Четвер, 25.04.2024, 17:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 11 » Патріотично-розважальний конкурс «Лицар школи – 2014!»
11:27
Патріотично-розважальний конкурс «Лицар школи – 2014!»

У Бурштинській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 було вдало організовано розважальний конкурс школи – Лицар школи - 2014!» (присвячений дню ЗС України).  Це дійство відбулось 18 грудня на сцені у шкільній їдальні. Всі журі конкурсу звернули увагу, що учні підготувались на високому рівні. Учасниками конкурсу, тобто кандидатами на номінацію «Лицар школи – 2014» були Ракута Андрій із 9-А класу, Синдунь Олег і Рибак Руслан із 10 класу, Денега Давид і Онуфришин Іван представники 11 класу.  Конкурсанти приємно здивували організаторів дійства і глядачів, адже кожен із них представив оригінальну візитку, високий рівень вихованості відповідаючи на завдання «Лицарський етикет», а прочитані ними патріотичні вірші багатьох у залі наштовхнули на роздуми.
 Кожен учасник на домашнє завдання мав підготувати «Музичну пародію» і, звичайно, підійшли до виконання завдання творчо, пригадали певні «фішки» популярних людей і створили свій образ. Завдяки «Музичній пародії» на заході «побували» рок зірки, українські співаки. В «Музичній пародії» також були кумедні виступи, в результаті яких всі глядачі залишились веселими і задоволені заходом. Наші конкурсанти показали різні результати відповідаючи на підібрані запитання. Були учні, що відповіли правильно на всі запитання, а були із нижчим результатом. Можливо, питання попались важчі, можливо хтось просто знав відповіді… Але, як на мене, то кожна людина індивідуальна, не така як інші, тому хтось розумово розвинутий, а в когось художні таланти, а ще хтось майстер в кулінарії… Із впевненістю можу сказати, що всі учасники розважальної програми фізично розвинуті. Хлопці на завданні «Богатир» показали себе мужніми і сильними! Також ще була така розвага, як «Майстер на всі руки». Почувши завдання хлопці були приголомшені, адже не мали ніякого досвіду із немовлятами, а завдання полягало у тому, щоб на час роздягнути і вдягнути ляльку, яка вже ну дуже була подібна на дитинча.   Перед конкурсом було сказано, що не тільки час впливає на оцінку журі, а також і те, як вони відносять до ляльки, адже на конкурсі вона грала роль дитини.
Вкінці був вибраний «Лицар Глядацьких симпатій» і ним став Рибак Руслан, що навчається у 10-му класі.
   Під час підбиття балів журі і визначення номінацій учасникам було проведено завдання, яке не оцінювалось «Погляд у майбутнє». Хлопці ділились своїми мріями про майбутнє.
Отже, визначившись із своїм рішенням, журі між учасниками розділило такі номінації:
« Лицар Артистичність»  - Онуфришин Іван
«Лицар Майстер на всі руки» - Синдунь Олег
«Лицар Відвага і сила» - Денега Давид
«Лицар Глядацьких симпатій» (обирають глядачі) – Рибак Руслан
«Лицар Ерудит» - Ракута Андрій
«Лицар школи – 2014» - Рибак Руслан.
Ось так і промайнув наш розважальний конкурс «Лицар школи – 2014». Глядачі  отримали позитивний заряд, щиро вболівали за своїх друзів та однокласників, журі горді, що в нас у школі є хлопці, які не бояться приймати участь, учні завжди готові себе проявити і показати себе яскравою особистістю, тому вони по-справедливому оцінювали і сердечно бажали, щоб вони залишались такими життєрадісними і активними молодими людьми, як показали себе на дійстві, а учасники зуміли побороти свої страхи перед публікою і отримати радість від участі у розважальній програмі.

 

Переглядів: 648 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: