П`ятниця, 26.04.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 11 » Перші кроки реалізації проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади в м. Бурштин»
23:56
Перші кроки реалізації проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади в м. Бурштин»
20 вересня 2013 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Бурштинською міською радою, Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» та Агенцією Місцевого Економічного Розвитку м. Бурштин  в рамках реалізації соціального проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади в м. Бурштин».
Проект «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади в м. Бурштин» спрямований на запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевої влади, активізацію самоорганізації громадян.
У рамках проекту створена інтернет-сторінка, яка дає можливість громадянам привернути увагу до актуальних проблем своїх громад, місцевій владі – оперативно реагувати на ці проблеми, громадам – самоорганізуватися  навколо вирішення проблем, місцевому бізнесу та інститутам  громадського суспільства – планувати свої благодійні ініціативи, базуючись на реальних потребах громад. Повідомлення громадян отримуватимуть відповідні управління міської ради. Користувачі зможуть відстежувати, в якому статусі перебуває їх повідомлення та які кроки щодо усунення проблеми зробили.
 «Дана Інтернет платформа передбачає не лише прийом скарг від мешканців міста –  це інструмент для підсилення взаємодії влади з громадою та місцевим бізнесом. Платформа має багато переваг, основними з яких  є прозорість та відкритість роботи Бурштинської міської ради та можливість для компанії ДТЕК бачити реальні проблеми мешканців для того,щоб в майбутньому спільно шукати шляхи їх вирішення», - розповідає президент Фонду Східна Європа  Віктор Лях.
Сподіваємося, що проект «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади в м. Бурштин» принесе очікуваний результат , а функціонування даної платформи допоможе жителям полегшити процес звернення до місцевої влади, а їй, в свою чергу, пришвидшити процес реагування на них.
Переглядів: 664 | Додав: vovak | Теги: Бурштин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: