П`ятниця, 19.04.2024, 00:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 9 » Останній дзвоник пролунав для випускників Бурштинської музичної школи
17:39
Останній дзвоник пролунав для випускників Бурштинської музичної школи

Нещодавно останній дзвоник пролунав в усіх школах нашого міста, та для випускників Бурштинської дитячої музичної школи є особливим його зворушливий передзвін. Адже це ювілейний випуск юних музикантів – 50-тий! 
30 травня у концертній залі Бурштинської ДМШ зібралися учні, викладачі, батьки та гості, щоб бурхливими оплесками та піднесеним настроєм привітати випускників 2015-2016 навчального року, а їх цьогоріч 38.
Позаду залишились іспити, конкурси, концерти, і, звичайно, роки старанної та наполегливої праці заради опанування обраного музичного фаху. Сьогодні їх чекає хвилююча церемонія вручення свідоцтва про закінчення Бурштинської дитячої музичної школи, а також останні виступи в її рідних стінах. Схвильовані, красиві й талановиті випускники крокували до зали під звуки урочистого маршу.
З привітальним словом звернулася до присутніх директор Бурштинської ДМШ Оксана Королевич. Оксана Романівна поздоровила випускників та батьків, зазначивши, що цей рік для закладу був дуже плідним, адже здобуто не одну перемогу в конкурсах і показано високий рівень учнівської музичної майстерності. Невичерпного завзяття та унікальності побажала Оксана Романівна своїм вихованцям:
 - Вірте в свої сили, бо вам належить самостійно приймати вже дорослі рішення. Залишайтеся вірними своїм життєвим принципам, батькам та Україні!. Свідоцтва, грамоти та випускні фотоальбоми випускникам вручали директор музичної школи та його заступник Наталія Земан. 
З вітаннями до свята Останнього Дзвоника до юних музикантів завітала міський голова Бурштина Роксолана Джура. І не з порожніми руками – музична школа отримала в подарунок від очільниці міста ноутбук. 
 - Свого часу і я закінчила цей заклад. – Розповіла присутнім Роксолана Олександрівна. – І хоч я не музикант, та в тривожні життєві хвилини також сідаю за рояль… За останні 50 років ця школа бачила і чула багато, та завжди в ній лунала музика, бо музика – то вічне. Вам, дорогі випускники, пощастило, бо ви знаєте музичне мистецтво. Це вирізняє вас з однолітків, допомагає в житті і розраджує в печалі. 
Ще багато теплих слів, привітань та спогадів прозвучали в щирій та урочистій атмосфері випускного вечора. Лунали слова подяки викладачам школи від випускників та батьків, зокрема, Богдана Верещинська, викладач відділу народних інструментів і одночасно мама випускниці Олесі, подякувала колегам-педагогам за їхню творчу самовідданість. Також віршовані рядки та символічні пам’ятні дзвіночки підготували випускникам найменші вихованці школи. 
Святковий вечір продовжили виступи випускників, останній концерт на рідній сцені вони присвятили людям, котрі навчали їх музичному мистецтву та підтримували юні таланти. Своє вміння демонстрували Софія Терлецька, Марко Гнатюк, Віталій Гречух, Тарас Ромах, Галина Михайлишин, Роман Медвідь та інші. В концертну програму увійшли класичні твори світових та українських композиторів, чарівні мелодії яких майстерно виконали юні музиканти: Софія Терлецька зіграла «Прелюдію фуги до-мажор» Й.С.Баха, Олеся Верещинська виконала «Листок з альбому» В.Барвінського, «Елегію» М.Лисенка подарувала глядачам Вероніка Рудницька. Гості підтримували молодих артистів оплесками. 
Хтозна, які професії оберуть собі незабаром вихованці Бурштинської ДМШ. Та очевидно одне – музика назавжди увійшла у їхні серця. 
Тетяна Зарецька

 

Переглядів: 865 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: