштинської міської лікарні. У заході взяли участь: Роман Іваницький – заступник голови ОДА, Олінійчук Микола – начальник головного управління охорони здоров’я ОДА, Григорій Івасишин   – голова Галицької РДА, Петро Стримбіцький – голова Галицької РР, а також о.Михайло Рожко, директор бурштинського відділення служби милосердя «Карітас».
Відкриття розпочав Сергій  Сопільняк, головний лікар Бурштинської міської лікарні, у своїй промові він висловив думку про важливість і необхідність проведення даної реконструкції: «Приміщення було в дуже занедбаному стані, багато років функціонувало на старій базі. Григорій Михайлович Івасишин постійно «насідав» на мене за нього, отож вже два роки ми працювали над оновленням інфекційного відділення. Так, 140 тис. грн. минулого року і ще 40 тис. поточного пішло на придбання матеріалів. Загалом, за 250 тисяч нам вдалося зробити капремонт, який за інших умов коштував би набагато дорожче – ось що значить колективно взятися за справу. Більшість робіт виконали за підтримки Бурштинської ТЕС, їй допомагала бригада КП «Житловик» і наші працівники. Наразі маємо затишні палати на 15 ліжок, з них 10 дорослих і 5 дитячих.
Міською радою Бурштина також виділені кошти на озеленення території біля цього корпусу – 90 тис. грн. підуть на облаштування водовідливів, клумб і бордюрів. Плануємо найближчим часом розширити доріжку до відділення, щоб сюди могла заїхати карета «швидкої допомоги».
Треба також зауважити, що під час проведення ремонтних робіт відділення ми не закривали, оновлювали приміщення частинами, а люди в цей час лікувались, і це теж створювало певні труднощі. Але після кожної праці тішить результат, ось так і зараз я радію з того, що якась частина роботи зроблена.»
О.Михайло Рожко поблагословив молитвою та окропленням свяченою водою оновлене приміщення і персонал лікарні, в своїй проповіді панотець згадав ті нелегкі часи, коли доля лікарні була невирішеною…
Григорій Івасишин зазначив: «Ми зробили добру справу для наших людей, та дай Боже, щоб пацієнтів тут було якомога менше!» В своєму зверненні Микола Олінійчук подякував за зроблену роботу і запевнив, що Бурштинську лікарню в жодному разі не закриють, пообіцяв подбати про нове обладнання, щоб лікування пацієнтів проводилось на належному рівні, а також відмітив високий рівень професіоналізму і відповідальності медичного колективу.
В заключному слові головний лікар запевнив присутніх, що не збирається зупинятися на досягненому: «Роботи ще багато, але майбутнє в нашої лікарні є!»
Що ж, залишається побажати нашим медикам здоров’я, наснаги і нових звершень…
Власна інформація

Переглядів: 1076 | Додав: vovak | Теги: Сопільняк, Івасишин, Стримбіцький, Рожко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: